Registere Estetisk akupunktur & Gua Sha, 90 min 90 min , 2.700,00 kr

Ansiktsbehandling med akupunktur har sitt ursprung i Kinesisk medicin och har utövats i tusentals år. Den kosmetiska akupunkturen har blivit en stor trend i USA där flera kända personer som bla Gwyneth Paltrow och Jennifer Aniston valt den mer naturliga och bieffekts-fria behandlingen framför tex botox eller fillers.

I Europa är kosmetisk akupunktur, eller estetisk akupunktur som den också kallas, på stark frammarsch då människor alltmer efterfrågar ett mer holistisk synsätt på skönhet och hälsa där bieffekterna är få och effekterna är mer långsiktiga.

Behandlingen med kosmetisk akupunktur är inte bara en ansiktsbehandling med syfte att föryngra, släta ut och lyfta upp utan är också en behandling där hela kroppen balanseras utifrån varje kunds speciella obalanser tex magproblem, huvudvärk, stress eller hormonproblem.

Behandlingen inleds med en min djupa signatur rengöringsmassage. Sedan placeras supertunna nålar på akupunkturpunkter först på kroppen tex fötter, händer och öron och sedan i ansiktet på punkter som gynnar flödet i ansiktet. Sedan sätter jag nålar på linjer, rynkor och ev ärr, akne och mörka ringar under ögon. Du ligger sedan och vilar på bänken med nålar i lugn och avslappnande miljö i ca 30 min. Efter nålarna är bortplockade fås en anpassad massage med t ex gua sha, koppor och/ rollers eller min signaturmassage faCHIA Facelift.

En kur är på 10 behandlingar ca 1 behandling per vecka (vid bokning av hela kuren på en gång får du den 10:e behandlingen helt kostnadsfritt!) sedan rekommenderas enstaka underhållsbehandlingar var tredje månad för bestående resultat.

Fotograf_jenny_thornberg16.jpg

Uke 7

man.
10
feb
tir.
11
feb
ons.
12
feb
tor.
13
feb
fre.
14
feb
lør.
15
feb
søn.
16
feb
Ingen ledige tider 11.00 11.30 13.00 14.15 Ingen ledige tider Ingen ledige tider Ingen ledige tider Ingen ledige tider

februar 2020

måntisonstorfrelörsön
v5272829303112
v63456789
v710111213141516
v817181920212223
v92425262728291

Salong Chia

Mitt mål är att alltid ge dig det lilla extra och att ge en behandling med blandning av djupgående och terapeutiska tekniker blandat med avslappning till en massage med härligt flöde och resultat mot olika problem.

Jag försöker hitta orsaken till ditt problem och inte bara lindra symtomet, därför skräddarsys alla behandlingar alltid efter dig. För bäst resultat rekommenderas i regel 3-4 stycken behandlingar (men det kan variera beroende på problem/ mål) samt att göra de hemgångsråd du får efter din behandling.

Jag jobbar efter en holistisk helhetssyn där jag integrerar min kunskap från olika yrkesutbildningar och kurser (dipl. massageterapeut, holistisk hudvårdsterapeut, gravidmassör, ekologisk kost-& näringsrådgivare) samt flertalet kurser både i och utanför Sverige inom fasciabehandling, osteopatiska behandlingsmetoder m.m. Jag integrerar även effektiv apparatur vid behov/ önskemål och försöker att alltid vara uppdaterad med den senaste forskningen.

Jag har erfarenhet sedan 2007, drivit egen salong sedan 2011 och håller från 2018 även kurser och utbildningar för andra terapeuter inom koppning, gua sha och mina egenutvecklade behandlingar inom faCHIA Method; Deep Tissue Massage, käkledsbehandling och faceliftmassage.

Hittar du inte behandlingen du söker? Maila mig på kontakt@salongchia.se med dina önskemål. Jag ordnar även kurser, SPA-behandling, duo-behandling m.m efter förfrågan.

Välkommen!

Show contact information
Web side
Åpningstider Enligt bokning.
Adresse
Generalsvägen 45A
184 51 Österskär
Österskär Åkersberga
Åpne i Google Maps 🗗