Vad vill du boka?

Praktisk stresshantering & mindfulness: 6 veckors kurs
När: Sex måndagar med start den 29 april, 18.30-20.00
Var: 
Tre Rum för Hälsa, Storgatan 8, i Vadstena (ingång Hovsgatan).
Hur mycket: 
1 100 kr (inkl. moms).
Hur går jag till väga:
Sista anmälningsdag 23 april. Kontakta Åsa för mer information på 073-870 2562.
Om kursen: Har du svårt att koppla av? Blir du lätt arg och irriterad? Känner du dig ofta ledsen och nedstämd? Är du sällan nöjd, tycker att du inte duger? Har du problem med sömnen? Problem med magen? Känner du dig uttråkad och omotiverad?Då är det här kursen för dig. Under sex veckor lär du dig att förstå vikten av både aktivitet och återhämtning och varför stressen kan vara så skadlig; du lär dig att uppmärksamma din egen stress och vad du kan göra för att minska på stressen i ditt liv idag, men också hur du kan undvika stressproblematik i framtiden genom att agera nu.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Stresscoaching (8 ggr)
Åsa Firth, 5.400,00 kr, värde 6.400,00 kr
Stresscoaching (5 ggr)
Åsa Firth, 3.400,00 kr, värde 4.000,00 kr
Stresscoaching (3 ggr)
Åsa Firth, 2.280,00 kr, värde 2.400,00 kr
...fler kort
Visa alla kort hos Åsa Firth (Tre Rum för Hälsa)

Kurs & utbildning

Praktisk stresshantering & mindfulness: 6 veckors kurs
När: Sex måndagar med start den 29 april, 18.30-20.00
Var: Tre Rum för Hälsa, Storgatan 8, i Vadstena (ingång Hovsgatan).
Hur mycket: 1 100 kr (inkl. moms).
Hur går jag till väga: Boka i kalendern eller genom att kontakta Åsa. Sista anmälningsdag 23 april. Kontakta Åsa för mer information på 073-870 2562.
Om kursen: Har du svårt att koppla av? Blir du lätt arg och irriterad? Känner du dig ofta ledsen och nedstämd? Är du sällan nöjd, tycker att du inte duger? Har du problem med sömnen? Problem med magen? Känner du dig uttråkad och omotiverad?Då är det här kursen för dig. Under sex veckor lär du dig att förstå vikten av både aktivitet och återhämtning och varför stressen kan vara så skadlig; du lär dig att uppmärksamma din egen stress och vad du kan göra för att minska på stressen i ditt liv idag, men också hur du kan undvika stressproblematik i framtiden genom att agera nu.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Åsa Firth (Tre Rum för Hälsa)

Är du trött på att inte må bra? Har du ofta huvudvärk, ont i kroppen? Är du lättirriterad, känner dig sur och arg? Är du trött men har svårt att sova? Känner du att tiden aldrig räcker till, att du alltid har bråttom men aldrig hinner alla ”måste”? Är energin slut? Är ingenting roligt längre? Gör du listor för att komma ihåg allt som måste göras?

Då har du kommit rätt. Välkommen hit!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Storgatan 8
592 30 Vadstena
Öppna i Google Maps 🗗