Vil du bestille?

Ta hand om dina Fötter!

Välkommen till min nya fina Fotvårdsmottagning på Bellevue, Geijersgatan 55 i Malmö

 Elisabeth Ekbom                                                                             

Medicinsk Fotterapeut

Medlem i Sveriges Fotterapeuter                  Diplomerad vid Fotakdemin Syd i Kristianstad


Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Inleds med ett avslappnande fotbad, därefter nagelvård, åtgärdande av medicinska tillstånd tex hud-och nagelsvamp, liktorn, vårta, nageltrång, borttagning av förhårdnader. Till sist en lätt fotmassage med mjukgörande salva.
Främst för dig som varit hos mig tidigare och har ett specifikt problem tex nageltrång eller liktorn mm. Här ingår inte fotbad och fotmassage.
Inleds med ett avslappnande fotbad därefter nagelvård följt av fot- och underbensmassage med mjukgörande salva. Inkluderar moms och godtas som friskvård för arbetsgivare.
Denna behandling inkluderar moms och godtas som friskvård för arbetsgivare. Inleds med ett avslappnande fotbad följt av fot- och underbensmassage med mjukgörande salva.

Medicinsk Fotvård på Bellevue

Jag är Medicinsk Fotterapeut och erbjuder Medicinsk Fotvård vilket innebär att du får hjälp med att åtgärda och förebygga problem som orsakar obehag, smärta eller trötthet i dina fötter.
Det kan vara olika grundproblem som ligger i botten. Allt från frånvaro av omsorg – du hinner kanske inte titta/tänka på fötterna – och olämpliga skor. Till att dina fötter är hårt belastade – du kanske tränar mycket - exempelvis löpträning, går o står mycket i ditt arbete, är balettdansös eller byggjobbare.
Men det kan också vara sjukdom som påverkar dina fötter tex diabetes eller cirkulationssjukdomar.
Jag behandlar nageltrång, liktornar, förhårdnader, hälsprickor,fot- och nagelsvamp och ger goda råd o tips.

Show contact information
Web side
Adresse
Geijersgatan 55
216 19 Malmö
Bellevue Rosenvång Limhamn
Åpne i Google Maps 🗗