Vad vill du boka?

Alltfler upplever att stressen i vardagen påverkar dem på ett negativt sätt. Många tror också att det är normalt att inte må bra, att sova dåligt och vara lättirriterad. Men det stämmer inte, och i dagens prestationsfokuserade och ständigt uppkopplade samhälle är det viktigare än någonsin att skapa inre harmoni och balans. För stressen i sig är inte farlig – det är bristen på återhämtning som leder till sjukdom. 

Om du är osäker på en eventuell samtalskontakt är du välkommen att kontakta mig per mail. Berätta lite om din situation så hör jag av mig till dig med ett förslag. Jag ser fram emot att pratas vid.

Med värme
Åsa
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Stresscoaching (8 ggr)
Åsa Firth, 5.400,00 kr, värde 6.400,00 kr
Stresscoaching (5 ggr)
Åsa Firth, 3.400,00 kr, värde 4.000,00 kr
Stresscoaching (3 ggr)
Åsa Firth, 2.280,00 kr, värde 2.400,00 kr
...fler kort
Visa alla kort hos Åsa Firth (Tre Rum för Hälsa)

Lightning Process

Lightning Process (LP) är en 3-dagars kurs som lär dig hur du positivt kan påverka din hälsa och ditt liv. LP är inte en behandling, terapi eller ett botemedel. LP är ett träningsprogram som bygger på kunskap om stressfysiologi och neurologi, samt hur vi kan påverka dessa bland annat genom språk och tankemönster.

Jag hjälper dig att förbereda dig inför kursen, lär dig steg för steg hur metoden fungerar, och stödjer dig efter kursens slut i hur du kan använda metoden i livets alla områden.

Innan du gör LP kursen bokar vi först in ett coachnings-samtal som tar ca. 45 minuter. Samtalet är kostnadsfritt och icke-bindande. Du kan kan antingen komma till mottagningen eller så gör vi det per telefon.
När du har gjort LP kursen tillsammans med Åsa Firth har du tillgång till stöd och support i upp till 6 månader efter kursens slut. Här är du välkommen att boka in ditt stödsamtal.

Vänligen inkludera ditt intygsnummer när du gör din bokning.
Lightning Process (LP) är en 3-dagars kurs som lär dig hur du positivt kan påverka din hälsa och ditt liv.

Om du är intresserad av LP är du välkommen att anmäla ditt intresse här, men vänligen notera att innan du blir antagen bokar vi först in ett kostnadsfritt och icke-bindande samtal (se ovan: LP – Inför kursen).
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Åsa Firth (Tre Rum för Hälsa)

Är du trött på att inte må bra? Har du ofta huvudvärk, ont i kroppen? Är du lättirriterad, känner dig sur och arg? Är du trött men har svårt att sova? Känner du att tiden aldrig räcker till, att du alltid har bråttom men aldrig hinner alla ”måste”? Är energin slut? Är ingenting roligt längre? Gör du listor för att komma ihåg allt som måste göras?

Då har du kommit rätt. Välkommen hit!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Storgatan 8
592 30 Vadstena
Öppna i Google Maps 🗗