Vil du bestille?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

ICE PEEL
30 min 1.295,00 kr Mer info
KEMISK PEELING + CRYOTERAPI
ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

En kort behandling för alla hudtyper. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling där vi fokuserar på vad din hud behöver - du får en unik upplevelse varje gång. Vi inleder med rengöring och sen anpassar efter dina önskemål och din huds tillstånd.

Relax Hud Kropp Makeup i Karlstad
Kharma Kil
Ansiktsbehandling där vi fokuserar på vad din hud behöver - du får en unik upplevelse varje gång. Vi inleder med rengöring och sen anpassar efter dina önskemål och din huds tillstånd.
Ansiktsbehandling där vi fokuserar på vad din hud behöver - du får en unik upplevelse varje gång. Vi inleder med rengöring och sen anpassar efter dina önskemål och din huds tillstånd.
Miniansiktsbehandling med rengöring, peeling och mask. Fransar och bryn färgas samt bryn formas.
Huden blir fräsch och ögonen blir pigga!
NBE 1000 är en mycket exklusivt elektromagnetiskt system med radiofrekvens som ökar näringsupptaget & syretillförseln till cellerna. Med specialutvecklade produkter tillsammans med NBE 1000 får vi fantastiska resultat.

Redan efter en enda behandling känns huden mer elastisk, slätare och fastare. Metoden arbetar för hudföryngring och lyft, rynkor, acneärr, slapp hud och lugnar ytliga kärl. Dessutom får huden en fantastisk lyster.
Massage av ansikte, hals, dekolletage, nacke & hårbotten.
Djupgående hudanalys som hjälper dig att förstå din huds unika behov. Vi undersöker 14 specifika zoner och ger dig råd och tips om hur du tar hand om din hud på bästa sätt.

Face Mapping® blir kostnadsfri vid köp av minst 2 valfria dermalogica produkter eller vid ansiktsbehandling.
Kemisk peeling med PCA skin är en resultatinriktad och kraftfull behandling där man jobbar på att förbättra hudstrukturen, fina linjer, oren hud, pigmenteringar. Behandlingen anpassas efter din hud, behov och eventuella problem. Bäst resultat får man vid upprepade behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.

Modifierad Jessner peel (PCA peel HQ Free) – Bäst lämpad för en fetare hud och blandhud. Mjukar upp fina linjer, hjälper till att förbättra acne och ojämn hudtextur såsom linjer och stora porer. Har en reducerande effekt på pigmenteringar. ”Den här behandlingen hjälper till att förbättra en oren hud och acne samtidigt som den arbetar på att jämna ut hudtonen och hudtexturen”.

Blandade TCA peeler (Sensi Peel och Ultra Peel 1)- Är exemplarisk för att behandla alla typer av åldrande, ojämn hudton, torr hud, rosacea. TCA´n har en fantastisk effekt på att jämna ut hudtexturen och Mjölksyran att återfukta huden.

Sensi Peel: ”Denna multi-facetterade peel är utformad så att den passar alla hudtillstånd, även den känsliga. Denna milda TCA förbättrar hudtexturen och ger lyster samtidigt som den har en utjämnande effekt på hudtonen”.

Ultra Peel 1: ”Denna peel är speciellt utformad för att behandla åldrad hud. Den är även fördelaktig för många andra hudtillstånd och känslighet. Den hjälper till att reducera synliga linjer och rynkor samtidigt som hudtonen och hudtexturen förbättras och blir jämnare”.

Fotvård

Fotbad, peeling och massage.
Fotbad, naglarna klipps och filas, förhårdnader tas bort, massage och lackning.
Ej medicinsk fotvård.

Fransar och bryn

Plock och/eller vaxning av ögonbryn
Inkl. brynformning
I ansiktsbehandling 40-80min 25% rabatt
Inkl. brynformning
I ansiktsbehandling 40-80min 25% rabatt
Inkl. brynformning
I ansiktsbehandling 40-80min 25% rabatt

Vad är YUMI.Lashes?
Yumi lashes är en vårdande keratinbehandling för naturliga fransar. Fransarnas styrka och kvalitet förbättras. Dessutom ger det dig piggare och öppnare ögon då fransen lyfts upp, ett lash lift!

Hur går behandlingen till?
Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och en speciell keratininfusion, färgas och böjs uppåt. Behandlingen tar ca 60-90min.

Hållbarhet?
Behandlingen håller mellan 6-12 veckor beroende på hur dina fransars kondition är och fransarnas växtcykel. Det avtar successivt eftersom du byter ut dina fransar till nya. För bästa hållbarhet underhåller du dina fransar med YUMI.Lash mascara och/eller serum som finns att köpa med hem.

För vem?
YUMI.Lashes är den bästa lösningen om
- du har allergi mot mascara
- ogillar smink
- svettas i ansiket (tex vid träning)
- vill vara naturligt snygg
- vill vakna vacker
- vill inte ha ögonfransförlängning
Behandlingen är inte känslig för olika temperaturer eller rengöringsprodukter.


Relax Hud Kropp Makeup i Karlstad

Lash lift, Yumilashes, Yumi, keratin

Handvård

Peeling, massage och paraffinbad.
Naglarna filas, poleras, nagelbanden putsas, massage och lackning.
Shellac!
Lacket som håller 2-3 veckor. Resultatet blir fantastiskt vackra naglar med otrolig lyster. Nagelbanden putsas. Lacket läggs på precis som ett vanligt lack och härdar sedan i en led-lampa. Lacket är helt torrt när du lämnar salongen.

Makeup

Inkl. provmakeup.

Personlig makeup rådgivning. Vi guidar dig genom färger, appliceringstekniker som passar dig.
Tärnmakeup
60 min 795,00 kr

Massage / Kroppsbehandlingar

Helkroppsmassage samt rengöring, peeling mask och massage av ansikte.
Massage av rygg, nacke, axlar och hårbotten
Massage av rygg, nacke, axlar, armar, händer, dekolletage, ansikte och hårbotten
Massage av rygg, nacke, axlar, ben fötter, armar, händer, mage och dekolletage
Massage av rygg, nacke, axlar, ben fötter, armar, händer, mage, dekolletage, ansikte och hårbotten

Helkroppssmassage
Helkroppsmassage samt ansiktsmassage.
Klassisk massage av rygg, axlar, nacke, hårbotten, armar, händer, dekolltage och ansikte. Ryggen peelas med bodyscrub och avslutas med väldoftande bodylotion.
Klassisk massage av rygg, axlar, nacke och hårbotten.
Ryggen peelas med bodyscrub och avslutas med väldoftande inpackning!
Klassisk massage av rygg, axlar, nacke och hårbotten. Avslutande massage med varma lavastenar, över hela ryggen.
Massage av armar, händer, dekolletage, hals, ansikte och hårbotten
En mycket avslappnande och stressreducerande massage för ökat välbefinnande och inre harmoni.
Torrborstning, helkroppsmassage med aromatiska oljor, rengöring, peeling och ansiktsmask.

Övrigt

Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage och mask
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisationsfkm_logo.png

Relax Hud Kropp Makeup i Karlstad

Unna dig och din kropp något som ger resultat!

Vi erbjuder ansiktsbehandlingar, deep skin, kroppsbehandlingar, massage, manikyr, pedikyr, brynformning, färgning fransar och bryn, vaxning och makeup för alla tillfällen!

Välkommen att boka en - en tid för dig själv !

Show contact information
Web side
Adresse
Ulvsbygatan 20B
654 64 Karlstad
Norrstrand
Åpne i Google Maps 🗗