Vil du bestille?

Hej! Du kan boka in dig för reiki energibehandling på tisdagar i Karlskrona eller på fredagar i Kalmar. Längre fram kommer det att finnas fler aktiviteter.
Du kan betala via Swish 123 501 0764 eller BG 838-0412.
Under oktober och november månad har jag 50% på behandlingar, så PASSA PÅ!
Övriga tjänster och kurser hittar du under www.lotusreiki.se. Du kan också kontakta mig på lotusreiki2@gmail.com eller 070-2996004.
Välkommen!
Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Reiki är en mjuk energimetod för friskvård, omvårdnad och behandling. Den är samtidigt en kraftfull beröringsmetod. Reiki kan frigöra spänningar och blockeringar och stärker kroppens naturliga förmåga till balans och läkande. Reiki minskar stress, ger avslappning och smärtlindring samt ger en snabbare naturlig läkning.
Energibehandlingen tar 75 min (inkl kortare samtal) och du ligger på en behandlingsbänk. Energin förmedlas genom händerna och jag håller dem direkt på eller en bit ovanför kroppen.

Distans - behandlingar och kurser

Upplever du att du har för lite tid? Känner du dig stressad? Svårt att sova?

Kursen bygger på vetenskaplig forskning och är till för dig som vill prova på mindfulness för att öka din livskvalitet och få balans i livet. Regelbunden träning i mindfulness har bland annat visat sig hjälpa till att minska värk, migrän, sömnsvårigheter, stress, ångest och högt blodtryck.
Under 8 veckor får du lära dig flera övningar som du kan använda dig av i din egen vardag. Du kommer även att få veta mer om mindfulness historia, dess attityder och samtidigt ha möjlighet att arbeta med din självkänsla och ditt självförtroende på ett djupare plan.

En gång i veckan får du information och övningar att träna på när det passar dig i hemmet. Vi kommer att ha uppföljning hur veckan som gått har varit. Om du har funderingar kan du när som helst kontakta mig via mail.

Detta ingår i kursen:
Hitta tillbaka till din andning
Lär känna din kropp
Närvaro
Bara vara här och nu
Tid för eftertanke
Hantera dina vardagssvårigheter från offer till att observera
Hantera dina tankar och din sömn
Ta hand om din hälsa och din fortsatta träning
Reikimind passar dig som verkligen vill satsa på en förändring och lägga ner tid för övningar i mindfulness och tid för reiki healing på distans. Reikimind ger dig avslappning och samtidigt verktyg att arbeta med övningar i hemmet under en period av 8 veckor. Du får två healingtillfällen per vecka och nya övningar i medveten närvaro varje vecka. Vi har uppföljning en gång i veckan och vid behov.

Reiki är en energimedicinsk metod som kan hjälpa dig till bättre hälsa och ökat välbefinnande. Exempel på effekter är avslappning, minskad stress, emotionellt lugnande, ökad kreativitet, smärtlindning, ökad medvetenhet och snabbare naturlig läkning. En behandling kan lösa upp spänningar och undanträngda känslor kommer upp till ytan så man får en möjlighet att hantera dem. Kraften kan riktas dit den behövs och inte till att behålla spänningar. Genom denna frigörelse av energi ökar kroppens förmåga att läka själv. Med en reiki healing på distans tar du emot den i ditt hem den tid vi har bokat in. Du sätter eller lägger dig för att slappna en stund före jag skickar reiki och likaså ligger du kvar en stund efter för reflektion.

Mindfulness bygger på vetenskaplig forskning och är till för dig som vill prova på mindfulness för att öka din livskvalitet och få balans i livet. Regelbunden träning har bland annat visat sig hjälpa till att minska värk, migrän, sömnsvårigheter, stress, ångest och högt blodtryck.

Under 8 veckor får du lära dig flera övningar som du kan använda dig av i din egen vardag. Du kommer även att få veta mer om mindfulness historia, dess attityder och samtidigt ha möjlighet att arbeta med din självkänsla och ditt självförtroende på ett djupare plan. En gång i veckan får du information och övningar att träna på när det passar dig i hemmet. Vi kommer att ha uppföljning hur veckan som gått har varit. Om du har funderingar kan du när som helst kontakta mig via mail.

LotusReiki

Välkommen! Reiki energibehandling mot stress, smärta och oro.

Reiki är en mjuk och samtidigt kraftfull beröringsmetod. Reiki kan frigöra spänningar och blockeringar och stärker kroppens naturliga förmåga till balans och läkande. En av de största hälsoeffekterna är stressreducering och avslappning i kropp och själ, vilket bidrar till ökad välmående. Om du själv vill utöva Reiki erbjuds kurser för självbehandling eller behandling till andra.

Lotta Carius heter jag och är utbildad Reikimaster/Multidimensionell healer samt diplomerad Mindfulnessinstruktör.

Om du har frågor eller om ingen tid passar dig går det bra att maila:
lotusreiki2@gmail.com eller ringa mig på 070-2996004.

Reki är godkänt som friskvård av Skatteverket, både som förebyggande och rehabiliterande friskvård. Det betyder att Reikibehandlingar och Reikiutbildningar till anställda är avdragsgillt för arbetsgivaren och en skattefri förmån för arbetstagaren. Med positiva resultat från forskningsprojekt och dokumenterade behandlingar är Reiki en uppskattad friskvårdsmetod som sprider sig världen över. Förenade Reikiförbundet i Sverige verkar för att Reiki ska vara en naturlig del i vårt samhälle. I USA, Frankrike, England och flera andra europeiska länder kan man få Reiki på vanliga sjukhus som komplement till exempelvis cancerbehandlingar. Detta kan man inte i Sverige idag.

Reiki ersätter inte traditionell sjukvård, utan skall ses som ett komplement till den.

Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige, www.reikiforbundet.se.

Show contact information
Web side
Åpningstider KARLSKRONA
Tisdagar 14-20
Hälsoplan 5, Ronnebygatan 49

KALMAR
Fredagar 8-17
Kalmarhälsan, Storgatan 45
Adresse
Karlskrona och Kalmar