Vad vill du boka?

Primal Health Coach Certified
"Hälsooptimering för Äventyret"
Vilket är ditt Äventyr?

Omdöme

"Erik är en underbar coach som ödmjuk och med stor kompetens guidar dig förbi dina personliga utmaningar när det gäller din hälsa som berör kost, träning, sömn, mm. och ser till att du uppnår nya insikter och skapar bra vanor i ditt liv."

"Missa inte denna möjlighet att förändra ditt liv med bästa förutsättningar att leva längre, bättre och leva ditt liv fullt ut."

Michiel Rosendahl, AirBNB värd vid Scandventure (12-veckorsprogrammet)

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Funkar din kost?

👉 Funkar din kost❓

Kanske den mest grundläggande frågan av alla. För det är ofta precis det vi vill veta, oavsett upplägg och inriktning i övrigt.

👉 Visste du att det finns faktiskt ett sätt att testa detta❓

Kortfattat så kan man genom torrblodsprover se hur din indviduella fettsyrabalans ser ut på cellnivå. Något som till stora delar avgörs just beroende på vad du äter.

👉 Varför spelar det någon roll❓

Hur dina celler är uppbyggda avgör också i hög grad hur väl din kropp kan hantera inflammationer. Idag vet vi också att det finns tydliga samband mellan inflammationer och exempelvis allvarliga sjukdomar, men också hur väl hjärnan fungerar och hur väl ditt hjärt-, kärlsystem fungerar.

Välkommen till en kort föreläsning om testbaserad hälsa❗️

Här ger vi en enkel överblick kring vad du kan göra för att bygga och främja din hälsa i förebyggande syfte. Oavsett din egen aktivitetsnivå i övrigt, vad du äter för kost, ålder eller vilka övriga hälsoutmaningar du har.

Föreläsningen är cirka 45 minuter där ett stort fokus läggs på just näringsstöd och effektiva verktyg. Ett antal produkter av absolut högsta kvalitet kommer att visas som del i detta.

Passa också på att bli medlem i 2StrongArms officiella FB grupp, https://www.facebook.com/groups/2strongarmsoptimering/ 🔥💪

2StrongArms

Välkommen till 2StrongArms; "Hälsooptimering för Äventyret"

Här handlar allt om hur du kan optimera ditt välmående och öka din fysiska som mentala kapacitet utifrån en primal, eller paleogrund. Det vill säga utifrån "evolutionärbiologi". Med andra ord hämtar vi ledtrådar till hur vi bäst kan leva idag baserat på 2.5 miljoner år av mänsklig evolution.

2StrongArms Hälsooptimering för äventyret erbjuder online kurser och coaching inom PRIMAL. Ta gärna del av den kostnadsfria kursen "Hur du kan börja med Primal"
http://bit.ly/startprimal

Vi har också en aktiv FB grupp "Hälsooptimering för äventyret", bli medlem och ta del av en större gemenskap, en "tribe" för likasinnade
http://bit.ly/2Ble94c

För ytterligare värde, anmäl dig till vår messengerlista och ta del av Paleohjulet kostnadsfritt. Ett kraftfullt verktyg för att verkligen få en överblick kring sin egen livssituation och hälsa utifrån ett primal perspektiv
http://bit.ly/paleohjulet

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Tjänster erbjuds ONLINE
Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗