Vil du bestille?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Ansiktsbehandlingar

Rengöring av huden, massera i serum, sedan mask som passa hudtyp. Massage på huvud eller händer medan masken är på. Avslutas med näring creme.
Ansiktsbehandling som passa din hudtyp 60 min 680:-
En rengörande och uppfräschande klassisk ansiktsbehandling som anpassas helt efter din huds behov med en djupgående hudanalys, rengöring, peeling, portömning, aktiv ampull, massage och mask ingår. Rekommenderas till alla, speciellt för nya kunder.
AHA behandling har en exfolierande effekt samt ökar hudens cellförnyelse. Den passar alla med grov hud, åldrad hud, oren hud och pigmenteringar. Resultatet blir en jämn, klar hy med ökad lyster och spänst.
Vi rekommenderar en kur om 6-8 behandlingar 1 g/vecka eller som en uppfräschande behandling när du behöver det.
Behandlingen finns i två varianter, en på 30 min och en på 60 min.
En rengörande ansiktsbehandling som passar alla hudtyper. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, serum, brynplock, massage, ansiktsmask och dagkräm. Huvud, hand och fotmassage ingår.
Ansiktsbehandling+Pedikyr med lack

Fransar & Bryn

100 :- i samband med annan behandling.
200:- i samband med annan behandling.
Ingår gratis vid val av 60/90 min ansiktsbehandling

Fötter

Fotbad med aromatiska oljor. Klippning, rengöring och filning av naglar, förhårdnader filas bort och allt avslutas med en härlig fotmassage, + lackning. Ej medicinsk fotvård
Pedikyr med lack +halvben vax
Fotbad med aromatiska oljor. Klippning, rengöring och filning av naglar, förhårdnader filas bort och allt avslutas med en härlig fotmassage. Ej medicinsk fotvård
Vaxa Rygg

Kroppsbehandlingar

Ansiktsbehandling+Massage
Ansiktsbehandling, helkroppsmassage + fotvård med lack.
Inkl frukt smoothie.
En djuprengörande bodyscrub med havssalt för en effektiv exfoliering av huden som ökar blod- och lymfcirkulation. Efter att du har duschat masseras du med varma oljor och lavastenar som mjukar upp stela leder samt ger en ökad känsla av energi. Huden blir sammetslen.

Massagebehandlingar

Behandlingen förbättrar cirkulation i ben, fötter och händer, stimulerar lymfdränage, minskar stelhet, förstärker immunsystemet mm.
Inkl, skalp, ansikte och dekolletage
Ett bra sätt att slappna av på, är bra för fysiska åkommor såsom stressrelaterade besvär som huvudvärk och ryggvärk, lugnar nervsystemet, stimulerar blodcirkulation mm.
Under massagen stimuleras huvudets reflexpunkter, så att
cirkulationen av blod och lymfa ökar. Behandlingen kan även påverka hårkvalitén till det bättre.
Avslappnande massage för rygg och nacke
Inklusive rengöring av ansikte, massage och mask
Massage med varma lava stenar ger en djupabsorbering av värme och välbefinnande, blod- och lymfcirculation ökar, den ger en avslappnande och lugnande effekt, minskar muskelvärk och ledinflammation samt ger en ökad känsla av energi.

Tarmsköljning


I priset ingår information, avslappnande massage och tarmsköljning.
Efterföljande behandlingar
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Treana Hälsoklinik

Tarmsköljning / tarmrensning i ett slutet system, en hud & kroppsvårdsstudio i en avslappnande miljö - välbefinnande för hela dig! Finns i Sävedalen, Partille nära till Göteborg. Läs gärna om vad vi erbjuder inom hälsa och skönhet genom att använda menyn överst på hemsidan.

Välkommen på besök!
Mvh Susan

Show contact information
Web side
Adresse
Göteborgvägen 88
433 63 Sävedalen
Vi finns i Glashuset
Åpne i Google Maps 🗗