Värdekort hos KuloReko

Presentkort

Presentkort
Valfritt belopp

Kul&Reko

Du kan välja att göra en DeVi Coaching i grupp och få medlemsrabatterad kurs upp till 30% prisreducering i grupp a 3 till 5 personer. Ordinarie pris 7950 kr
Du och en grupp personer startar upp en tio timmars kurs a tio träffar.
Vid avslutad kurs tilldelas ett diplom och möjlighet att fortsätta nätverka och använda Kul&Reko resurser.
Det är klokt att bli medlem för mer information www.kuloreko.org
Välkommen! (ni bokar själv tio tillfällen)
DeVi Coaching 1-1 medlemsrabatt
17.500,00 kr, värde 24.950,00 kr Mer info
För dig som vill ha en före och efter upplevelse. Att göra en DeVi Coaching och veta att jag bör leta efter alternativa vägar för min ekonomi, jag är medveten om att allt tar dig, därför vill jag ha en privat kurs där jag även får en egen profilering och hemsida på köpet. En mastermind utveckling vid kursens avslut där jag kan fortsätta växa och få stöd i mitt nya livsmönster och kan jobba vidare för att min ekonomi och livsstil ska komma till ett och samma. En livsförändring och absolut förbättring av trygghet, frihet och förståelse för den tid vi lever i. En pengar tillbaka garanti om du inte är nöjd efter de första två tillfällena
Reko Retreat 1-1 medlemsrabatt
19.950,00 kr, värde 26.995,00 kr Mer info
Att åka iväg en helg och komma hem som en annan är en utopi för många.
Hos oss är det en möjlighet. Vi anordnar helgaktiviteter där du har en coach och genomför en heltransformation under en helg.
Du stiger på en buss som du själv betalar från Stockholm fredag kväll och kommer tillbaka till Staden söndag runt 17 00. Nu har du redskap och förståelse för att agera rätt i den rymdålder vi har gått in i. Du har en hemsida och nätverk att gå vidare med. Att ha ett val är att ha frihet. Att ha förståelse är att känna sig trygg. Att ha stöd och fortsatt hjälp är att ha verktyg för framtiden. Vi välkomnar dig som vill ha allt inkluderat. Mat, logi i enkel form, kurs innehåll och nätverk. paradigm skifte är lättare när vi lämnar vår vardag. Välkommen! För dig som vill ha en Coach för dig personligen.
Grupp för 10 till 30 personer. Ges med flera coacher på plats under en lördag och söndag.
Gruppens konstitution är gjord så att det är sex lektioner på lördag mellan kl 9 00 till 17 00 och på söndag kl 10 00 till 15 00.
Kursdiplom erhålles av de som varit närvarande 100%.
För dig som är medlem i Kul&Reko är kursen rabatterad till 30%. Ett prisvärt alternativ för dig som förstår värdet att sätta din egen kompass på frihet, trygghet och förståelse för den tid vi lever i. Att veta vad som händer och förstå ger oss insikt att ta rätt beslut och agera för att inte bli överkörd av en robot när den fjärde industri revolutionen slår till på allvar. Priset är per person i lämplig lokal.
Åk en fredag kväll och kom hem på söndag med en ny bild av dig själv och din omgivning.
Vi erbjuder en helg där du gör en DeVi Coaching i ett hus en bit från Stockholm. Du sätter dig på bussen från Stockholm fredag kväll och kommer tillbaka till samma plats söndag runt 17 00. Boende i enkel miljö, mat för alla magar, kursmaterial, ljus av olika de slag i form av kultur och energi. En resa att inte underskatta för att på ett enkelt och relativt billigt sätt komma ur paradigmen och uppdatera sin förståelse och kunskap om tiden vi lever i. 30% rabatterade priser för medlem i Kuloreko. Är du inte redan medlem så har du möjlighet att bli det här www.kuloreko.org
Boka idag så får du mer info inom kort.
Grupp coaching - logi - mat inkluderat i pris per person
Reko Retreat för den mindre gruppen a tre till fem deltagare. Du åker fredag kväll från Stockholm med en buss som du själv betalar. Du anländer på plats och får allt inkluderat i priset, logi, mat, coaching, ljus av olika de slag i form av kultur och inslag av nya energi former. Ett bra alternativ för dig som vet med dig att det är dags att göra det så kallade paradim skiftet, du har hört talas om ny ekonomi, nya tider men du har inte fått en helhets bild av hur det verkligen fungerar. En pragmatisk och praktisk kurs som inte bara ger dig kunskap och insikter utan dessutom ger dig nätverket och verktygen som du kan använda i din fortsatta vardag. Du återvänder runt 17 00 med möjligheter att fortsätta din nystartade reset för en bättre framtid. Frihet betyder för många att kunna välja, när vi förstår har vi därför bättre förutsättningar för att lyckas. En prisvärd intensiv workshop för dig med dåligt med tid men intresse för att förstå.
Personlig Coaching (90 min)
990,00 kr, värde 1.400,00 kr Mer info
När du anlitar en av våra coacher kan du erhålla en 30% rabatt som medlem i Kul&Reko. (90 min)
Vi har en mängd olika Coacher inom olika områden, LivsStil Coacher, inom Hälsa, inom andlighet, inom Personlig Branding, inom IT, ED Techar (coacher som hjälper dig med hemsidor och allt mellan himmel och jord inom IT) Vi har Empower Coacher, För dig som lämnat missbruk av alla dess slag, Coach inom konst och måleri, Språk Coacher på svenska, engelska och spanska.
När du anlitar våra coacher som medlem får du en rejäl rabatt på 30%, är du inte redan medlem så bli det. www.kuloreko.org

KuloReko

En Plattform där vi tillsammans möts och skapar ekonomi och utveckling;
Våra femstjärniga resultat talar för sig. Titta in på våra hemsidor www.devicoaching.org och www.kuloreko.org

Bli först i din krets att uppdatera dig med DeVi Coaching. Fantastiska resultat över tid. "Målet har kommit närmare. Rädslan som fanns när allt låg i mörker försvann. Vägen nu mer upplyst. Starkare självförtroende och självinsikt. Leder till mer klarhet och förståelse."
Ett erbjudande att fundera över. Välkommen till nästa DeVi Coaching som startar nu!
Boka direkt! Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Knacka på; Whereby.com/kuloreko
Torsdag och måndag
Personligen men online!
Du kan även möta oss på vårt kontor vissa dagar i veckan, boka då ett möte så ses vi på Strandvägen 67
Välkommen!
Adress
Junkergatan 23
126 53 Hägersten
Hägersten-Liljeholmen
Öppna i Google Maps 🗗