Vil du bestille?VÄLKOMMEN TILL ProfessioNAIL Marieberg

Att tänka på vid bokning

- Erbjudande..Just nu har vi 20% rabatt på alla nagelförlängnings behandling,30% rabatt på alla nytt set ögonfransförlängnings behandling...Giltig t.o.m 2019-10-14 !!!

- Kunden ansvarar själv för att boka in rätt behandling.

-Kontakta oss gärna om du är osäker på vad du ska välja.

- Avbokning sker via bokadirekt senast 24h innan behandlingens med avbokningskod som du får i bekräftelsemailet. Försenad avbokning eller utebliven tid debiteras 100% av bokad behandlingen.

- Kom alltid in med osminkad ögon vid fransförlängning.

-Har du svårt att hitta tid? Vänligen kontakta salongen 0738 943 068
-Trygghetsgaranti för konstnaglar gäller i 7 dagar efter behandlingen; Tillämpas vid liftning, lossning och brytning av nagel.
-Vill du se bilder på våra arbeten? Kika in på Facebook ProfessioNAIL Marieberg
                                              ************************************************************
Att tänka på vid fransförlängning: 

De första 24 timmarna efter behandlingen bör du undvika:
- Vatten, dvs. att blöta fransarna.
- Utsätta fransarna för värme
- All kemisk påfrestning, t.ex. make-up remover, fransfärg etc.
- Gnugga dig i ögonen
- Sova på mage

När dessa 24 timmar har passerat bör du tänka på att:
- Använda oljefria produkter. T.ex. oljefri make-up remover, mascara.
- Vara försiktig när du rengör fransarna, undvik att gnugga dig i ögonen.
- Inte bada i vatten som innehåller klor.
- Borsta fransarna då och då.

Du är välkommen för påfyllning var 3e vecka. 
   
ProfessioNAIL Marieberg ansvarar inte för uppkommen i form av allegier och biverkningar i samband med behandlingar. Rådgör med din läkare om ni har någon form av allergier innan ni bestämmer er att köpa våra tjänster. Genom att köpa våra tjänster accepterar ni detta villkor.

Klarna
Offers online payment with Klarna

Akryl

Naglarna förlängs med tipp och skulpteras i fransk design som ger en snygg, skarp kant mellan det vita och det rosa

/ Naglarna förlängs med tipp i naturell design.Naglarna förlängs med tipp och skulpteras i fransk ombre design som ger en snygg, utan skarp kant mellan det vita och det rosa.
Ingår vanligt lack

Borttagning

Ingår vanligt lack
Ingår vanligt lack

Manikyr/Pedikyr


Formning av nageln, trimning av nagelband, olja, handlotion, kort handmassage, polering av nagel.

Ingår vanlig lack.

Extra 100kr med gellack.
Skämt bort dig själv med en avkopplad, lyx fot behandling på massage stolen med en varmt fotbad. Denna behandlingen erbjuder vi även kunden fot massage, peeling, skrubb, nagelbandsvård och mjukgörande kräm. Resultatet kommer ger kunden baby mjuka fötter och vi bjuder även damerna valfritt lackmålning..

Extra 100kr med gellack.

Ögonfransförlängning

Singelfransar betyder att man sätter en extensions på en frans, de separeras noggrant och skadar inte dina fransar. Jag anpassar alltid förlängningen efter vad dina fransar klarar av både med längd och tjocklek.

När man kommer är det väldigt viktigt att man inte har smink på sig, såsom mascara, eyeliner, foundation, ögonpenna , ögonskugga m.m, observera att om du väljer att komma med smink kan hållbarheten påverkas då det kan finnas smuts, smink och fett kvar på fransarna även efter rengöringen.

Alla produkter som används vid behandlingen är godkända av EU - och läkemedelsverket.
Volume lashes är den populäraste tekniken som finns på marknaden. Man kan sätta upp till och med 7 fransar per naturlig frans. För det mesta sätter vi 2-5 fransar i varje knippe. Ett knippe sätts på en naturlig frans. Volymfransarna är mycket tunnare än singels, därför kan man sätta fler. Precis som med singels så separerar och anpassar vi knippena efter vad dina fransar klarar av vilket gör att de inte slits vid rätt skötsel.

Resultatet beror på hur många fransar ens naturliga klarar av och antalet egna fransar men även vilket resultat kunden eftersträvar. Man kan få både naturlig volym eller lite mer extremt.

När man kommer är det väldigt viktigt att man inte har smink på sig, såsom mascara, eyeliner, ögonpenna m.m, observera att om du väljer att komma med smink kan hållbarheten påverkas då det kan finnas smuts, smink och fett kvar på fransarna även efter rengöringen.

Alla produkter som används är godkända enligt EU och läkemedelsverket.

ProfessioNAIL Marieberg

PROFESSIONAIL I MARIEBERG GALLERIA KÖPCENTRUM

ProfessioNAIL på Marieberg Galleria i Örebro

ProfessioNAIL grundades redan 1992 i USA och är nu marknadsledande i USA, Australien och Europa. Vi erbjuder er det finaste inom professionell nagelvård och spapedikyr. För att erbjuda er en upplevelse utöver det vanliga använder vi på ProfessioNAIL på Marieberg Galleria endast de bästa produkter tillsammans med den senaste tekniken. Boka en tid redan idag för att låta vår erfarna personal ge dina händer och fötter en avkopplande stund toppad med högkvalitativa konstnaglar.

Varmt välkomna till ProfessioNAIL på Marieberg Galleria, den moderna salongen som erbjuder dig en upplevelse utöver det vanliga!

Show contact information
Åpningstider Mån-Fre: 10.00 - 20.00
Lördag: 10.00 - 18.00
Söndag: 11.00 - 18.00
För mer info och tidsbokning, kontakta oss på 073-894 30 68.
Adresse
Säljarevägen 1
702 36 Örebro
Örebro S
Åpne i Google Maps 🗗