Värdekort hos Drott Hemservice AB

Presentkort

Presentkort
Valfritt belopp

Ibo Baker

Hemstädning 1år 12 besök
8.000,00 kr, värde 8.800,00 kr Mer info
1mån gratis

Drott Hemservice AB

Vi garanterar att vi minskar era städkostnader med 20 % inom 6 månader


Vi erbjuder en kostnadsfri offert för ert städbehov där vi garanterar att vi minskar era städkostnader med 20 % inom 6 månader. Högsta kvalitet till bästa pris. Det är dumt att betala för mycket. Vi utför miljövänlig städning med prisgaranti. Tycker du att dina städkostnader är för höga ? Tveka inte att ta kontakt med oss! vi ekonomi städar med bibehållen kvalitet.


Tjänster_Privat:
Hemstädnig
Fönsterputsning Storstädning
Visningsstädning
Golvservice
Flyttstädning
Flyttstädning
Dödebostädning
Hantverkare

Tjänster_Företag
Kontorsstädning
Trappsstädning
Fönsterputsning
Byggstädning
Löneförmån
Mattvätt, Golvvård
Flyttservice


När man kommer hem från arbete, studier och vardagens alla måsten är det inte många som vill ta tag i hemstädning också. De flesta av oss vill bara slappna av och umgås med familjen. Låt oss hjälpa dig. Vi frigör tid, kraft och energi som du kan lägga på det du vill och ser till att ditt hem är rent, väldoftande och så pass rogivande det bara kan bli. Vår personal är otroligt kompetent och förstår att den tid vi spenderar hos dig är värdefull, därför arbetar vi för att vara snabba, serviceorienterade och se till att du känner dig trygg med att alltid få ett bra resultat.

När du väljer att anlita oss rekommenderar vi en grundlig uppstartsstädning, detta då ni verkligen ser vilken stor skillnad det gör för er trivsel, men det gör det även enklare att sköta det vardagliga underhållet. När du väl testat oss kommer du inte kunna vara utan vår service. Därför erbjuder vi olika typer av abonnemang på hemstädning! Dessa abonnemang ger ett lägre pris än om du endast anlitar oss för ett enda tillfälle. Självklart håller vi våra tjänster så flexibla som möjligt, detta innebär att du så klart kan bygga på med andra tjänster och med extra timmar om så önskas.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 24/7
Adress
Pyramidbacken 1
141 75 Kungens Kurva
Kungens Kurva
Öppna i Google Maps 🗗