Hård Qigong - Stålkroppen 10 pass

Giltig för Tony Jinxue Fan
Värde 1.000,00 kr
Pris 1.000,00 kr
Giltig till 2022-03-30
Beskrivning Hård Qigong - Stålkroppen ( Tie Bu Shan)
Kursstart den 17 januari 2021
Träning sker på söndagar kl 10:15-11:15


Hård Qigong har många tusen års tradition bakom sig. Den introducerades för munkarna på templet för att höja deras medvetenhet även för kroppslig och psykiskt hälsa. I dag praktiseras Hård Qigong överallt i världen. Den sägs vara ett av det mest hälsobringande träningskonst som finns att praktisera. Metoden jobbar från in-sidan utåt genom människans nervsystem, berör kroppens blod- och meridianbanor och ger mer energi till kroppens inre organ. När insidans energi är stark och i balans påverkar den muskler och leder så att den fysiska förmågan höjs optimalt i kroppen utan att man behöver använda någon större fysisk ansträngning.

Something went wrong

Sorry for any inconvenience, please try reloading the checkout page or try again later.

If the problem persists it maybe be because you are using an old version of the web browser which is not safe nor compatible with modern web sites. For a smoother checkout experience, please install a newer browser.

Värdekortet säljs av Healthhouse Norden AB (559020-2726), Lundby Hamngata 20, 417 55, Göteborg

Hälsovägen

Hälsovägen är ett unikt hälsocenter i Göteborg med fokus på att sprida Shaolintemplets djupa kunskaper inom hälsa, kultur och filosofi här i Sverige. Vi erbjuder träning, behandlingar, meditation och kurser med utgångspunkt i Shaolinkulturen och kinesisk medicin med syfte att hjälpa dig att uppnå bättre hälsa och välmående i vardagen.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån – Lör 09:00–20:00
Adress
Lundby Hamngata 20
417 55 Göteborg
Lundbyvassen
Öppna i Google Maps 🗗