Vil du bestille?

Ny termin startar 26/8 2019 i Yoga - Det blir klasser :
- Måndag kl 17 + 19
- Tisdagar  9.30-11
- Onsdagar kl 17
- Torsdagar kl 17 + 19

Vill du gå? Boka in dig i en specifik grupp hela terminen -då har du din plats. Önskar du vara flexibel -boka in dig på olika pass efter önskemål. 

Vid frågor maila marie@villaandrum.com  

Ser med glädje framemot att möta Dig på mina event! Vänligen Marie
Klarna
Offers online payment with Klarna

Ayurveda Utbildning

Steg 3 2 - 3/ 11 2019. Fortsätter djupdyka i denna fina livskunskap.
Steg 1-3 kan du gå endast för din egen skulle - eller om du möter och jobbar med människor där du har användning av att veta att vi alla är unikt olika. Kan vara en fin kunskap att ha om du är någon form av ledare /chef - att kunna bemöta på bästa sätt och skapa bra relationer med medarbetare som i förlängning ger bra vibrationer till företaget.
Steg 5 19 - 20 /10 2019. Genomgång av de åtta huvudområden inom Ayurvedisk hälsovård.
Förberedelse för att kunna ta emot provklienter på mini konsultationer. Att förstå pulsbilder och ge de råd som behövs för att balansera upp en ev obalans.
Din roll som terapeut. Vegetabiliska oljor och dess egenskaper.
Mer egenråd för våra vanligaste obalanser,och att förstå sammanhangen mellan det vi omger oss med i vardagen och vårt mentala välmående.
Du får elevuppgifter som skall vara klara innan steg 6.

Ayurvediska behandlingar

En behandling med fokus på huvudbotten och ansikte. Jag startar med att "dra" i håret för att få igång cirkulation. Sedan masseras huvudbotten sakta och lugnt. Därefter används en marmaolja på punkter i ansiktet . Oljan väljer du ut innan behandlingen. Finns oljor för olika obalanser, tex magproblem, problem med galla, när vi är stressade mm.
Efter det masseras hela ansikte och hals, avslutar med handmassage.
Behandlingen göres med kläder på.
Jag känner på din puls och vi kommer tillsammans fram till vilket behov av balans i kropp och själ du har just nu.. Vi väljer en marmaolja efter det och om vi behandlar en Vata, Pitta eller Kapha obalans.
Behandlingen sker med början liggande på mage - jag masserar punkter enligt speciellt schema. Därefter vänder du dig och punkter på framsidan aktiveras.
10 min vila efter behandling!
En behandling som sker genom att jag låter en tunn stråle lagom varm olja cirkulera i pannan under ca 25 min. Behandlingen är mycket Vata balanserande - ger sinnesro och lugn för ett stressat system i kroppen. Shirodhara är en terapeutisk behandling vid tex utbrändhet och utmattning. Men även som en skön Må bra behandling .

Ayurvedisk Konsultation

Du kommer för att få ta del av och få mer kunskap om vilka behov du har för att vara i din rätta balans. Du fyller i en enkät hemma innan du kommer till din bokade tid. Hos mig går vi igenom den tillsammans - tittar på hur din livsstil ser ut gällande mat, sömn, träning mm.
Jag känner på din Ayurvediska puls Vata - Pitta - Kapha. Tittar på tunga, hud, naglar för att upptäcka eventuella obalanser som kan rättas till. Du får råd utifrån detta om hur du själv kan göra för att leva i din bästa balans.
Ayurvedan innefattar helheten - även mentala och själsliga aspekter ingår.
"Små steg som vi tar varje dag till förändring - kan ge stora reslutat"
Att Må bra i kropp och själ är det naturliga"

Healing

En lugn och mjuk på hela kroppen . Jag ger dig healing och känner av var i din kropp du har eventuella blockeringar , energi låsningar. Här fyller jag på med reiki energi och ger din kropp möjlighet till läkning.

Massage

En halvkroppsmassage som mjukar upp spända muskler och ökar cirkulationen i kroppen. Frigör spänningar och ger en skön avslappning.
En massage som löser upp spända muskler. Ger flöde och cirkulation till din kropp. Samtidigt en avslappnande effekt för kropp och själ.
En mjuk massage som endast göres på huden och aktiverar vårt "lugn o ro system". Masserar ej ner i musklerna. En flödande massage som ger både kropp och sinne en lugnande effekt. Kan hjälpa mot smärta - spänningar och oro.

Paket - Lång behandling

En längre behandling där du har möjlighet att verkligen slappna av och ge dig själv den tid du behöver för att må bra.
Jag börjar med en helkropps olje massage 50 min - därefter en Shirodhara behandling i pannan med rinnande varm olja i ca 25 min - Vila på bänken efteråt. Te och frukt efter behandlingen.
En längre behandling där vi börjar med Ayurvedisk facelift 25 min . Jag "drar" i håret för att få igång cirkulation i huvudbotten - därefter masseras huvudbotten lugnt och grundligt - Sen masseras en marmaolja in på punkter i ansiktet - därefter en ansiktsmassage
Shirodhara - en varmt stråle olja som cirkuleras i pannan i olika mönster 25 min - ger en oerhört avslappnande och skön känsla för kropp och själ. Te och frukt efter behandlingen.

Stödjande samtal

Ett stödjande samtal för Dig. Jag lyssnar och möter dig och dina behov där du är. Med stor ödmjukhet och empati.
Kan ge råd och tips utifrån Ayurvedisk och Yogisk filosofi.

Vi tittar på ditt "problem" eller din obalans tillsammans - hittar kanske nya vägar i tanke och handling.

"Det naturliga tillståndet är att må väl"

Yoga Klasser

Ett Yoga pass med ursprung från Kundalini . Passen innehåller mycket fokus och andning. Vi bygger upp vår förmåga till inre lugn samt aktiverar våra fysiska kroppar. Samma pass görs i 2 veckor - sedan byte.
På måndagspasset är det något lugnare - här kommer mycket tid läggas på att få kontakt med min insida där min egen utveckling kan ske.
Du börjar där du är - helt utan prestation.
En klassisk och fysisk yoga - Annika kommer att ha max 8 personer i varje klass - för att kunna följa och stödja varje individ samt korrigera vid behöv. För att yogan ska ge dig det mesta möjliga.
Kom och prova!
Kundalini pass med fokus på andning,rörelse och meditation. Omväxlande pass - Jobbar med de 7 olika chakran-energiplatser i kroppen.

Du skapar din energi genom fokus och närvaro.

Börja där du är - med det du har. Helt utan prestation och krav.
Yin Yoga som är en lugn Yoga form där vi sträcker ut musklerna och bindväven i olika positioner. Här ligger vi längre i varje position och har andetaget som stöd när det stramar och drar. Ger en lätthet och ett lugn i kroppen. Bra komplement till tuffare träningsformer.

Vi behöver både Yin och Yang i våra liv. Balans.
Kundalini pass med fokus på andning rörelse och meditation. Här är vi lite mer fysiska och gör övningarna något längre - tränar på vår uthållighet och inre balans.

Fortsättningsgrupp.
Väljer du gå i denna grupp och inte har yogat tidigare - prova! Vi utgår alltid från vår egen kropp - finns ingen jag behöver jämföra mig med. Släpp prestation och lyssna in dig själv - en träning i sig.

RETREAT I VILLA ANDRUM

En Yoga - Meditation och Ayurveda inspirerad helg . Här kan du landa in i en avslappnande miljö - ta kontakt med både kropp och själ. Vi kommer att Yoga - Meditera - lära oss om Ayurveda samt andra övningar för självkännedom och egen utveckling.

Vi förbereder oss för jul och nyår - Lyssnar in oss själva och blir medvetna om våra behov och önskningar.

I retreaten ingår :
- Yoga och meditation
- Självkännedoms övningar och Ayurveda information
- Vegetarisk mat - Frukost/Lunch/kvällsmål och fika
- Övernattning (medtag egna lakan ,påslakan och handduk.
- Ute spabad

Du kan vara både van Yogi och nybörjare. Vi tar det i ett lugnt och fint tempo - känner in gruppens behov och möts i omtanke och respekt.

Pris: 2.700 kr för allt. Förbetalning senast 19-11-08 på bankgiro 670-8606 eller swish 123 59 59 911

Önskar dig innerligt Varmt Välkommen! Marie
En sommar retreat i underbar miljö!
Start torsdag 25/6 2020 kl 15 Avslut Söndag 28/6 2020 kl 14
VI kommer att Yoga / Medicinsk och Kundaliniyoga
Lägga mycket fokus på andning och närvaro - Studera Ayurvedas livskunskap - Meditera - Promenera i vacker bokskog - Möta oss själva i olika övningar.
God vegetarisk mat - Ute spabad - bad i sjö precis vid huset.

Vill du? Kontakta Marie för mer info och anmälan.
marie@villaandrum.com el 0734-200914 /Välkommen
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Villa Andrum Din Hälsa

Villa Andrum med MaYa Yoga och Ayurveda.
Jag har i 6 år drivit Villa Andrum - Baggebodavägen 536-7 , 29391 Olofström. Här finns möjlighet att hyra stugan för avkoppling - weekendpaket samt andra event som retreat och arbetsgrupper som hyr för möten och mindre konferenser. För information om Villa Andrum och vad som händer där titta på www.villaandrum.com och även på www.stugnet.se

Önskar dig innerligt Välkommen!

Jag leder även yoga klasser. Från v 35 2019 finns 6 klasser/vecka med 4 olika lärare. Du köper kort som du kan använda på vilka klasser du önskar!
5-kort 700 kr
10-kort 1300 kr
15-kort 1800 kr
Enstaka tillfällen 150 kr
Du kan boka in dig på de klasser du önskar - Avboka dig vid förhinder. Ej avbokad tid ger en stämpel på ditt kort.

Jag önskar Dig varmt välkommen att besöka mig! /Marie

Show contact information
Web side
Åpningstider Öppet efter överenskommelse med kunden.
Adresse
Västra Storgatan 18
293 38 Olofström
Innovation Park
Åpne i Google Maps 🗗