Vil du bestille?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Ansiktsbehandlingar

En djupverkande ekologisk behandling av ansikte och dekolletage där energi- och muskelpunkter berörs. Djuprengörning och därefter en kraftfull men lugn massage som tar dig till drömmarnas värld.
Lugna lymfstrykningar innan den avsvalkande ansiktsmasken läggs på. Under tiden som ansiktsmasken verkar får dina fötter en uppiggande massage ( du kan byta till hand massage om så önskas)
Varm droppande olja används i håret. Behandlingen utförs både sittande på stol som liggande på massagebänk. Det huvudsakliga syftet med denna uråldriga indiska oljemassage är att öka tillförseln av vital näring och syre samt stödja utrensning av slaggprodukter. Dessutom en bra inpackningar för håret. Sesam eller kokosolja. Ta oömma kläder då mycket olja används.
En härligt rogivande behandling. Rengörning, peeling och djupt avslappnande massage med produkter innehållande vegetabiliska och eteriska oljor på ansikte och dekolltage. Avslutas med en ansiktsmask och därefter en skyddande ansiktskräm. Produkter anpassas till din hud

Kroppsbehandlingar

En cirkulationshöjande masaage med en blandning av eteriska oljor som du själv kan välja eller en neutral.
Blandningen är med syfte på
Avslappnande;
Uppiggande;
Värmande;

Rygg, nacke och axlar ( du ligger på mage)
En helkropps massagebehandling med händer och varma lavastenar från Arizona. Den totala antistressbehandlingen! Vi använder lyxiga aromaoljor för en avslappnande effekt. Den varma väldoftande oljans effekt stärks av värme och händernas rörelser. Blodcirkulationen ökar och cellförnyelsen anses stimuleras.

Massage av hals och axlar efter en cirkulationshöjande ryggmassage. En upplevelse in i drömmarnas värld med lugna rörelser, djupgående massage och akupressurtryck.
Zzzzzzzzz
Hela kroppen smörjs in med lugna massagerörelser och med varmt flytande "massageljus". De eteriska oljorna består av neroli, Ylan-ylang, Petitgrain och Patchouli.

Du bäddas ner i en varm bädd efter detta och får därefter en energigivande ansiktsbehandling inklusive fotmassage.
En mjuk cirkulationshöjande ben & fot massage. Passar alla, även åderbråcksben. Lämplig även för den mycket torra huden. Olja väljs ofast efter behov men består enbart av närande vegetabilisk olja som man kan komplettera med lämpliga eteriska oljor
En kraftfull oljemassage med yogabaserad stretchning. Har sitt ursprung i yoga och ayurveda där hela kroppen behandlas och terapeuten använder såväl händer som fötter. behandling utförs på madrass på golvet och alla stretcher görs i samspel mellan terapeut och klient

Tarahumana

yogamassage och ekologiskt hudvårdande behandlingar.

Show contact information
Web side
Åpningstider Öppet endast enligt bokning , främst kvällar och helger
Adresse
tillf adress Lystedtsv 10
683 60 Ekshärad
Hagfors V
Åpne i Google Maps 🗗