Älmhult

betyg4.9 Fantastiskt bra(27 betyg)
Drivågatan 11, 343 43, Älmhult
Feedback från kunder: "Jag har äntligen hittat hem till mig själv och jag vaknar till en ny värd där jag är fri att göra vad jag vill utan blockeringar. "Känner mig så lugn. pirrig, glad, upprymd och att jag har hittat hem till mig. Energin i min kropp har för ändras och den har mer liv har aldrig känt något liknade. Jag kan inte ljuga för mig själv längre behöver vara ärlig mot mig själv. Barnet inom mig har kommit fram mer och vill leka. Är så tacksam att jag har gjort den här investeringen till mig själv <3 nu börjar livet." "Jag fick min behandling för några dagar sen... Det har tagit tid för mig att sätta ord på känslan! Men jag går i en känsla av glädje, lätthet och en känsla av att all oro är borta. En underbar känsla som jag inte känt på länge! det känns som solen lyser som det är sommar och lätthet! En medial öppenhet har öppnat sig enormt!!" Ovan har ni läst om hur 2 st klienter har upplevt effekterna efter behandling med Clear Balance. Clear Balance är en helt ny energibehandling som går på djupet. Clear Balance eliminerar trauman, blodsminnen och cellminnen utan att du själv behöver bearbeta och gå igenom känslorna igen. De frekvenser som håller dig tillbaka kanaliseras och neutraliseras genom oss som är certifierade Clear Balance terapeuter. Varmt välkommen!

Boka tjänst

 • Clear Balance - Wictoria, fysisk i Älmhult eller distans60 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Sara Weimers Clear BalanceMer info
  Boka
 • Clear Balance på distans - Linn60 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Emma, djur och människor. Även djurkommunikation.60 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Clear Balance - Wictoria, Distansbehandling60 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • 15:e-17:e okt. Certifierad Clear Balance Terapeut - Mölnlycke15 000 kr · Mer info
  Boka
 • Från 3D till 5D - SOULPRINTS, All Inclusive Workshop8 000 kr · Mer info
  Boka
 • Clear Balance - Wictoria Växjö, ej distans. Mårdvägen 11, Växjö60 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Clear Balance, Sara Weimers, Mårdvägen 11, Växjö60 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Clear Balance
(27 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
27 betyg
till Clear Balance
Helt magiskt att få hjälp med att inse vad som påverkar och vad som påverkat mig genom livet. Ser fram emot nästa utveckling i mitt liv. Verkligen wow-känsla och mycket att ta in inför min framtid.
till Clear Balance
Så befriande att äntligen få riktig hjälp.
till Clear Balance
Jättenöjd!
till Clear Balance
Otroligt träffsäker, jag och min man blev imponerade över Victorias sätt att arbeta. Vi kan verkligen rekommendera henne.

Om företaget

Vi finns på Backemarks kontorshotell i Älmhult. Vägbeskrivning till Clearbalance – Älmhult, Drivågatan 11. Söder ifrån (Osby). När du kommer till Älmhult ta 1.a avfarten in på Södra Ringvägen (vid ett stort träkonstverk i form av en Trästol). Kör rakt fram igenom 2 rondell. Ta 1:a vägen till höger in på Bäckgatan. Ta 1:a vägen till vänster in på Drivågatan. 1:a byggnaden på vänster sida (står Backemarks på fasaden)där finns vi. Kör ner och parkera på besöksparkeringen som ligger på vänster sidan om byggnaden. Ingång dörren närmast besöksparkeringen . Tryck på ringklockan så kommer vi och öppnar för er! Välkomna! Vägbeskrivning till Clearbalance – Älmhult, Drivågatan 11.Norr ifrån (Växjö). Ni kommer körande på väg 23 vid IKEA på höger sida tar du avfart till höger .Kör igenom rondell och fortsätt på Haganäsleden. Kör rakt fram igenom nästa rondell över viadukt. Vid viaduktens slut en rondell. Ta till vänster i rondellen in på Bäckgatan. Kör på Bäckgatan tills du har en låg vit byggnad på höger sida(Alfing) sväng höger in på Drivågatan. Kör en bit in på Drivågatan så ser ni snart en röd låg byggnad på vänster sida (Backemarks). Kör ner och parkera på besöksparkeringen som ligger på vänster sida om byggnaden. Ingång dörren närmast besöksparkeringen. Tryck på ringklockan så kommer vi och öppnar för er. Välkomna

Bilder