Aktivaliva Karlskoga

betyg4.9 Fantastiskt bra(32 betyg)
Mineralvägen 15, 691 45, Karlskoga
Vi erbjuder 3 olika tester och 4 olika tjänster, PCR för reseintyg till de länder som kräver det, antigentest, och antikroppstest. vi använder högkvalitativa tester som är godkända enl folkhälsomyndighetens rekommendationer där en legitimerad sköterska utför och administrerar testet. Resultatet av antigen och antikroppstest meddelas digitalt, samt direkt på plats med stöd och rekommendationer vid positivt provsvar. Provsvar inom 15 minuter. För PCR med reseintyg skickas ditt svar digitalt inom 4 timmar. Det är i hög tid att testa sin personal för Covid-19, speciellt nu när smittspridningen är extremt hög i de flesta regioner. På så sätt håller vi smittan nere och näringslivet vid liv. Om det ej finns några lediga tider kvar så går det bra att kontakta oss så hjälper vi er med en tid. Vi svarar gärna på era frågor och funderingar.

Boka tjänst

 • Reseintyg Antigen Covid-195 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Reseintyg PCR Covid-19/ Medical Travel Certificate PCR Covid 195 minuter, 1 495 kr · Mer info
  Boka
 • Antigen snabbtest Covid-19 5 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Antikroppstest Covid-19 5 minuter, 395 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
32 betyg
God service
Superhärlig och trevliga tjejer! Vi hade bokat ett PCR test utan kännedom att det räcker med antigentest, personalen informerade om detta och tack vare dom så blev det mer pengar över till resan 🥳
Bra, trevligt, professionellt. Hade reseintyg på mail mindre än 1 timme efter besök.
Veldig trivelig personal! Smidigt och enkelt!

Om företaget

Aktivaliva är en komplett mobil företagshälsovård som är specialister på friska företag, vi kommer till dig och ditt företag och genomför medicinska kontroller eller andra tjänster inom företagshälsovård. Vi får företag att bli lönsamma genom att vara det kompletta alternativet inom personlig utveckling och Företagshälsa när den är som bäst. Vi på Aktivaliva rekommenderar att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen.

Bilder