Osteopat Rikard Skogberg

betyg5.0 Fantastiskt bra(12 betyg)
Öregrundsgatan 4, 115 59, Stockholm
Osteopat DO, yoga- och meditationslärare, MSW Rikard tog sin Osteopatexamen 2019 på Stockholm College of Osteopathic Medicine. Han är även yoga- och meditationslärare samt föreläser på yogalärarutbildningar runtom i Sverige med över 20 års erfarenhet av att undervisa yoga och rörelselära. Rikard har även en master i socialt arbete från Hunter College, New York där han också arbetade som socionom och terapeut under flera år.

Boka tjänst

 • Osteopati, första behandling75 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Osteopati, återbesök45 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Kraniosakral behandling45 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Massage 60 min60 minuter, 900 kr
  Boka
 • Massage 90 min90 minuter, 1 200 kr
  Boka
 • Yoga, one on one60 minuter, 900 kr
  Boka

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
12 betyg
Fantastiskt som vanligt!
Rikard har hjälpt mig mycket genom sina behandlingar. Väldigt kunnig, trevlig och engagerad, kan varmt rekommendera!
Fick en mycket bra massage av Rikard. Väldigt kunnig och lyhörd för diverse problem. Rekommenderas!
Rikard är otroligt duktig på det han gör. Jag känner mig väldigt trygg hos honom och han löser de problem jag har i min kropp. Dessutom är han väldigt trevlig och härlig. Rekommenderar honom varmt.

Om företaget

Här erbjuds osteopatiska behandlingar, kraniosakrala behandlingar, andningsterapi samt massageterapi med fokus på ett helhetsperspektiv till hälsa, för både kropp, sinne och själ. I mina osteopatbehandlingar arbetar jag utifrån Kroppens struktur och funktion, och utifrån att vår kropp ständigt letar efter hälsa och balans i sitt system. Beroende på problematik så letar jag först efter hälsa och funktion för att stötta kropp sinne själ i sin egen självläkande förmåga. Därifrån efter en noggrann undersökning jobbar vi långsiktigt på att skapa förändring. Jag letar efter länk och samband mellan rörelsemönster, hållning och det pågående problemet, oavsett om det yttrar sig i nervsystemet eller en skada i tex en axel. Beroende på var problemet yttrar sig jobbar jag utifrån det system som behöver få extra stöd tex fascia eller muskulo-skeletala systemet eller tex lymfatiska. Mina behandlingar är mjuka inkännande men även starka och djupgående. Behöver du hjälp med att hitta tillbaka till balans, eller har du problem med en stel nacke, ländryggsproblematik eller ett återkommande axelproblem? Vill du hitta kontakt till din kropp eller ditt andetag? Eller balansera upp långvarig stress som satt sig i din kropp och nervsystem? Välkommen!

Bilder