Vad vill du boka?

Om du önskar en tid som inte finns här så är du varmt välkommen att höra av dig till mig via telefon eller e-post. Har du frågor kring ditt besök eller om dina besvär samt vilken behandling du ska boka, kontakta mig via telefon eller e-post. 

Osteopatin bygger på en helhetssyn av människokroppen där kroppen har en självläkande förmåga. Osteopaten diagnostiserar och behandlar smärta och värk relaterade till kroppens rörelseapparat. 

Besvär som osteopaten kan hjälpa dig med är bl a. muskel- och ledbesvär, huvudvärk, ryggskott, nackspärr och idrottsskador.

Välkomna att boka in tid för behandling!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Osteopati

Osteopatin är en manuell behandlingsform som utgår från att kroppen fungerar som en helhet med förmågan att reglera och läka sig själv. Målet är att hitta orsaken till smärta och bristande funktion för att med behandling uppnå en så välmående kropp som möjligt.

Osteopaten hjälper dig med besvär som huvudvärk, idrottsskador, muskel- och ledbesvär.
Här kombineras träning med osteopatisk behandling. Den tjänst kan du välja som har ett specifikt problem där vi efter samtal kommit överens om att rehab och träning krävs ihop med behandling för att resultatet ska bli bestående och långsiktigt.
Maila gärna en fråga om du är osäker på vilken behandling du ska boka för just ditt problem.

Träning

Personlig träning hos mig är till för dig som behöver en kickstart, vill få inspiration eller komma tillbaka från en skada. Tillsammans kommer vi fram till vad dina mål med träning är utefter det diskuterar vilken hjälp du behöver av från mig. Jag utgår från dina eventuella problem eller skador i kroppen och anpassar utefter det ett individuellt träningsprogram som utförs hos mig. Du kan välja att komma till mig och träna på plats och/eller köpa till träningsschema som mailas ut efter överenskommelse.

Idrottsmassage

Här fokuserar vi på ett specifikt område eller problem t ex nacke och axlar eller ländrygg.