Vil du bestille?

 Jag  utför behandlingar i Kraniosakral terapi till elevpris. 350 kr /behandling. Vid köp av tre behandlingar får du ytterligare rabatterat pris: 900 kr för tre behandlingar. så klart går det att boka coaching och Mindfulness för utveckling som vanligt!
Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

I Coaching stödjer jag dig i din förändring på väg från nuläge till önskat läge. Vet du inte vem du vill vara eller var du ska så hjäper jag dig att ta reda på det. Du har alla svaren och jag har de kraftfulla frågorna som för dig framåt.
Med träning i Mindfulness kommer du att utveckla ett lugn inom dig och genom medveten närvaro kommer du att se flera möjligheter i livet och du kommer att göra bra val för dig. Din koncentration, ditt fokus och din självmedkänsla kommer att stärkas.

kroppsbehandling

Kraniosakral terapi vilar på medicinsk grund, på anatomi, biokemi och biologi. Det är en mycket varsam behandlingsmetod som stärker kroppens egen läkningsförmåga. Den är mycket avstressande och kan hjälpa vid många tillstånd. Det är ingen symptombehandling utan stärker hela kroppen och stärker de endogena responserna. Du är fullt påklädd under behandlingen. Du får bra rabatterade priser då jag utbildar mig till Kraniosakral terapeut. För bästa resultat kan du räkna med 3-5 behandlingar. Vid köp av tre behandlingar betalar du 900 kr.

Souly You AB

Souly You - för din hälsa - Erbjuder person-team och ledarutveckling. Souly You är din Förändringspartner som har metoder som kan kombineras för att nå ditt önskade resultat. From 1 april 2019 utförs elevbehandlingar i Kraniosakral terapi. Det är en mycket varsam behandlingsmetod som stödjer kroppen

Show contact information
Web side
Åpningstider Souly You kommer att ha öppet på lite varierande tider. Alla tillgängliga tider finns i kalendern minst en månad framåt.
Adresse
Roskildevägen 5
211 47 Malmö
Kronoborg
Åpne i Google Maps 🗗