Vil du bestille?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Online

Du har längtat efter OW-simningen medan du har räknat kakelplattor inomhus under höst, vinter och vår. ÄNTLIGEN utesimning. Men. Det räcker inte bara med "att simma runt öarna" med kompisar för att bibehålla din fitness. Den sjunker tyvärr snabbt och säkert. Med Simcoachen Online Open Water får du ett strukturerat upplägg som bibehåller och utökar din fitness så att du kan prestera som du vill under sommarens race. Du får två läxpass varje vecka, instruktionsvideos och du är välkommen till vår slutna grupp på Facebook. Du får ny läxa varje måndag på Dropbox.

För vem? Simmare, OW-simmare, triathleter, swimrunner eller om du vill simma för att bli vassare i Öppet vatten.

Detta tränas på:
anpassning av armtag till OW, frekvens, tröskelfart, siktning, taktik, andning, vändningar, uppgångar, starter, drafting

Detta ingår:

- Veckans läxor under fem veckor, 2 st per v
- Videos på drills/teknik
- Badmössa
- Fb - grupp
- Inbjuden till Dropbox där all info läggs

När? Start måndag v 24, 5 veckor långt upplägg.

Pris: 2 500:- (bet måste ske inom 10 min annars sker automatisk avbokning)

Material: TempoTrainer (inhandlas tex på www.simcoachen.se) och gärna en sport/multisportklocka som du kan simma med.

Förkunskaper: Du behöver inte simmat med Simcoachen innan, dock ska du kunna simma minst 400 m crawl/frisim i en följd.

Välkommen!
Coach AK
Simcoachen


Filma dig i din hemmapool och skicka vidare till oss för analys! Att se sig själv simma på film kan för många vara ett Wake-up-call och ger en tydlig bild hur det i verkligheten är. Men hur kommer man vidare? Vad beror det på att du simmar som du simmar? Vad ska man göra åt det? Vilka övningar kan du göra för att förbättra tekniken? Här får du alla svar!

Skicka tre filmfiler:
1) Framifrån, ovanifrån
2) Från sidan
3) Under ytan: från sidan och framifrån

Inom ett par dagar har du en fullständig analys på länk med kommentarer och som visar hur du ska gå vidare i din simning. Du får också läxor som passar just dig.

Plats: Var som helst

Skicka filmfiler till info@simcoachen.se

Coach: AK Lundin
Cert Swim smooth-coach
Simcoachen

Simcoachen Camps

Bara en snabb titt på vad som erbjuds på Maldiverna avslöjar varför många gäster anser denna plats vara en av de bästa på vår planet. Maldiverna består av en serie atoller och öar som knappt syns över havsytan. Från dessa kan du, året runt, uppleva skinande sol, vita sandstränder samt fascinerande tropisk fiskar stora som små.

En vecka ombord på en Liveaboard på Maldiverna innebär att du bor ombord på en fin båt under sju nätter, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, gör spännande simpass med oss på Simcoachen och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På en liveaboard kommer du på ett bekvämt sätt väldigt nära vackra rev och möter fina fiskar samt förhoppningsvis valhajar och mantor på riktigt nära håll.

Vi simmar vanligtvis två gånger om dagen (1000 m – 3000 m) längs med rev i det behagliga vattnet, men man väljer naturligtvis detta själv – ingen stress eller press! Du behöver vara en trygg simmare i öppet vatten och vi är flexibla gällande väder och vind. Du kommer få en boost både teoretskt och praktiskt under denna vecka - definitvt får du ett rejält lyft i din simning. Vi är alltid med på SUP/havskajak både för säkerhet och coachning.

VI ÅKER 16 november 2019 och är tillbaka i Sverige den 24/11. Du kan åka från Gbg, Sthlm eller Köpenhamn.

RESAN ÄR KLIMATKOMPENSERAD!

Pris: från 29 495.

Varmt välkommen!!! Här kan du läsa vidare om resan:

Denna resan kommer du ALDRIG att glömma! Du gör din anmälan och betalning till:
info@scubatravel.se

Med vänlig hälsning,
Simcoachen


Haka på vår långhelg till Mallorcas sydöstra sida: Colonia Sant Jordi - en pärla för fantastisk Öppet vatten-simning. Här gör vi Öppet vatten-safaris, vi simmar båda kortare och längre sträckor. Du kommer få en boost både teoretiskt och praktiskt under denna kortvecka och du får ett fint lyft i din simning även om fokus ligger på upplevelsen. Du kommer simma i ett härligt, salt hav och får fantastiska simstunder att bära med dig. På morgonen står en frukostbuffé framdukad och på kvällarna en middagsbuffé. Sedan surrar vi tills solen går ner och beyond. Vi bor på Hotel Marques, Universal Hotel och 10 steg utanför dörren finns den fantastiskt vackra Es Trenc-stranden.

När? 5/6 - 9/6, 2019

Var? Colonia Sant Jordi, Mallorca

Vad? Boende i dubbelrum (4 nätter) med halvpension (frukost och middag), OW-coachning (fyra dagar). Vi erbjuder också ledarledda löpturer med Löplabbet. Enkelrum mot avgift kan ev bokas.

För vem? Du är trygg i vattnet och kan simma längre sträckor (1000 m och mer). Två ledare är med från Simcoachen för din säkerhet (varav en finns på en SUP/kayak) samt att vi simmar tillsammans i mindre/större grupper - vi har ALLTID en simbuddy.

Max: 20 deltagare

Kostnad: 5 100:-

OBS! Flyg beställer du själv samt transfer (det tar ca 45 minuter från Palma). Anmälan är bindande och återbetalas EJ. Däremot kan du själv sälja vidare din resa, meddela oss till vem i så fall.

Att ta med: Badkläder, bra glasögon med solfilm, badmössa får du av oss, Vaselin/Body glide, våtdräkt om man önskar (vattnet är ca 24 grader i juni) och Safety Boy. Ta gärna med fenor och paddlar - kan vara skönt att växla om med. Du kan inhandla allt du behöver hos oss på www.simcoachen.se.

Varmt välkommen!
Coach AK

Höganäs

Vill du ha en hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går kort igenom din historik, tittar på nuet och var du vill vara i framtiden. Jag filmar dig vid ditt första besök ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar. Du får beskrivande filmanalyser på mail.

Jag coachar dig med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag dig direkt respons i din simning. Du behöver alltså inte vänta tills du har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Plats: Höganäs simhall, Höganäs Sportcenter, vi ses strax innan utsatt tid inne i simhallen.

Coach, Simcoachen: Anna Rosén Rösiö

Betalning sker i anslutning till bokning (efter 10 min avbokas du automatiskt).

Välkommen med din bokning!


Varmt välkommen!
Anna
Simcoachen
PT i , öppet hav - Höganäs/Öresund. Tid efter överenskommelse på mail: anna@simcoachen.se
Vill ni ha en hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går kort igenom er historik, tittar på nuet och var ni vill vara i framtiden. Jag filmar er vid ert första besök ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur ni ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar. Ni får beskrivande filmanalyser på mail.

Jag coachar dig med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag dig direkt respons i din simning. Du behöver alltså inte vänta tills du har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Plats: Höganäs simhall, Höganäs Sportcenter, vi ses strax innan utsatt tid inne i simhallen.

Coach, Simcoachen: Anna Rosén Rösiö

Betalning sker i anslutning till bokning (efter 10 min avbokas du automatiskt).

Välkommen med din bokning!


Varmt välkommen!
Anna
Simcoachen

Open Water

Inomhusträningen är avklarad och det är dags att ta sig an sommarens härliga utmaningar med Öppet vatten, triathlontävlingar, swimrun och annat. Väldigt annorlunda från att simma i pool. Du behöver inte ha det perfekta armtaget för du simmar inte själv, du blir omkullsimmad, slagen på och vågor får dig ur spel. Däremot VILL du ha den fitness som krävs för att bemästra dessa situationer och då behövs struktur. Och jobba på frekvensen. Låg frekvens, långa armtag blir det inte mkt av under denna kurs. Här gäller det att bli VÄLTRÄNAD för att kunna ha hög frekvens - då bemästrar du livet i OW bättre. Vi kör intensivt under tre veckor, två pass i veckan.

Innehåll:
Andningsteknik, drafting, bilateral andning, armföring, Race Pace, CSS-träning/att hålla distansen ut, simma rakt, siktning, drafting, vändning vid bojar, startträning, distanssimning mm

När? Veckorna 24-26, 2019: tisdagar och torsdagar 18.00-19.30

Plats: Stora badplatsen i Delsjön, Göteborg (vi samlas 15 minuter innan utsatt tid för genomgång och påtagning av våtdräkt mm)

Max: 30 deltagare

Pris: 2 300:-

För vem? Du ska kunna simma 400 m i ett streck och vara bekväm i Öppet vatten. Du behöver inte ha simmat med oss innan.

Varmt välkommen!
Coach AK
Under två veckor (tre gånger per v) trappar vi upp simträningen för dig som ska göra IRONMAN i Kalmar, Köpenhamn eller något annat race under sensommaren / tidiga hösten. Denna träning passar dig som ska göra IM för första gången, tionde gången eller om du är elit. All träning kan anpassas efter dig men förbered dig på att simma längre distanser med bra frekvens!

Du kommer få vänja dig vid längre sträckor, simma snabbare mer avslappnat i en högre fart, simma rakare och smartare. Du kommer få tekniska råd och taktiska kunskaper. Detta görs tillsammans med andra Ironman-deltagare. Kommer bli magisk stämning!

När? Veckorna 31-32, 2019.
Måndagar, onsdagar och fredagar; 18.00-19.30

Plats: Stora badplatsen i Delsjön, Göteborg (vi samlas 15 minuter innan utsatt tid för genomgång och påtagning av våtdräkt mm)

Max: 20 deltagare

Pris: 2 300:-

För vem? Du ska vara trygg i Öppet vatten och ha anmält dig till Ironman under sommaren/hösten.

Varmt välkommen!
Coach AK

Stockholm

Få en snabbcheck på din simning! Perfekt som uppföljning efter en PT med videoanalys. Eller om du känner att något behöver ses över med tekniken. Under 30 minuter analyserar och justerar vi din simning.

Betalning (850:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter). Det står Göteborg i bokningen men vi kör passet i Stockholm!
OBS! Inträde ingår EJ!

Plats: Vasalundshallen i Solna


Vi ses inne i 25:an!!

Varmt välkommen!
Coach Anna och Simcoachen
Vill du ha hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort din historik, tittar på nuet och var du vill vara i framtiden. Jag filmar dig vid ditt första besök ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar dig med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag dig direkt respons i din simning. Du behöver alltså inte vänta tills du har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.


Plats: Nälstabadet, Trolle-bondes gata 2-4, 162 72 Vällingby

Coach: Jens Samuelsson
Vill ni ha en hjälp med er simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort er historik, tittar på nuet och var ni vill vara i framtiden. Jag filmar er vid första besöket ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur ni ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar er med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag er direkt respons i er simning. Ni behöver alltså inte vänta tills ni har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Plats: Vasalundshallen, Solna

Coach: Anna Rosén Rösiö

Betalning (1790:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter). OBS! Inträde ingår EJ!

Varmt välkommen!
Anna och Simcoachen
Vill ni (tre stycken) ha en hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort er historik, tittar på nuet och var du vill vara i framtiden. Jag filmar er vid ert första besök ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur ni ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar er med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag dig direkt respons i din simning. Du behöver alltså inte vänta tills du har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Plats: Vasalundshallen, Solna

Coach: Anna Rosén Rösiö


Betalning sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Varmt välkommen!
Anna och Simcoachen
Vill du ha en hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort din historik, tittar på nuet och var du vill vara i framtiden. Jag filmar dig vid ditt första besök ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar dig med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag dig direkt respons i din simning. Du behöver alltså inte vänta tills du har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Plats: Vasalundshallen, Solna

Coach: Anna Rosén Rösiö

Betalning (1490:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Varmt välkommen!
Anna och Simcoachen
YOU MAY NOT LIKE THIS BUT IT IS GOOD FOR YOU!

Om du går/har gått Race, Masters eller är bekant med CSS-träning, siktar mot längre simning och vill behålla fokus och fart så: Give it a go - du kommer definitivt att lära dig saker om både dig själv och din simning. Du kanske tom blir sur och irriterad under passet - känslor som är bra att kunna tampas med under tävling. Det här passet lär dig att fortsätta vara positivt fokuserad med bibehållen fart. Det behöver vi träna på lite till mans och kvinns. :) Ditt CSS kommer även bli bättre om du kör Red Mist kontinuerligt.

Innehåll: En lång, rak serie där vi börjar på låg fart för att öka i slutet. Även om Swim Fitness står högst upp på listan finns även två tekniska fokus: behålla tekniken när man kommer nära tröskelfart (som du behöver när du ska tävla) samt att pränta in fartkänsla vilket är viktigt för att nå din potential som simmare.

Att ta med: Tempo Trainer - OBILGATORISKT! Paddlar och dolme om du tävlar med det. Gärna fenor : )

När: Torsdag 11/4 2019 kl 18:45-20:30. Vi hoppar i PRICK 19:00 för att hinna med. Kom i tid! Vi ses på kanten inne vid bassängen 18.45.

Var: Vasalundshallen i Solna. Entré ingår EJ.

Pris: 300:-

Förkunskaper: Du behöver ha simmat Race, Masters, FASTLANE eller ha liknande kunskaper från PT med oss. Du behöver en s k CSS-tid och vara bekant med hur man använder en Tempo Trainer.


Varmt välkommen!
Coach Anna
Välkommen till Simcoachen Masters i Mörbybadet!

Kursen riktar sig till dig som har simmat tex Race för Simcoachen tidigare. Här får du träna upp din simkondition samt slipa teknik som alltid.
Varje pass har ett tekniktema som följs av en eller flera utmanande serier där vi för det mesta jobbar utifrån din egen tröskelnivå.
Du behöver en TempoTrainer samt korta fenor, paddlar och dolme för att kunna deltaga på kursen. Du kommer även få läxor att göra mellan passen.

Tid: Tisdagar kl. 07:00-08:00. Start 9 april 2019 (uppehåll v 16). Sista tillfälle 4 juni. 8 tillfällen.

Plats: Mörbybadet

Betalning (2590:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Förkunskaper: Du behöver ha simmat med Simcoachen Race (el liknande) och ska kunna simma 400 m frisim i ett sträck.

Inträde tillkommer.

Varmt välkommen!
Lotta och Simcoachen

Valhallabadet, Göteborg

Många väljer att boka PT i liten grupp. Kanske man har tränings- eller arbetskompisar man stämmer träff med på stående tider eller med en partner/familjemedlemmar som delar samma intresse. Då är PT i liten grupp perfekt, max fyra personer.

Alla coachas med Olander Aqua Talk där du får direkt feedback i örat och kortare filmning/filmanalys genomförs första gången du kommer. Att ta med: kortare fenor.

Betalning (1950:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen
Många väljer att boka PT i mindre grupper (max tre). Kanske man har tränings- eller arbetskompisar man stämmer träff med på stående tider eller med en partner/familjemedlem som delar samma intresse. Då är PT Trio perfekt. Ta gärna med korta fenor.

Alla coachas med Olander Aqua Talk där du får direkt feedback i örat och kortare filmning/filmanalys genomförs första gången ni kommer.

Betalning (1890:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Plats: Valhallabadets 25-metersbassäng, Göteborg

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen
PT 30
30 min 800,00 kr Mer info
Få en snabbcheck på din simning! Perfekt som uppföljning efter en PT med videoanalys. Eller om du känner att något behöver ses över med tekniken. Under 30 minuter analyserar och justerar vi din simning. Att ta med: korta fenor.

Betalning (650:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Plats: Valhallabadet, Göteborg


Vi ses inne i 25:an på Valhalla!!

Varmt välkommen!
Simcoachen
PT Par
55 min 1.690,00 kr Mer info
Vill ni ha en hjälp med er simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort er historik, tittar på nuet och var ni vill vara i framtiden. Jag filmar er vid ditt första besök ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur ni ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Betalning (1690:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Plats: Valhallabadet, Göteborg
Max: Två deltagare

Vi ses inne i simhallen!

Varmt välkommen!
Simcoachen
Vill du ha en hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort din historik, tittar på nuet och var du vill vara i framtiden. Jag filmar dig vid ditt första besök för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

OBS! VIKTIGT att du har med dig simfenor.

Betalning (1490:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Plats: Valhallabadet, Göteborg

Vi ses vid 25-metersbassängen!

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen
Fastnat i din simning? Vill du veta vad som håller dig tillbaka? Få din simning analyserad av certifierade Swim Smooth-coachen Anna-Karin Lundin. Analysen kommer exakt att visa dig vad du gör i vattnet och hur du kan utveckla din simning till nästa nivå.

- Du blir filmad i HD ovan och under vattnet, i alla vinklar
- Vi tittar igenom materialet tillsammans på dator och din simning analyseras samt att vi kikar på elitsimmare och animationer (ca 30 minuter) för att understryka viktiga områden för din egen simning
- Allt vi säger spelas in och du får med dig ett USB-minne hem så du kan gå tillbaka till analysen när du önskar
- andra delen av lektionen sker i vattnet; då gör vi korrigeringar och vi utgår exakt från det filmerna visar (du har även hörlurar på dig så du hör instruktioner från AK direkt)
- I slutet får du även med dig 10-15 sidor lång guide med en träningsplan, individuellt anpassad efter hur du är som simmare (inkl drills som vi jobbat med i vattnet)

Plats: Valhallabadet, Göteborg (vi ses vid 25 metersbassängen)

Pris: 1 990:- (betalas inom 10 min, annars avbokas du automatiskt)

Att ta med: glasögon, badkläder (ej badshorts), badmössa och kortare fenor

Tid: 75 minuter

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen