Boka Akupunktur/Moxa(Värmebehandling) 45 min , 560,00 kr

Akupunktur är en gammal kinesisk metod där jag sticker in väldigt tunna nålar några millimeter under huden på utvalda punkter på kroppen beroende på åkomma, symptom och orsak. Syftet är att jag med nålarnas hjälp påverkar olika centra i hjärnan och på så vis hjälper kroppen att läka sig själv. I princip kan vilka besvär och sjukdomar som helst behandlas med akupunktur. Akuta besvär kräver i regel 5- 6 besök, medans kroniska besvär behöver en start på 6-8 besök de första 3 veckorna, därefter 2-3 besök per månad. Vartefter förbättring inträder gör man längre och längre uppehåll mellan behandlingarna. En del kroniska besvär kan kan ha ett snabbt läkningsförlopp medans andra kräver längre tid.
Jag har en 3-årig utbildning i traditionell kinesisk akupunktur med mångårig erfarenhet ( 25 år) och jag förkovrar och lär mig något nytt varje dag. I min praktik har jag hjälpt många människor under årens lopp.
Välkommen.

kalafoto.jpg

Öhrns Naprapatmottagning

Aktiv friskvård sparar både kropp och själ detta i sin tur kan spara både pengar och mänskligt kapital. Lider du av fyskiska åkommor som till exempel ryggont, ledbesvär eller huvudvärk, kontakta oss redan idag för att påbörja din resa till ett smärtfritt liv. Byt långa sjukskrivningar mot snabb behandling på nära håll.

Välkommen!

Telefon 08-35 30 44
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-Tors: 10.00-19.00
Fre: 10.00-18.00
Adress
Tingsvägen 17
191 61 Sollentuna
Sollentuna C ( vid Folktandvården)
Öppna i Google Maps 🗗