Vad vill du boka?

Välkommen att göra en bokningsförfrågan*!

Vi har den gestaltterapeutiska principen i centrum vilket innebär att vi ser att den skada som skett i barndomen gestaltar sig som rädslor och kontroll och flykt i nuet. De olösta situationerna och smärtan jag upplevde som barn återskapar jag i nuet tills de blir lösta genom att bli medveten om sambanden och känslomässigt befriad från traumat.


Få ett friskare och hälsosammare förhållningssätt till relationer, sex och livet.

*När du gjort en förfrågan kontaktar vi dig via e-post för att bekräfta tiden.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

I samtalsterapi får du hjälp och stöd i det som är svårt i ditt liv och redskap för att förbättra din situation. Du är välkommen oavsett hur din situation ser ut.
I parsamtal får ni träffa en terapeut där ni framförallt får hjälp att kommunicera med varandra. Det är lätt att fastna i vem som har rätt och vems fel det är att situationen ser ut som den gör, och det kan i sin tur leda till en maktkamp mellan er. Vi hjälper er att hitta sätt att förhålla er till de problem som finns och att förstå och möta varandra.

Absolutions

Absolutions behandling för beroende och medberoende består av flera terapeutiska tekniker som finns tillgängliga idag; psykoterapi, KBT, gestaltterapi och 12-stegsbaserad traumabearbetning. Alla dessa inriktningar inom psyk- och behandlingsvård är evidensbaserade. De ger resultat.

Det unika i vår behandling är att vi kombinerar dem. Alla delarna behövs för att hela en människa till kropp, själ och psyke. Det är det vi menar med att vi arbetar holistiskt, dvs vi ser till helheten. Vi arbetar också gärna med somatiska erfarenheter. Trauma sätter sig i kroppen och vi använder det kroppen ger uttryck för som ett verktyg att få kontakt med känslan.

Alla vi som arbetar som terapeuter har själva gått igenom behandlingen. Vi är inte rädda att följa med dit våra klienter behöver gå för att komma till kärnan i problemet.

Telefon 08-508 668 33
Webbsida
E-post
Öppettider Mån, Tis, Ons kl 11.00-19.00

Torsdag kl 09.00-19.00

Fredag kl 11.00-19.00
Adress
Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗