Vad vill du boka?

Behöver du hjälp med smärta, värk, stress eller vill du "bara" slappna av? 

Jag har 20 års erfarenhet och har valt att arbeta med flera olika metoder för att kunna erbjuda det bästa alternativet för dig. 
Du som är smärtkänslig kan också hitta en lämplig behandling. 
Jag säljer presentkort och jag tar emot Friskvårdskuponger samt Actiway.  

Välkommen!Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Akupressur

Akupressur balanserar kroppen och stimulerar till läkning både fysiskt och känslomässigt. Den kan hjälpa vid många olika typer av problem t ex. huvudvärk, musarm, trötthet mm.
Genom att stimulera akupunkturpunkter med fingrarna så aktiveras kroppens egna försvarssystem; endorfinerna, neuropeptider och neurohormoner frisätts vilket innebär att immunförsvaret stärks.

Du kan ha tunnare kläder på under behandlingen och oftast upplevs den som mycket behaglig och djupt avslappnande.

Bowenterapi

Bowenterapi är en mycket mjuk och behaglig metod. Den är perfekt för smärtkänsliga. Den arbetar djupt och kan göra stor skillnad. Hela kroppen påverkas; organfunktioner, muskler, fascia, senor och ligament. Även akupunktursystemet och nervsystemet balanseras.

Du kan få hjälp med idrottsskador, förslitningsskador, smärta och värk eller stress. Varför inte ta en behandling i stressreducerande eller energigivande syfte?
Dom flesta brukar få bättre sömn, mer energi och bli mer avslappnade. En behandling som passar alla åldrar.

Under behandlingen kan du ha tunnare kläder på dig.

Regndroppsmassage-eteriska oljor

Regndroppsterapin är baserad på eteriska oljor som är framställda av färska ekologiska växter.
Både doften, oljornas egenskaper och massagen påverkar kroppen fysiskt, mentalt och känslomässigt.
Oljorna appliceras under fötterna och längs ryggraden med en speciell teknik som heter Vitaflex. Därefter masserar jag rygg och nacke för att avsluta med en varm inpackning.

En mycket rogivande och balanserande behandling!

Reflexologi/Zonterapi


Vid en zonterapi/reflexologibehandling arbetar jag både med med händerna och zonstavar för att stimulera olika reflexzoner. Nervsystemet påverkas och kroppens självläkningsförmåga stimuleras. De flesta känner till att man vid zonterapi jobbar under fötterna men vid Reflexologi kan man gå ett steg längre och jobba på flera nivåer med hela kroppen, t ex på händer, bål, ansikte, öron och rygg.
Kan hjälpa vid akuta skador, smärtor, stress mm.
Betala tre behandlingar och få reducerat pris.

Massagebehandlingar

En mycket avslappnande massage som utförs med varm väldoftande ekologisk olja.

Choklad är en kraftfull antioxidant och innehåller både mineraler och ett ämne som påverkar serotoninet som gör oss lyckliga!
Detta kan vara massage eller en terapeutisk behandling.
Under en terapeutisk behandling arbetar jag med att lösa upp konkreta muskelproblem, t ex. musarm, nackspärr mm. Jag kan använda flera olika metoder t ex triggerpunkter, töjningar, strain&counterstrain och revolving. Du kan också få hemprogram med egna övningar.
Detta kan vara massage eller en terapeutisk behandling.

Under en terapeutisk behandling arbetar jag med att lösa upp konkreta muskelproblem, t ex musarm, nackspärr mm. Jag kan använda flera olika metoder som triggerpunkter, Strain & Counterstrain och Revolving. Du kan också få hemprogram med egna övningar.
Detta kan vara en massage eller eller en terapeutisk behandling.
Unna dig en svensk klassisk helkroppsmassage eller en kombo-behandling där vi först fokuserar på ditt problem och sen avslutar med massage/akupressur/bowenterapi/reflexologi.
Relaxmassage är som kronan på verket. Jag masserar nacke, ansikte och huvud. Den ger en djup avslappning och är en perfekt avslutning på dagen eller veckan när huvudet behöver tömmas på alla tankar. Välj med eller utan ekologisk olja.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

A W Lise Slåttnes


Jag finns på Atlantis Wellness mitt i Vasastan.
Hittar du ingen tid som passar kan du ringa 0706-445312
så försöker jag lösa det.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider måndag - fredag
lördagar enligt ök
Adress
Atlantis Wellness
Karl Gustavsg. 12b Göteborg
Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗