Vil du bestille?

Klarna
Offers online payment with Klarna
Dessverre har vi ingen online registreringer akkurat nå, men kontakt oss gjerne for å gjøre en bestilling.

Studio Release

Studio Release erbjuder en rad olika metoder som hjälper dig till en friskare kropp och ett hälsosammare och gladare liv! Vi tillhandahåller kostnadsfria konsultationer och anpassar våra behandlingar helt efter dina behov.

Våra terapeuter arbetar med en modern och icke kirurgisk metod för permanent borttagning av fettceller och celluliter. Metoden heter Cavi-Lipo och den hjälper dig att forma och trimma din kropp hur du vill!
Hos oss kan du även bli av med din oönskade hårväxt! Studio Release erbjuder permanent hårborttagning som hjälper dig att få en len och hårfri hud. Metoden som vi använder oss av heter SHR. Den är en ny revolutionerande teknik som passar de flesta hudtyper och till skillnad från många andra hårborttagningsmetoder även ger bra resultat på mjukt eller tunt hår!
Vi erbjuder även tandblekning. Metoden heter Super Bright och är ledande inom sitt område. Detta är en effektiv och prisvärd metod som ljusare upp dina tänder mellan 7 och 10 nyanser.
Ytliga blodkärl, även kallade spindelvener, är också något vi kan hjälpa dig med. Med RBS Thermokoagulering försvinner de ytliga blodkärlen mitt framför ögonen på dig! Behandlingen tar endast 15 minuter och spindelvenerna försvinner för gott.
Hydrapeel+ är en behandling för ansikte och hals. Med denna behandling djuprengör vi ansiktet, tömmer porer, minskar rynkor och fina linjer, stramar upp huden, återfuktar och tillför vitaminer som huden behöver för att hålla sig fräsch.
Välkommen!

Telefon 070-2904625
Web side
E-post
Åpningstider Önskar ni en tid redan idag - vänligen ring för tidsbokning!
Adresse
Kungsgatan 101
903 31 Umeå