Vad vill du boka?

Akupunktur enligt den gamla kinesiska medicinen är en läkekonst som ger dig balans! Tillsammans går vi igenom din anamnes, bakgrundshistoria och dina problem som du vill ha hjälp med. Vi behandlar målmedvetet med akupunktur, kurer, kost som läker för att du ska må bättre. Akupunkturkliniken anlitar Werlabs som tar prover vad gäller hormoner, mineraler, kolesterol mm. Ofta behövs en utredning göras för att klargöra vari problemet ligger!Sedan den 1 maj jobbar vi också med Bicom Bioressonans. Det är en medicinsk utrustning som kan mäta reaktioner på olika ämnen. Födoämnesallergier, luftburen allergi samt tungmetaller, vaccinationer mm. När man hittat vilket ämne som personen reagerar emot, kan man behandla bort reaktionen och på så sätt kan kroppens eget immunförsvar läka överkänsligheten.Du får förslag på antal behandlingar och upplägg första mötet och därefter jobbar vi tillsammans för en bättre hälsa! Hjärtligt välkommen för en konsultation!Hälsan kan bara bli bättre!
https://www.bokadirekt.se/places/hotel-continental-relax%26spa--14993


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Akupunktur

Ansiktslyft med hjälp av akupunktur är effektivt, ofarligt, stramar upp huden, minskar rynkor, gör huden slät och skapar bättre cirkulation. Din hud får en vacker lyster och friskare färg.Tillsammans med ansiktsrengöring, ansiktsmassage, rena produkter och ansiktsakupunktur njuter du 60-90 minuter till rogivande musik i en vacker miljö. Hjärtligt välkommen!
Akupunkturbehandling i syfte att dra ner stressen i kroppen och höja serotoninet. Vårt glädjehormon! Känn dig totalt avslappnad och mer i balans!
1:a besöket med anamnes, diagnos och akupunkturbehandling eller bicom bioressonans behandling. Vitamin och mineral samt kostråd.
Vi går igenom symptomen. Behandlar med akupunktur eller bicom och gör en uppföljning.

Mindfulness enskild mental träning

Tillsammans sitter vi och tränar på mindfulness tekniker. Att träna på att hantera sina tankar och få tekniker till hjälp för att få lugn och ro i kroppen är mycket viktigt! Med hjälp av andningstekniker och närvaroövningar kan du hantera din vardag! Välkommen att testa en timme (60min)!

Akupunkturkliniken Halmstad

Akupunkturkliniken i Halmstad har 20 års erfarenhet av att behandla olika problem. Inflammatoriska syndrom allmänt, smärttillstånd, utmattning med nedstämdhet, hormonella obalanser, foglossning hos gravida kvinnor och även illamående i olika grader. Stress symptom såsom magbesvär, migrän, sömnproblem mm.
Med utredning via bicom blodprover, akupunktur, örtmedicin och vitaminer, mineraler finner vi helheten tillsammans!

Telefon 0722218677
Webbsida
E-post
Öppettider Vi har öppet måndag och tisdag kl 08.00 - 17.00. Onsdagar kvällsöppet kl 13.00 - 19.00.
Kolla alltid på Bokadirekt om dagarna är ändrade. Kliniken har öppet tre dagar i veckan från de 1 dec 2017.
Adress
Hotell Continental Kungsgatan 5
302 45 Halmstad
Halland
Öppna i Google Maps 🗗