Vad vill du boka?

    
           
SPECIAL ERBJUDANDE  FRAM TILL 31 JANUARI:
                    50 % RABATT PÅ BEHANDLINGAR
                   ÖVER 30 MIN VID FÖRSTA BESÖKET
!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Djupgående avlappnande massage för hela kroppen. med användande av massageolja eller lotion. i behandlingen ingår inslag av akupressur release och åtta extra ordinarie meridianer och avslutande Reiki balansering.

Wellness special

Wellnessmassage special utförs liggandes på en massagebänk och fokuserar framförallt på massage av nacke axlar och rygg.
Wellnessmassage special är en relax massage kombinerat med tryck och beröring för att stimulera muskler och meridianer i kroppen.

Massage skapar cirkulation, avslappning och lossar på spänningar i muskler, inre organ och energiflöden.

Varje session avslutas med en akupressur release* för nacke och axlar samt balanserande Reiki healing.

* Håller en lite längre stund på akupunkturpunkter enligt ett
speciellt schema.

Wellness massage - klassisk massage

Massage för spänd rygg och nacke med massageolja eller lotion.
Allmänt avslappnande.
Avlutas med Reiki balansering.
Wellness massage för hela kroppen med massageolja eller lotion
Allmänt välgörande för den stressade kroppen.
Behandlingen avslutas med en reiki balansering.

Energimassage

Energimassagen utförs mest sittande i en special konstruerad stol där man har kläderna på sig under behandlingen. Den bygger på att energiflöde cirkulerar längs med meridianer och akupressurpunkter i kroppen. Genom att stimulera punkterna längs med meridianerna frigörs blockerad energi. Det finns även en längre form som utförs på massagebänk.
Reiki healing balansering intergreras i behandlingen.
Energimassagen utförs mest sittande i en special konstruerad stol där man har kläderna på sig under behandlingen. Den bygger på att energiflöde cirkulerar längs med meridianer och akupressurpunkter i kroppen. Genom att stimulera punkterna längs med meridianerna frigörs blockerad energi. Det finns även en längre form som utförs på massagebänk.
Reiki healing balansering integreras i behandlingen.

Ki Teatsudo

Ki Teatsudo
Betyder hälsomassage. Den är endast 10 minuter lång och kan utföras på en energimassage stol, vanlig stol, kökspall eller sittandes på golvet. Den har influenser både från Shiatsu och Energimassage i sin teknikform. Efter en behandling känner man sig behagligt avslappnad och uppfriskad.'
Reiki healing balansering integreras i behandlngen
behandlingen
BOKNING ENBART VIA TELEFON 0709547129 ( bokas via sms)

Reiki

Reiki
60 min 650,00 kr Mer info
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.
Reiki är friskvård

Reiki är en form av healing – ett ord som idag i många sammanhang är väldigt belastat – men förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera. Modern forskning om Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang.

Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.
Ytterligare information finns på Förenade Reikiförbundet i Sverige hemsida
www.reikiforbundet.se

Shiatsu

Shiatsu
Är en japansk kroppsterapi som har sina rötter i den traditionella kinesiska medicinen och Anma massagen. Shiatsu betyder tumtryck – akupunktur utan nålar. Det är en behandlingsform som arbetar med människan som helhet och hennes självläkande förmåga, och som framförallt inriktar sig på att behandla orsak istället för symptom. Shiatsuterapeuten stimulerar och balanserar kroppens energier genom att på olika sätt massera och trycka längs kroppens meridianer/ energibanor och på specifika akupressurpunkte
Shiatsu
Är en japansk kroppsterapi som har sina rötter i den traditionella kinesiska medicinen och Anma massagen. Shiatsu betyder tumtryck – akupunktur utan nålar.

Den här är en kortare behandling som bla ges på företag eller mässor, dvs. inte så djup som den långa formen på 60 min.
Avlutas med Reiki healing/balansering

Four Winds Consulting Service C/O Stockholm Saltspa

Shiatsu Energimassage, Reiki,
Kiteatsudo, Wellnessmassage och wellness special.
För Företag och Privat personer

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Behandlingar
Tid och information.
0736243472
shiatsfrank@gmail.com
Adress
Kornhamnstorg 49
111 27 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗