Vad vill du boka?

Är det första besöket hos Acumakliniken?


Välj mellan Nybesök 1 eller Nybesök 2.
 

Nybesök 1 – För dig med inre och komplicerade besvär som t ex magproblem, allergi, barnlöshet, depression, ångest, utmattning, migrän mm. (Besökstid 90 min)

Nybesök 2 – För dig med besvär som t ex ont i ländrygg, ischias, värk i skuldror, nackproblem, tennisarmbåge, idrottsskador, ont i ett knä mm. 
 

Är du osäker på vilket nybesök du ska välja eller har andra frågor? Vänligen ring Jörgen på Acumakliniken för tidbokning och information. Tel: 040-307 207

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Akupunktur Nybesök

"Nybesök 1" är en längre omfattande diagnos för dig som har mer inre och komplicerade besvär som t ex magproblem, allergi, barnlöshet, depression, ångest, utbrändhet, kronisk huvudvärk mm.
(Diagnos inkl behandling)

Är du osäker på vilket nybesök du ska välja - Vänligen ring Acumakliniken 040-307 207 för tidbokning.
"Nybesök 2" är för dig som har besvär i rörelseapparaten som t ex ont i ländrygg, ischias, värk i skuldror, nackproblem, tennisarmbåge, idrottsskador, värk i ett knä mm.
(Diagnos inkl behandling)

Är du osäker på vilket nybesök du ska välja - Vänligen ring Acumakliniken 040-307 207 för tidbokning.

Akupunktur Återbesök

"Återbesök" väljer du som redan har varit på en diagnos eller behandling hos Acumakliniken tidigare.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Acumakliniken

Jörgen Nilsson - Akupunktör inom traditionell kinesisk medicin och samtalscoach.

Jag driver företaget Acumakliniken sen 1993 med inriktning på hälsa och personlig utveckling. Har gått 3-årig utbildning inom traditionell kinesisk medicin med inriktning på att behandla hela människan, både mentalt och fysiskt.
Under studietiden åkte jag till Kina och besökte två olika universitetssjukhus i Shanghai för att praktisera akupunktur på patienter under ledning av kinesiska läkare.

Som akupunktör jobbar jag mycket med att förebygga och behandla olika besvär och sjukdomstillstånd. Hos mig har många människor blivit helt fria från sina besvär med hjälp av akupunktur och samtidigt blivit inspirerade att skapa små förändringar i sitt liv, så att de kan fortsätta att må bra.

Mycket välkommen!

Telefon 040-307 207
Webbsida
Öppettider 09.00 - 18.30

Adress
Köpenhamnsvägen 13
21743 Malmö