Vad vill du boka?

Vill Ni boka Medicinsk Fotvård för Hembesök - vänligen ring för tidsbokning! Tel: 070-245 11 99
Nytt! Nu kan du boka elevbehandling i Reflexologi / Zonterapi. Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

REFLEXOLOGI / ZONTERAPI

Reflexologi är som vanlig zonterapi, men med reflexzoner över hela kroppen. Genom knådning, gnuggning, tryck stimuleras zonerna för att öka cirkulationen och aktivera självläkningen. Metoden är kraftfull och kan bota och hela på flera nivåer samtidigt.
Elevbehandling första besöket. Vi går igenom dina besvär och skriver journal. Första besöket är 75 min. Därefter 60 min.

EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

Rengöring av ansikte, hals och dekolltage.
Avslappnande massage av dekolltage, axlar, nacke, överarmar, ansikte som ökar cirkulationen och ger återhämtning. Peeling och sval
ansiktsmask som ger näring till din hud.
Näringsrik och skyddande ansiktskräm.
Uppvakningsmassage på axlar, rygg och nacke.

FRISKVÅRD

MASSAGE

Välgörande massage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och gör att hela kroppen känns skönt avslappnad.
FOTMASSAGE
30 min 450,00 kr
Änglamassage är en mjuk och avslappnande, men ändå kraftfull behandling som verkar på alla plan, även själsligt. Den frigör, lugnar, balanserar och helar kropp och själ.
Massagen kan frigöra smärta och känslomässiga blockeringar i kroppen, men också att på ett djupare plan. Behandlingen är effektiv både för att lindra smärta, och påskynda läkningen av fysiska besvär, samt att lösa upp känslor av t ex stress, oro, sorg och trauma som kan ha lagrats i kroppen, och som hindrar oss från att uppleva glädje, växa och gå framåt i livet. Behandlingen stimulerar också kroppens egen självläkande förmåga och är mycket stärkande.
Massagen är mjuk och lugnande, och passar alla, även dig med kronisk värk som fibromyalgi eller reumatism. Behandlingen är särskilt bra om du behöver komma ner i varv och återhämta dina krafter, också vid allvarligare stress- och utmattningssyndrom.

MEDICINSK FOTVÅRD

Vänligen ring för tidsbokning!
Tele 070-245 11 99
Konsultation Medicinsk fotvård, där vi tittar på dina problem och gör en fotstatus. Därefter lägger vi upp en behandlingsplan för att på bästa sätt kunna åtgärda dina problem.
Behandlingstiden är ca 40 min. En liktorn som har funnits länge, kan ibland flera behandlingstillfällen behövas.
Förebyggande och behandlande fotvård som inkluderar fotbad, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta, filning och avlägsnande av förhårdnader. Även eventuella hälsprickor, liktornar, nageltrång, nagelsvamp och fotsvett behandlas. Avslutningsvis så smörjer jag in fötterna med vårdande fotsalva.
Förebyggande och behandlande fotvård som inkluderar fotbad,nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta , filning och avlägsnande av förhårdnader. Även eventuella hälsprickor, liktornar, nageltrång, nagelsvamp och fotsvett behandlas. Avslutas med en skön fotmassage.
Med allt som ingår i medicinsk fotvård, tillsammans med en välgörande fot- och underbensmassage, får du en lugnande och avslappnande behandling för trötta fötter och ben. Ökar cirkulationen och mjukar upp spända muskler. Behandlingen ger dig ny kraft och energi.
Behandlingstiden är ca 45 min.
Behandlingstiden är ca 45 min.
Återbesök för kontroll efter 3-4 dagar, vid inflammerat nageltrång.
Jag använder bland annat medlet Vårtfri, som även finns till försäljning. Behandlingstiden är ca 30 min.

SPA BEHANDLINGAR

En välgörande och avslappnande behandling med ekologiska produkter. Fotbad, fotpeeling och vårdande inpackning. Avslutas med en härlig fotmassage.
Medicinsk fotvårdsbehandling, samt fotpeeling som avlägsnar döda hudceller och ger en len och mjuk känsla. Vårdande inpackning i lera som gör fötterna silkeslena och mjuka. Behandlingen avslutas med en riktig skön fotmassage som ökar blodcirkulationen i fötterna.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Ältas medicinska fotvård

Anette Mattsson
Diplomerad Fotterapeut


Utbildat mig på Axelssons Fotvårdsskola och blev Diplomerad Fotterapeut 2009. Startade då mitt företag Ältas medicinska fotvård. Är medlem i Sveriges Fotterapeuter som är en fri och oberoende yrkesorganisation. Medlemskapet innefattar obligatorisk behandlingsskadeförsäkring och det är ett medlemskap som ger dig som kund trygghet.
Har också en Vårdbiträdes utbildning, och har jobbat inom vård- och omsorg i över 15 år.

Telefon 070-245 11 99
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-Fre 09.00- 12.30 (Eftermiddagar Utbildning).

Adress
Oxelvägen 17 Nb
138 31 Älta
Öppna i Google Maps 🗗