Vil du bestille?

NYHETER I SCHEMAT EFTER PÅSK
Yoga Unleash 75 min (Free flow&Yoga Nidra) från 4/5                      lördag 09.30 

Pranayama 45 min (Andningsträning) från 4/5                                   lördag 11.00

Hathayoga 60 min                                                                               torsdag 19.00

Yinyoga   60 min                                                                                  torsdag 20.15

Morgonyoga Rise&Shine 60 min                                                         tis/tors 06.00

PT Yoga från 600 kr /60 min (1-3 pers)                                               Bokning

SCHEMAT från 23/4

Måndagar
18.30 SomaMove 45 min
19.30 Yinyoga 75 min

Tisdagar Start 7/5
06.00 Morgonyoga Rise&Shine 60 min

Onsdagar i Trollbäcken t o m 29 maj
18.30 Yinyoga 75 min (kan finnas tillfälligt lediga platser)
20.00 Yinyoga 75 min (några lediga platser tills vidare)

Onsdagar i studion vid Alec`s golf från 12/6
18.00 Hathayoga 90 min

Torsdagar

06.00 Morgonyoga Rise&Shine  60 min Start 2/5
19.00 Hathayoga 60 min ( utgår från vecka 24 i st hatha på onsdagar)
20.15 Yinyoga 60 min  ( från vecka 24 kl 20.00)

Fredagar
11.00 SomaMove 45 min
12.00 Yinyoga 75 min

Lördagar  Start 4/5
9.30 Yoga Unleash (Free flow & Yoga Nidra) 75 min
11.00 Andningsträning (pranayama) 45 min

1 MAJ  SPECIAL 100 kr/klass.

09.30 Hatha 60 min

10.45 Pranayama 45 min

15.30 Somamove 45 min

16.30 Yinyoga 60 min

PRISER

INTROPASS FÖR NYA 500 kr

Fritt antal klasser under 14 dagar.

MAJPASSET 1200 kr

Fritt antal klasser under maj månad.

YOUNITYPASSET 2450 KR

Fritt antal från nu t o m juni.

10-PASSET 1900 kr

10 ggr giltigt t o m juni 


Se nedan för bokningsbara klasser. 
Notera att man måste gå in på respektive sorts klass/pass för att få upp vilka dagar och tider de är. Om du söker på Yinyoga så kommer bara yinyoga upp, inte t ex hathayoga eller Somamove.
Hör gärna av dig om du undrar något på 073 820 4800.

Reservation för tillfälliga ändringar vissa veckor


GOOD TO KNOW
Heltidssjukskriven har 20 % rabatt.  


PRIVATPERSONER

PT Yoga - boka dig egen personliga yogatimme. Mejla info@younitypm.se 

BOKA PRIVATKLASS FÖR DIG OCH DINA KOMPISAR
Nybörjare eller van yogi. Stressad som behöver återhämtning eller lite nere och behöver energi. Boka privatklasser eller kanske en egen klass med ett gäng kompisar, speciellt utifrån när ni kan kanske en svensexa eller möhippa. Hör av dig.

RÖRLIGHET FÖR GOLFARE
Spelar du golf ? Då kanske både mentalt fokus samt bättre rörlighet och balans är något du vill öva upp. Rörlighetsträning kan du boka för dig och dina vänner eller om något på schemat kan passa. 
Du kan läsa mer på min hemsida www.minnafahlstrom.se

Schema, kurser och events inom yoga, SOMAMOVE och personlig utveckling ( självledarskap) finns längst ned på denna sida. Kommer läggas in ASAP. 

INDIVIDUELL COACHING med systemisk grund.Läs mer på min hemsida www.minnafahlstrom.se

FÖRETAG 
Boka POP
Practise of presence med eller utan yoga ( Yoga At Work)
Är du företagare och vill bidra till ökad psykosocial hälsa och återhämtning för dina medarbetare ?  Boka in regelbundna klasser på arbetstid. Visa att du menar att det är en viktig värdering i ert företag.
Jag kan komma till arbetsplatsen på regelbunden basis eller vid enstaka tillfällen. 
Olika typer av yogaklasser eller, föreläsning eller workshop.
Klarna
Offers online payment with Klarna

Yoga i Trollbäcken

Vilsam, lugn, medvetandegörande yoga med fokus på kroppens bindväv (fascia), leder och ligament. Genom stillhet, positioner som hålls flera minuter samt gravitationen stimulerar vi kroppens långsammare djupare vävnader och öppnar upp där kroppen känns lite mer otillgänglig. Yinyogan tränar dig i mindfulness, mjukar upp kropp, stressar av och ger återhämtning. Yinyoga har en del av sitt ursprung inom TCM (kinesisk medicin) och kallas ibland "the needleless acupunture" då även meridianerna i kroppen stimuleras. Övningarna anpassas till dina förutsättningar och behov.


PRAKTISK INFO
Ta på mjuka sköna kläder. Mattor finns. Portkod behövs.

YOGA på Younity - Peaceful Meetings på Tyresö Golf

En klass med enbart andningstekniker/övningar från yogan. Pranayaman som jag håller, kommer har sitt ursprung från Kaivalyadhama Institutet i Indien Pranayama sägs stärka livsenergin som vi bl a får genom andningen. Om du föredrar ett mer vetenskapligt och medicinskt perspektiv så jobbar vi med att stärka andningsapparaten och förbättra ventilationen i kroppen.
Hathayogan mjukar, stärker, balanserar kan innehålla både chanting av mantran samt andningstekniker.

Klasserna har lite olika upplägg och fokus från gång till annan. Både mer utforskande positioner som vi stannar och andas i med syftet att lära känna kroppen, frigöra där det känns spänt och stärka där det är svagt. Men även flöden som solhälsningar. Hatha är bl a en fysisk yoga som passar många. Den fysiska delen av yogan, asanas, används just för att komma in i kroppen lära känna kroppen och genom andning och närvaro stimulera nervsystemet, öka cirkulation och flöde av livsenergi.

Häng med på en utforskande klass där du kommer upptäcka dina utmaningar och återupptäcka kropp och sinne varje gång du kommer till yogamattan. Koppla ur autopiloten och var öppen för det som känns i stunden. Varje klass tillåter vi oss landa i närvaro och nyfikenhet som det vore första gången vi yogade.


Hathayogan mjukar, stärker, balanserar samt förbereder kroppen för sittande andningsövningar s k pranayamas. Klasserna har lite olika upplägg och fokus från gång till annan. Både mer utforskande positioner som vi stannar och andas i med syftet att lära känna kroppen, frigöra där det känns spänt och stärka där det är svagt. Men även flöden som solhälsningar. Hatha är bl a en fysisk yoga som passar många. Den fysiska delen av yogan, asanas, används just för att komma in i kroppen lära känna kroppen och genom andning och närvaro stimulera nervsystemet, öka cirkulation och flöde av livsenergi.

Häng med på en utforskande klass där du kommer upptäcka dina utmaningar och återupptäcka kropp och sinne varje gång du kommer till yogamattan. Koppla ur autopiloten och var öppen för det som känns i stunden. Varje klass tillåter vi oss landa i närvaro och nyfikenhet som det vore första gången vi yogade.


Vi väcker kroppen och skapar en känsla av flow och cirkulation i kroppen med solhälsningar och andning. Både asanas i flöde och där vi stannar upp och utforskar. Skönt sätt att starta dagen

Passar många eftersom du alltid utgår från där du är och aldrig går längre, djupare än du och din kropp är redo för.
SomaMove® är holistisk fysträning där du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap.

Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.
En holistisk träningsform som både är atletisk och mjuk och där du får kombinera rytm, andning, närvaro, intensitet, glöd, djuriska toner, gymnastiska övningar och barfotaträning. Är du nyfiken på att lära känna dig själv och din kropp mer samt vill förbättra din kondition, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination så bör du absolut testa SOMA MOVE.

Är du stel, blir du mjuk och är du mjuk blir du stark!


Fokus på kroppens fascia( bindväv). I stilla positioner låter vi vävnader mjukas upp och återfuktas samtidigt som vi låter det aktiva nervsystemet koppla ned och i stället få vilsam återhämtning i kropp och sinne. Mental fokusering och träning i att släppa taget om fysiska spänningar, mentala och känslomässiga hinder.
Här är du fri. Du gör det kroppen säger och vill. Jag guidar och föreslår dig till att utforska kroppens behov och signaler. Finns inget rätt eller fel. Utmaningen är att våga lyssna och göra det kroppen vill. Fri från en plan, struktur eller precisa instruktioner. Du tillåter dig att ta plats och energin att flöda. Andning är din guide. Vi startar med stilla meditation och fokus på andning och avslutar i skön yogisk sömn ( Yoga Nidra). Prova hur du och din kropp vill röra sig när du lyssnar inåt. Inspirerat av embodied flow och hathayoga. Unleash betyder att släppa fri att frikoppla sig, släppa kopplet. Välkommen utforska ditt uttryck.

Alla som vill kan yoga med hänsyn till sina förutsättningar och sin fysik. Här får du verkligen utgå från dig själv.

Younity Peaceful Meetings

Show contact information
Web side
Adresse
Bäverbäcksvägen
135 49 Tyresö
Bollmora
Åpne i Google Maps 🗗