Vil du bestille?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Behandlingen börjar alltid med uppfräschande fotbad
(ca 5minuter). I denna behandlingen använder jag mig av artdeco spa serien & massage mandelolja. Näringsrik vitaminbomb för dina välförtjänta fötter som bär oss hela livet och är oftast bortglömda.
För dig som vill ha hjälp med specifik åkomma som exempelvis;liktornar, mycket förhårdnader etc.
Behandling inleds med doftande fotbad, följs med inspektion av fötterna och lämplig behandling skräddarsydds efter dina behov , avslutas med kort massage.
Doftande fotbad följs av peeling rensning och klippning av naglarna , eventuella förhållanden tas bort , under fötterna njuter av en fuktgivande mask får du en ljuvlig avslapnande handmassage därefter lackning om så önskas, och med fot och underben massage avslutar vi denna härliga kombination behandling.
Behandlingen inleds med en uppfräschande och uppmjukande fotbad, följs av fuktgivande peeling vilket gör att döda hudceller avlägsnas. Därefter klipps,rensas och slipas tånaglar, underben & fötter masseras till avslappnande musik.
(Jag använder mig av fotspa serie produkter från Artdeco och massage mandeloljan som är näringsrik och gör huden mjuk och slät).
Underbar vardagsflärd eller en bra idé till födelsedagspresent !
Medicinsk fotvård förebygger, behandlar och lindrar fotrelaterade problem. Behandlingen börjar alltid med ett sköt uppmjukannde fotbad och följs av inspektion av fötterna, nagelvård , borttagning av eventuella förhårdnader och liktornar, rådgivning för egenvård, skön peeling och avslutas med avslappnande massage för bättre cirkulation i fötterna.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

PAULINAS MEDICINSK FOTVÅRD


MEDICINSK FOTVÅRD
👣🍀
SPA PEDIKYR
👣🍀
LYX FOTVÅRD
👣🍀
MED MERA

Jag heter Paulina och jag har gått gedigen utbildning inom medicinsk fotvård och hudvård.
Jag har haft mycket givande och lärorika praktikplatser såsom endokrinologi (diabetes mottagning i Malmö), ortoped tekniska mottagning på sjukhuset i Kristianstad, samt erfarna kosmetolog, hudläkare och medicinska fotterapeuter, med mera.

👣🍀

Hos mig är alla fötter välkomna ung som gammal, med problem eller i ett förebyggande syfte.
Jag älskar att ge ett professionell behandling som jag skräddarsy efter varje kunds behov.

👣🍀

Att möta människor och göra skillnad för kropp och själ är det bästa jag vet och det är viktigt för mig att du känner dig omhändertagen och är nöjd med behandlings resultat.

Parkerings möjligheter finns precis utanför entrén till salongen, (P- skiva),det går även stadsbuss nr 4 om du vill ta dig till Limhamn från andra sidan stan.

Boka tid gör du enklast via boka direk,via mejl och det går även bra och ringa på 0768935082 (svarar jag inte direkt så sitter jag förmodligen i en behandling eller jobbar i tjänsten men ringer upp dig så fort jag har möjlighet).


👣🍀
VARMT VÄLKOMMEN


Medicinsk fotterapeut &
hudterapeut
Paulina Szymczak

Mina tider är varierande då jag jobbar skift 75 % på en annan tjänst.
Hittar du inte den tid du önskar bland dem som finns, så återkom gärna inom kort då jag uppdaterar mina tillgängliga tider regelbundet.

Hos mig betalar du enklast med swish eller kontanter.

Show contact information
Åpningstider

Adresse
Linnégatan 16
216 12 Limhamn
Väster
Åpne i Google Maps 🗗