Vad vill du boka?

Välkommen till A Kroppsharmonie i Stenhamra! Unna dig en professionell ansiktsbehandling, kropps SPA-behandlingar, en stunds massage eller undergörande fotvård. Hos mig finns något för alla.
Min vision är att sammanföra olika tekniker från både öst och väst för att uppnå det optimala resultatet.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsrengöring, face mapping, peeling, ånga, porrengöring, formning av bryn, ansiktsmassage, hals, nacke och axlar, mask och avslutar med fukt och skydd.
En kraftfull behandling som är idealisk för att reducera och motverka tecken på hudåldrandet såsom fina linjer och rynkor. Strukturen hos kollagen och fibrerna stärks upp vilket leder till ökad spänst och elasticitet med hjälp av kraftfulla vitaminer och hydroxysyror.

En Skräddarsydd och effektive ansiktsbehandling som är speciellt framtagna just för män med fokus på vanlig förekommande hudproblem såsom inåväxande skäggstrån, känslighet, hudförrändring eller uttorkning efter rakning.
Ansiktsrengöring, face mapping, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, hals, nacke och axlar och avslutar med fukt och skydd.
Frans- och brynfärgning inkl. formning av bryn. Ansiktsrengöring, face mapping, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage inkl. hals, nacke och axlar, mask och avslutar med fukt och skydd.
Lymfdränage: en massage som är effektive för att dränera vätska på ansiktet. En manuell massage teknik av Dr. Vodder. Behandlingen passar utmärkt för kunder som är rocassea, känslighud, acne, huvudvärk, migrän och stressad person.

Klassisk ansiktsmassage: utmärkt för personer som är stressad, tappat kollagen och elastin på huden, uttorkad hud och dålig blodcirkulation.

Kroppsbehandlingar

En behandling för den svårtkommande ryggen.
Djuprengöring av ryggen, peeling, ånga, avslappnande ryggmassage, mask och avslutande produkt.
Ryggmassage, klassisk ansiktsbehandling samt handmassage och avslutas med en lyxig handmask.

Massage

Svensk klassisk helkroppsmassage som löser upp spänningar i kroppen samt ger en skön avslappníng och ett ökat välbefinande.
För barn som från 9-14 år.
Kropps massage med väldoftande aromaoljor, varma lavastenar och kalla marina stenar. En "sten terapi" med ursprung från österländska tekniker med syfte att uppnå fysisk och psykisk balans.
Klassisk helkroppsmassage med aroma oljor och lava stenar på ryggen för spända och trötta muskler.
Djupare knådningar och tryck på olika kroppsdelar lindrar smärta, lugnar, stimulerar och stärker kroppen. Bearbetning av de mjuka vävnaderna (muskler, senor, och ledband) ger förbättrad muskelkondition. Massagen stimulerar även blodcirkulationen och det lymfatiska systemet och underlättar därigenom avlägsnandet av avfallsprodukter i hela kroppen.
Med tryck -och sträcktekniker löser blockeringar i kroppen upp och återskapar balansen i energibanorna. Du bör bära tunna kläder.

Obs! Ej rekommenderas för gravida.Medlem i Sveriges fotterapeuterMedlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

A. Kroppsharmonie Ekerö

Unna dig en professionell ansiktsbehandling, kropps SPA-behandlingar, en stunds massage eller
undergörande fotvård. Hos mig finns något för alla.
Min vision är att sammanföra olika tekniker från både öst och väst för att uppnå det optimala resultatet.

Telefon 0709-25 37 01
Webbsida
E-post
Öppettider Lördagar och söndagar vid bokning.
Adress
Ramundvägen 7
17960 Ekerö Stenhamra
Öppna i Google Maps 🗗