Presentkort

  • Direkt leverans
    Presentkortet levereras direkt till din epost.
  • Enkelt att boka
    Använd presentkortet och boka direkt online på Bokadirekt.se.
  • Betala med Klarna
    Välj mellan att betala direkt eller senare på faktura.

Köp

Something went wrong

Sorry for any inconvenience, please try reloading the checkout page or try again later.

If the problem persists it maybe be because you are using an old version of the web browser which is not safe nor compatible with modern web sites. For a smoother checkout experience, please install a newer browser.

Presentkortet säljs av Bokadirekt (556580-5412), Sveavägen 24-26, 111 57, Stockholm

Balanced by Nature

Vi som driver Balanced by Nature är Mark och Petra Henderson. Vår resa sträcker sig över 35 år och vi har alltid drivits av ett genuint intresse av personlig utveckling, naturen och en vilja att göra skillnad. Vi erbjuder kroppsbehandlingar, yoga, mindfulness och coachning som hjälper dig att leva ett mer hållbart och balanserat liv; fysiskt, mentalt och spirituellt - allt hänger ihop!

Kinetic Chain Release (KCR) är en unik och effektiv kroppsbehandling bestående av mjuka stretcher och mobiliseringar av muskler och leder, som snabbt kan återskapa den fysiska balansen i kroppen och kan hjälpa kroppen att läka smärta och släppa spänningar. Connective Tissue Release (CTR) erbjuds vid djupare spänningar, där vi jobbar med bindväven (fascian).

I Ball Inversion Therapy (BIT) använder vi en stor boll som stöd och trygghet för att med säkerhet föra kroppen upp och ner där huvudet är lägre än hjärtat. Det tillåter hjärnan att slappna av, triggar igång må-bra hormon, ger en skön utsträckning av muskler, leder och kotor, balanserar nervsystem och hormonsystem och syresätter blodet.

Yoga för oss är mer än bara träning och vi vill göra yogan tillgänglig för alla, oavsett ålder, bakgrund eller fysiska hinder. Vi erbjuder tre yogaformer; fysisk hatha/ayuryoga, yinyoga samt restorative/återhämtningsyoga.

Vi erbjuder mindfulness individuellt och i grupp.

Transformational Change Coaching handlar om att arbeta med och vägleda klienter på ett tankeväckande och kreativt sätt och inspirera till att optimera deras personliga och professionella potential. Detta kan leda till en transformation av klientens eget liv, andras liv och vår jord.

Vi jobbar med privatpersoner, företag och organisationer och kan skräddarsy lösningar.

Vi är certifierade i allt vi erbjuder och registrerade i Yoga Alliance.

Kontakta oss gärna om du är nyfiken på vad vi gör: info@balancedbynature.se

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Se bokningskalender eller maila oss på: info@balancedbynature.se
Adress
Kungsbackagatan 1
252 50 Helsingborg
Hälsa och wellbeing
Öppna i Google Maps 🗗