1. Hem
  2. Massage Stockholm

Kurser & Workshop i Stockholm & Online

betyg4.8 Fantastiskt bra(111 betyg)
Fjällgatan 23b, 116 28, Stockholm
Här bokar du kurser, Cuddle Party och Cuddle Party Online. Även Cuddle Party för kvinnor erbjuds regelbundet. Läs mer om Cuddle Party som är utbildning i beröring och möjlighet till utbyte av beröring. www.cuddleparty.com https://www.sofiakreissl.se/sv-SE/kurser/cuddle-party För individuella sessioner se min sida på Östermalm, och för sessioner på Hälsans Hus kontakta mig direkt. https://www.bokadirekt.se/places/ostermalm-massage-och-coaching-19619 Sofia Kreissl jag jobbar med parterapi, massage, coachning och Organic Intelligence. Jag erbjuder Post-Trauma growth och nervsystemreglering genom samtalsformen Organic Intelligence®. Relationscoachning, sensuell massage, kroppsinriktad coachning och samtalsterapi finns på Östermalm, Stockholm och Hälsans Hus på Södermalm. Relationscoaching för par inkluderar även Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®). Se min hemsida www.sofiakreissl.se
17100

Boka tjänst

Söndag, 26 maj

13:00

Cuddle Party - gränssättning och beröringSofia Kreissl

180 minuter, 300 kr
18 platser kvar
Mer info

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
111 betyg
Anne C.
Underbart

Visa mer

Maria H.
Wow, online cuddle partyt var fantastiskt! På första onlinepartyt jag var på kände jag dock inte just beröringen riktigt, jag var nog för fokuserad på att alls ta in konceptet med onlinecuddleparties. Men denna gång kändes beröringen verkligen. Andra gav verkligen så mycket till mig. Och jag upplevde det som att det var så mycket kärlek i stunden mellan oss alla. Vi var bara typ sex personer, varav alla varit där förut, så det skapade extra tillit och trygghet. Och när vi är så få är det lättare för alla att ta plats. Och när någon ställde beröringsfrågor på för svår engelska, gick det ju bra att be om förtydligande.

Visa mer

Maria H.
Online cuddle partyt jag var på var annorlunda från partysarna jag deltagit i på plats. Men även onlinepartyt var ett fint party som hjälpte mig att fortsätta min utveckling inom samtycke och beröring. Det som hjälper mig mycket är upplevelsen av att vi gör vår utveckling tillsammans. Och att öva på samtycke går ju bra både på plats och på nätet. Som någon sa på partyt, att vi människor kan beröra varandra även med ord som spelar roll. Och kärleksfullhet i stunden finns uppenbarligen även online. En deltagare sa att "behovet" att berätta hur saker man gör för/med varann faktiskt känns, är större när man inte är nära fysiskt. När det inte går att känna av lika mycket på andra sätt. Och att få veta hur det vi gör för varann känns, är ju ofta fantastiskt!

Visa mer

Anna J.
Sofia är en underbar person som förmedlar klok kunskap på ett tydligt sätt. Närvarande, varm och tydlig. Jag uppskattar henne enormt.

Visa mer

Om företaget

www.pleasuretherapy.org www.samtyckesguiden.se www.sofiakreissl.se För bokning av privata sessioner på Östermalm se www.bokadirekt.se/places/%C3%B6stermalm-massage-och-coaching-19619 Läs gärna mer på www.organicintelligence.org www.cuddleparty.com www.schoolofconsent.org

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • MånStängd
    • Tis18:00 - 21:00
    • OnsStängd
    • TorStängd
    • FreStängd
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07374482 XXVisa nummer

  • Fjällgatan 23b, 116 28, Stockholm