Vil du bestille?

Obs! Från 4 mars är det ny adress. Gustaf Adolfs väg 19, Kalmar

Erbjudande:

Halva priset på regndroppsmassage vid tredje bokningen, kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. 

När ni bokar med guldhäftet skriver ni det i rabattkoden eller meddelanderutan, guldhäftet fungerar inte när betalning görs via klarna.

Klarna
Offers online payment with Klarna

Kurs

Regndroppsmassage (Regndroppsteknik) är en avslappnande och väldoftande behandling under fötter och på rygg med ekologiska, eteriska oljor för rygghälsan, immunförsvaret och sinnelaget.

Effektivare än vanlig massage
Regndroppsmassage är effektivare än vanlig massage tack vare att oljorna snabbt når ända in i kroppens alla organ och där samarbetar med kroppens egna celler i att stärka hälsan både fysiskt och känslomässigt.

Tre behandlingar i en
Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen med eteriska oljor från växtriket.

Såväl terapeuten som klienterna brukar också uppleva känslomässig balans och ibland rent av glädje av de väldoftande oljorna, vilka går ända in i känslocentret i hjärnan, där våra trauman finns lagrade.

Regndropptekniken är helt idealisk för såväl helt oerfarna i kroppsbehandling, för att t.ex hjälpa
nära och kära, som för erfarna kroppsterapeuter som vill ha ett riktigt effektivt verktyg mot
framförallt nack- och ryggproblem utan att behöva anstränga sig fysiskt.

Behandlingar

Ansiktszonterapi är en unik, effektiv och skönt avslappnande metod som behandlar orsaken till problem i ansiktet till exempel rynkor, acne m.m. Behandlingen löse upp spänningar och blockeringar i kroppen, påverkar även psykiskt genom att stressnivån sjunker och sömnen blir bättre, blodcirkulationen i huden ökat och rynkor försvinner när depåer och blockeringar i systemet behandlas.
Bindvävsmassage befriar dig från spänningar och stelhet, ger välbefinnande och möjlighet till självläkning. Ju längre du har haft problem – desto bättre fungerar bindvävsmassage. Via kommunikationen med nervsystemet återskapas rörlighet och funktion och blodcirkulationen stimuleras. Riktig bindvävsmassage gör inte ont – det är en befriande och välgörande terapiform. Efter behandlingen upplever många att de har betydligt mer plats i sin egen kropp.
Bindvävsmassage befriar dig från spänningar och stelhet, ger välbefinnande och möjlighet till självläkning. Ju längre du har haft problem – desto bättre fungerar bindvävsmassage. Via kommunikationen med nervsystemet återskapas rörlighet och funktion och blodcirkulationen stimuleras. Riktig bindvävsmassage gör inte ont – det är en befriande och välgörande terapiform. Efter behandlingen upplever många att de har betydligt mer plats i sin egen kropp.
Avslutar med bindvävsmassage i ansiktet, armar och händer.
Hotstonemassage är en väldigt avslappnande massage med varma, lena och mjuka lavastenar som tillsammans med eteriska oljor kan ge en maximal avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen. Musklerna får mer syre och med hjälp av den ökande blodcirkulationen får slaggprodukterna (toxiner=gifter) lättare att transporteras bort. Behandlingen är både en lugnade och stressreducerande behandling som ger ny kraft och energi, samtidigt som värmen och trycket hjälper musklerna att slappna av.
en behandling vid nacke och axlar och som med lätta
cirkulära rörelser och essentiella oljor får igång energierna i dina nervbanor. Det är oljorna och den
lätta beröringen som gör jobbet. Vi arbetar med att få det autonoma nervsystemet i balans. Att arbeta med
glasstaven på Locus coeruleus (LC) är som att öppna dörren, en inkörsport, till hjärnan.
Glasstaven stimulerar receptorerna. NAT stödjer nervsystemet och oljorna i NAT är så lugnande att
många somnar.
Regdroppsmassage är en mycket kraftfull form av aromaterapi. I regndroppsmassage kombineras lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Immunförsvaret stärks.
Känner du dig stressad och vill slappna av den här behandlingen tar ca 20 minuter och där arbetar vi med
din nacke och mjuk massage på dina axlar. Tekniken som syresätter hjärnan och får igång blodomloppet!
En behandling som sänker stressnivån för att skapa bättre hälsa!

Zanmo AB

Zanmo finns i natursköna Oxhagen, kunden får lugn och ro och få känna sig avslappnad under behandlingen.
Jag har behandlingar för både kropp och själ, såsom

klassisk massage
regndroppsmassage
ansiktszonterapi
hotstonemassage
bindvävsmassage
Välkommen att boka

Show contact information
Web side
Åpningstider
Adresse
Gustaf Adolfs väg 19
392 38 Kalmar
Oxhagen
Åpne i Google Maps 🗗