Vad vill du boka?

Välkommen att boka dig på en kurs eller en behandling hos mig! 

Jag har mer än 25 års erfarenhet av att jobba med människor och anses av mina klienter som trygg och pålitlig med bra resultat som följd. 

Har du frågor så har du kontaktuppgifterna längre ner på sidan.

Åsa

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Kurser

Helgkurs i Härjedalen, 2-3 mars

Kursen innehåller bl a: Lär dig meditera, jordning, rening, fylla på energier, möt din guide och ta emot budskap eller healing, många olika intuitions- och kanaliseringsövningar, aurans energier, chakrafärger och färgers betydelse, möte och kontaktövningar med din andlige ledare.

Inga förkunskaper krävs, endast nyfikenhet på mötet med det okända!

För den som vill finns det efter denna kurs möjligheten att vidareutbilda sig till diplomerad Healer hos mig. Vill du veta mer om detta, hör av dig.

Kurstider: Lördag och söndag 10.00 – 16.00
Sista anmälan: 7 februari.
Pris: 2100:- vid minst 6 deltagare.
Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig. Denna avgift är INTE återbetalningsbar.

Avgiften skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns.
16-17 februari 2019
Kursen innehåller bl a: Lär dig meditera, jordning, rening, fylla på energier, möt din guide och ta emot budskap eller healing, många olika intuitions- och kanaliseringsövningar, aurans energier, chakrafärger och färgers betydelse, möte och kontaktövningar med din andlige ledare. Inga förkunskaper krävs, endast nyfikenhet på mötet med det okända!

För den som vill finns det efter denna kurs möjligheten att vidareutbilda sig till Diplomerad Healer hos mig.

Kurstider: Lördag 10.00 – 17.00 och söndag 10.00 – 16.00
Pris: 1900 kr inkl anmälningsavgift på 600 kr vid minst 6 deltagare. Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig. Denna avgift är INTE återbetalningsbar.

Resterande kursavgift skall vara betald 2 veckor innan kursstart, om ingen annan överenskommelse finns.
OBS Nytt datum! Ny kurs den 10 mars 2019 kl 10-15

Har du svårt att sova? Vaknar du på nätterna av värk i kroppen, stickningar o dyl? Sover barnen oroligt? Finns det platser i huset som ingen vill vara på eller känner olust av? Då kanske du ska vara med på den här kursen och lära dig ta reda på om orsaken kommer från jordstrålning, skadliga el-fält, andebesök, vattenådror under huset mm.

Detta är en endagskurs för dig som vill veta mer om jordstrålning av olika slag, både positiva och negativa, vattenådror mm samt hur du själv kan störa av ditt hem från skadlig påverkan. Du får lära dig arbeta med pekare och pendel, känna energier med händerna och leka fram kunskaper inom dessa områden.

Vi kommer också att testa vår mentala kraft, bl a på varandras auror, känna in chakran och se vad massage, healing och kristaller gör med vår inneboende kraft.

Det viktigaste under dagen är nog ändå att vi har roligt när vi testar fram våra förmågor och att vi verkligen tror på oss själva!

Kostnaden, inkl fika och pekare, är 900 kr inkl anmälningsavgift på 400 kr vid minst 6 deltagare.
Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig. Denna avgift är INTE återbetalningsbar.

Resterande avgift skall vara betald 2 veckor innan start.
Sista anmälan: 24 februari.

Åsa Bergman

ÅSA BERGMAN heter jag som har företaget InreKraft, bor i Gopshus utanför Mora i Dalarna men har verksamhet även på andra platser. Jag har jobbat med människor i mer än 25 år.

Jag är utbildad inom flera terapiformer men jobbar framför allt med healing, massage och shamanska behandlingar. Då jag även är Mindfulnesscoach kombinerar jag alltid behandlingarna med ett samtal kring det som kommer upp, känslomässigt eller fysiskt.

Både kurser och behandlingar har jag i Gopshus strax utanför Mora, men jag åker även ut i landet och jobbar med detta.

Du kan läsa mer om mig på min hemsida inrekraft.org.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande
Adress
Vasaloppsvägen 574
792 94 Mora
Mora V
Öppna i Google Maps 🗗