Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

Akupunktur är en gammal kinesisk metod där jag sticker in väldigt tunna nålar några millimeter under huden på utvalda punkter på kroppen beroende på åkomma, symptom och orsak. Syftet är att jag med nålarnas hjälp påverkar olika centra i hjärnan och på så vis hjälper kroppen att läka sig själv. I princip kan vilka besvär och sjukdomar som helst behandlas med akupunktur. Akuta besvär kräver i regel 5- 6 besök, medans kroniska besvär behöver en start på 6-8 besök de första 3 veckorna, därefter 2-3 besök per månad. Vartefter förbättring inträder gör man längre och längre uppehåll mellan behandlingarna. En del kroniska besvär kan kan ha ett snabbt läkningsförlopp medans andra kräver längre tid.
Jag har en 3-årig utbildning i traditionell kinesisk akupunktur med mångårig erfarenhet ( 25 år) och jag förkovrar och lär mig något nytt varje dag. I min praktik har jag hjälpt många människor under årens lopp.
Välkommen.
Vid första besöket hos mig gör jag en noggrann anamnes.
Du får berätta var du har ont och om du kommer ihåg hur det onda uppstod. Jag kollar din puls, testar hur du rör dig, testar alla ryggkotorna, muskeltestar. Utifrån det jag hittar så ger jag dig en skonsam Naprapatbehandling.
Välkommen!
Jag tar hand om akuta och kroniska besvär i hela rörelseapparaten.Det kan vara stukningar, sträckningar,felbelastningar,olika rygg, nack, bäcken,korsbens-besvär, höfter och knän. Jag ger också mina patienter massage över de onda områdena före varje Naprapatbehandling.
Välkommen!
I princip ger jag alla patienter massage utom vid enbart akupunkturbehandling. Massage gör att patienten känner sig mjuk och avslappnad efteråt. Jag hat givit massage i över 25 år, så jag börjar kunna den ädla konsten.Man kan inte spela gitarr ordentligt om man inte tränar flera timmar varje dag. Samma sak gäller vid massage. Jag har hjälpt många patienter under årens lopp.
Välkommen!
Nack, rygg och ledbehandling, specifik muskelmassage

Vid första besöket gör jag anamnes(utfrågning om problemet)
Kollar puls, tittar på din tunga(kinesisk differentialdiagnostisering) Testar det aktuella området som du har ont i.Undersöker och testar kotorna i ryggraden och omliggande muskler.Undersöker de leder som är inblandade i problemet.
Därefter får du en behandling som består av värme, specifik muskelmassage,elektrisk muskelstimulering.ev. akupunktur och ev. justering.Behandlingen är behaglig och skonsam.
Om du är röntgad,beställer jag cd från röntgen. 30 års yrkesvana.Min erfarenhet Din trygghet.

Öhrns Naprapatmottagning

Aktiv friskvård sparar både kropp och själ detta i sin tur kan spara både pengar och mänskligt kapital. Lider du av fyskiska åkommor som till exempel ryggont, ledbesvär eller huvudvärk, kontakta oss redan idag för att påbörja din resa till ett smärtfritt liv. Byt långa sjukskrivningar mot snabb behandling på nära håll.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-Tors: 10.00-19.00
Fre: 10.00-18.00
Adress
Tingsvägen 17
191 61 Sollentuna
Sollentuna C ( vid Folktandvården)
Öppna i Google Maps 🗗