1. Hem
  2. Massage Stockholm

Osteopat Rikard Skogberg

betyg5 Fantastiskt bra(40 betyg)
Skånegatan 97, 120 64, Stockholm
Osteopat DO, yoga- och meditationslärare, MSW Rikard tog sin Osteopatexamen 2019 på Stockholm College of Osteopathic Medicine. Han är även yoga- och meditationslärare samt föreläser på yogalärarutbildningar runtom i Sverige med över 20 års erfarenhet av att undervisa yoga och rörelselära. Rikard har även en master i socialt arbete från Hunter College, New York där han också arbetade som socionom och terapeut under flera år.
14557

Boka tjänst

Osteopati

  • Osteopati, första behandling
    60 minuter, 1 000 krMer info
    Boka
  • Osteopati, återbesök
    40 minuter, 900 krMer info
    Boka

Övriga tjänster

  • Kraniosakral, första behandling
    40 minuter, 900 krMer info
    Boka
  • Somatic Experience Trainee samt kroppsintegrering
    60 minuter, 500 krMer info
    Boka
  • Massage 60 min
    60 minuter, 900 kr
    Boka
  • Massage 90 min
    90 minuter, 1 400 kr
    Boka
  • Yoga, one on one
    40 minuter, 900 kr
    Boka

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
40 betyg
Anneli O.
Efter en långvarig smärtproblematik i ryggen, höften och min ena fot sökte jag hjälp hos Rikard på Stockholmsosteopaterna. Redan efter första behandlingen upplevde jag en skillnad i kroppen. Värken har minskat för varje besök. Rikard har varit lyhörd och hittat roten till mina besvär. Med varsam behandling hjälper han mig stabilisera upp min kropp. Jag kan varmt rekommendera Rikard!

Visa mer

Carina C.
Hos Rikard möts man med värme, inkännande samt professionalitet. Han är så kunnig och har ett förråd av tekniker att använda sig av beroende på vilka behov han möter hos sin klient! Har gått hos många behandlare men aldrig fått så bra resultat som hos honom. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Katja L.
Rikard är en trygg och närvarande terapeut som har en exceptionell förmåga att via sina händer lyssna och känna in. Behandlingen är väldigt varsam och mjuk, vilket har varit väldigt nytt för mig. Jag har tidigare besökt kiropraktor, naprapat och sjukgymnast, vilka alla är också bra metoder, men det jag verkligen uppskattar med dessa behandlingar är just mjukheten, att det skapas ett utrymme för kroppen att med stöd själv kalibrera om. Att det finns en tilltro till att systemet kan hitta balans själv. Rikard hjälpte mig med ett revben som luxerat vid fästet vid bröstbenet, smärtan och ömheten försvann i princip direkt och hela axeln och skuldran kunde hitta tillbaka till en mer vettig placering. Axeln som varit uppdragen, sänktes 5-10 cm av bara en behandling. Kan inte nog rekommendera Rikard!

Visa mer

Jessica L.
Lugnt, inkännande och hjälpsamt!

Visa mer

Om företaget

Här erbjuds osteopatiska behandlingar, kraniosakrala behandlingar, andningsterapi samt massageterapi med fokus på ett helhetsperspektiv till hälsa, för både kropp, sinne och själ. I mina osteopatbehandlingar arbetar jag utifrån Kroppens struktur och funktion, och utifrån att vår kropp ständigt letar efter hälsa och balans i sitt system. Beroende på problematik så letar jag först efter hälsa och funktion för att stötta kropp sinne själ i sin egen självläkande förmåga. Därifrån efter en noggrann undersökning jobbar vi långsiktigt på att skapa förändring. Jag letar efter länk och samband mellan rörelsemönster, hållning och det pågående problemet, oavsett om det yttrar sig i nervsystemet eller en skada i tex en axel. Beroende på var problemet yttrar sig jobbar jag utifrån det system som behöver få extra stöd tex fascia eller muskulo-skeletala systemet eller tex lymfatiska. Mina behandlingar är mjuka inkännande men även starka och djupgående. Behöver du hjälp med att hitta tillbaka till balans, eller har du problem med en stel nacke, ländryggsproblematik eller ett återkommande axelproblem? Vill du hitta kontakt till din kropp eller ditt andetag? Eller balansera upp långvarig stress som satt sig i din kropp och nervsystem? Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07285347 XXVisa nummer

  • Skånegatan 97, 120 64, Stockholm