Värdekort hos Laserkristallen i Stockholm AB

Presentkort

Presentkort
Valfritt belopp

Ilham Malky

Gäller behandling av ansikte och hals med IPL - en hudföryngrande behandling som:

• Förminskar porer
• Stramar upp huden
• Ger huden lyster och spänst
• Minskar rodnader
• Kan bleka pigmenteringar och ge huden en jämnare ton

Med det här värdekortet får du behandling av din hals gratis!
Doctor Babor Quick-fix behandling med direkt effekt som lyfter fram det bästa hos din hud. Djupt återfuktande innovativa mikrolipider som aktiveras tillsammans med serum och ger en omedelbar silkeslen textur och huden ser perfekt återfuktad och föryngrad ut.
I denna ansiktsbehandling ingår rengöring, mask, enzymrengöring, passande fluid och ampull och avslutas med ansiktskräm och ögonkräm.

Passar alla hudtyper.
Repair Cellular är en kombinerad behandling för dig med hyperpigmentering, matt hud, hud med ojämn struktur och solskadad hud.

I Behandlingen ingår rengöring, exfolierande enzymer, diamantslipning och djupt återfuktande ingredienser tillsammans med antioxidander regenererar din hud och förbättrar dess elasticitet. Du får även ansiktsmassage.

Microdermabrasion är en skonsam och bevisad metod för hudföryngring och behandling av problemhud och har funnits länge i branschen. Genom vakuum och aluminiumkristaller slås de döda hudcellerna bort från hudens yta och de djupare lagren i huden stimuleras av vakuumet till ökad cellförnyelse. Detta resulterar i ökad lyster i huden, förminskade porer, renare porer (blackheads & whiteheads), mindre synliga pigmentfläckar, acneärr och fina linjer samt rynkor.

Microdermabrasion kan utföras på de flesta hudtyper (ej inflammerad acne/rosacea) och ger allt från en ytlig uppfräschande slipning till en mer djupgående hudslipning mot ärr, djupa linjer/rynkor etc. Med microdermabrasion behandlar vi även solskadad hud och andra pigmentrubbningar samt även celluliter.

Läs mer: http://www.laserkristallen.se/microdermabrasion/
Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters ner i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

Infuzion är rekommenderat för:
• Förebyggande och reducering av rynkor
• Eliminering av kråk fötter
• Minskning av mörka cirklar under ögonen
• Jämnar ut och förändrar hudtonen

För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.
Infuzion återfuktar huden på djupet och ger ett föryngrat utseende.
Inga injektioner behövs och resultatet syns direkt.
Vill du få en finare hud med jämnare hudton, lyster och eventuellt behandla problemområden, så som akne, breakouts, rosacea, åldrad hud och hyperpigmenteringar då kanske denna peeling kan vara något för dig.
Kemisk peeling kan under behandlingen ge dig en pirrande, stickande känsla i huden som snabbt går över. Efter några dagar kan eventuellt lätt avflagning ske. För bästa resultat rekommenderar vi ett flertal behandlingar. En behandlingskur om 3-5 behandlingar kan ge dig bäst resultat.

Kemisk peeling ger dig en tjockare och spänstigare hud och verktyg för att bygga upp en frisk och hälsosam hud.
Behandlande terapeut gör ett behandlingsprogram som är bäst anpassat för din hud.
Rosaceabehandling 3 för 2
3.800,00 kr, värde 5.700,00 kr Mer info
Det här värdekortet ger dig tre behandlingar till priset av två och du sparar 1900 kr.

Lider du av rosacea så är denna behandling perfekt för dig. Den kan läka inflammationen i huden så att den kan normaliseras och får tillbaka sin naturliga hudton och lyster.
Ytliga kärl (telangiektasier) blir mindre synliga och kan efter några behandlingar försvinna helt.

Vi rekommenderar den starkt som underhållsbehandling, cirka var tredje månad, för att hålla rosacean i schack, vilket gör skoven glesare och besvären mindre omfattande.

Kan inte kombineras med andra rabatter.

Laserkristallen i Stockholm AB

Vi erbjuder ett stort utbud avancerade hudbehandlingar med fraktionerad koldioxidlaser och IPL samt microdermabrasion. Vi kombinerar teknik med produkter från Doctor Babor för bästa resultat.
Vi har genom åren hjälpt hundratals kunder till ett bättre välbefinnande. Våra behandlingar passar dig som är i farten och vill se ung och fräsch ut.
Oavsett vilken behandling du söker är vår ambition att hitta en lösning för just dig. Låt oss ta fram ditt vackraste jag!

Hjärtligt välkommen till oss i vackra Stockholm!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt tidsbokning
Må-fr: 10.00 - 19.00
Lö: 10.00 - 16.00
Övriga tider enligt överenskommelse.
Adress
Vikingagatan 28
113 42 Stockholm
Vasastan, Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗