Avslutt bestilling

Tjeneste
Yin Yoga Workshop - För ett lugnare sinne och mjukare kropp 395,00 kr
Mindful & Yoga Konstapelsgatan 29
Dato 02.02.2020 (søndag)
Tid 13.00
Avbestilling 23 hours and 59 minutes før din bestilte timeNo-shows will be charged
Visiting address Konstapelsgatan 29
Selvskap
DEGERLUND, ANNA (720605-2024) is registered at TROMTESUNDAVÄGEN 26, 37334 Nättraby.
(Mer enn 8 plasser igjen)

Hvis du lager en konto trenger du ikke skrive inn dine opplysninger hver gang du bestilliger. – Logg inn or sign in with:

Allmenn regler
AVBOKNINGSREGLER

Drop in
Avbokning kan ske senast dagen innan.

Kurser, workshops & retreats
Se evenemangets beskrivning.


Vid bokning ingår du avtal direkt med den som utför tjänsten. Bokadirekt tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna tjänster.

I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av tjänst kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att Din kundrelation med Bokadirekt och/eller den terapeut som du bokar tid hos skall fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten med mera. Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföringsändamål. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av Bokadirekts tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen (1998:204).

Mindful&Yoga Konstapelsgatan 29

Show contact information
Adresse
Konstapelsgatan 29
371 35 Karlskrona
Trossö
Åpne i Google Maps 🗗