Akupunkturspecialisten Dr Jie

betyg4.6 Fantastiskt bra(92 betyg)
Karlavägen 59, 114 49, Stockholm

Boka tjänst

Akupunktur

  • Akupunktur 60 min60 minuter, 800 kr
    Boka
  • Pulsdiagnostik 5 minuter, 100 kr
    Boka

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
92 betyg
Dr. Jie har genom åren hjälpt mig enormt! Hon fattade fel långt innan vanlig vård och har hjälp mig & min kropp väldigt mycket! Så glad över att hon finns! 🙌🏼
Får alltid bra hjälp från Dr. Jie
Dr Jie är proffs på att hjälpa till med alla möjliga besvär. Dr.Jie. Alltid hittar vad är felet och hjälper.Tacksam att jag har hittat henne.
Kan varmt rekommendera Dr Jie. Duktig på att ställa ”diagnos” och behandlingen ger snabb och tydlig effekt. Jättenöjd och glad att jag funnit henne och att jag får ta del av hennes akupunktur. Hon är toppen!!

Om företaget

Äkta kinesisk medicin med en av Sveriges mest erfarna utövare. Resultat redan efter första behandlingen! Dr Jie kommer från en familj där läkaryrket gått i arv sedan 1600-talet och redan som barn började hon lära sig akupunktur av sin farmor. Hon utbildade sig officiellt till läkare i kinesisk medicin vid Heilong jiang-universitetet där hon sedan också undervisade blivande läkare. Bara genom att undersöka din puls, din hud, ansikte och tunga kan hon se vad som är i obalans och hur du kan uppnå optimal hälsa och livskraft. Välkommen!

Bilder