Vad vill du boka?

Varmt välkommen till ALIGHT Anna Larsson i Skellefteå!

Här kan du boka healingsessioner, vägledning på distans och utbildningar i personlig utveckling och shamanism.

Healing är en väg till hälsa som kompletterar annan behandling, på samma sätt som yoga och massage. Det är en väg som underlättar förändringar av våra tanke- och beteendemönster som därmed leder till högre medvetenhet och sinnesfrid. Schamansk healing och vägledning bygger på tekniker från querofolket i Peru som praktiserats under hundratals år.

Jag som guidar dig längs vägen heter Anna Larsson och jag har vandrat den shamanska vägen i mer än tio år. Av mig får du ett erbjudande om en karta, kompass och personlig vägledning till ett medvetet liv. Jag skulle vara glad och hedrad att få följa dig på vägen, genom utbildning eller en personlig helanderesa.

Kostnadsfritt samtal

Varmt välkommen att börja med boka ett Kostnadsfritt 30 min samtal där vi tar reda på hur den schamanska vägen kan vara till hjälp för Dig just nu, och du får svar på frågor om sessionerna eller utbildningarna.

Shamansk Healing

Shamansk healing är en väg till att leva ett helt och medvetet liv, där förbättrad hälsa är en av de goda bonuseffekterna. Healing är en form av energiterapi som mänskligheten känt till sedan tidernas begynnelse och som fortfarande praktiseras över hela världen. Det unika med energimedicin är att vi går bortom intellektets begränsningar till verklig förändring på alla plan. Fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt. Du får mer än tips och goda råd - du får ett sätt att komma i kontakt med din egen intuitiva vägledning. Du får något betydligt mer djupgående än en stunds behaglig avslappning – du får lära dig sätt att hitta tillbaka till styrkan och tilliten inom dig själv.

Om du känner dig dragen till shamansk healing så är det inte en förändring utifrån som du söker. Det du längtar efter är att förändra ditt liv inifrån och ut. Shamansk healing ger dig konkreta verktyg att komma i kontakt med din intuition och din själ vilket leder till att du kan expandera ditt medvetande och förändra ditt liv på alla nivåer. 

En healingsession blir ofta livsförändrande när den löser upp en blockering som hindrat dig från att leva fullt ut. I healingsessioner reviderar vi gamla kontrakt där vi hållit oss själva tillbaka i tankemönster om vår egen otillräcklighet och skapar en ny grund för att ge och ta emot kärlek, att leva med en grundläggande känsla av lätthet och glädje i stället för oro. Jag ser mirakler ske varje dag. Emellertid vet jag också att vi inte bara har ett utan många kontrakt som håller oss tillbaka. När en del av oss helas, leder det ofta till att vi upptäcker fler mönster som behöver brytas. Och faktum är att det som skapar den stora förändringen på sikt är den förändring du själv gör när du börjar leva det nya i ditt liv varje dag.

Healing är en process som sker över tid. Min och mina kunders erfarenhet är att vi når de bästa resultaten genom att göra ett åtagande gentemot oss själva att göra allt vi kan för att leva ett helt och medvetet liv. Det innebär att vi tar fullt ansvar för våra egna tanke- och beteendemönster och ser vår del i det som sker, och inte låter en obalanserad värld påverka oss. Det innebär också att i alla beslut se till det högsta bästa för oss själva och andra vilket ofta kräver mod. Där vi tidigare hållit oss själva tillbaka av rädsla behöver vi nu kliva fullt ut i vår egen kraft och stå kvar även när världen omkring oss vill att vi ska bli som förr.

Helanderesor och enskilda sessioner

För att få de bästa resultaten av shamansk healing rekommenderar jag dig varmast att göra en överenskommelse med dig själv om ett arbete på längre sikt. Med ett kostnadsfritt samtal som utgångspunkt kan vi tillsammans utforska vad som skulle vara till störst hjälp för dig.

 Helanderesorna är ett ömsesidigt åtagande där din del är en överenskommelse med dig själv att göra vad du kan för att leva helt och fullt ut. Mitt åtagande är att vägleda dig genom att dela min kunskap och erfarenhet för att stödja dig att komma förbi motstånd genom att skifta perspektiv och visa på möjligheter. Förutom sessionerna där vi ses får du uppgifter och ceremonier att utföra mellan gångerna, och du kan kontakta mig via e-mail om frågor dyker upp. Du får därmed en unik möjlighet till stöd längs vägen.

Priser och Betalningsalternativ

Tjänsternas angivna priser avser privatpersoner och är inklusive moms. För företag är priset exklusive moms. Önskas faktura till företag kontakta anna@alight.me

Som privatperson kan du välja att betala Helanderesor eller utbildningar i förskott vid första sessionen via Swish eller bankgiroinsättning. Ej kortbetalning.

Utbildningar och Helanderesor där vi möts i Skellefteå kan delbetalas via Klarna. Du väljer då Klarna som betalningsalternativ vid bokning. Allt ansvar för betalningen går då via Klarna.

Klarnas regler gör att det tyvärr inte är möjligt att välja delbetalning för tjänster som utförs på distans. Väljer du Helanderesor där vi möts online eller via telefon är endast Swish eller bankgiroinsättning i förskott möjliga betalningsalternativ.

Varmt välkommen till Shamanens Väg - en väg där vi väljer Att Vandra i Skönhet!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster online och via telefon

Ett första samtal där vi tar reda på hur den schamanska vägen bäst är till hjälp för Dig just nu. Du får en presentation och en möjlighet att ställa frågor om schamanska sessioner och om utbildningarna.

Jag ringer upp dig på bokad tid.
Du bokar denna tjänst som en av sessionerna när du deltar i utbildning eller går De Fyra Riktningarna Helanderesa alternativt Regnbågsbron Helanderesa.

Healing är ett sätt att genom djup avslappning fylla på livsenergi och komma i kontakt med sig själv och sin själ igen. Healing är ett fantastiskt sätt att släppa taget om det som varit - situationer, projekt, roller, relationer till andra - och ge plats för den du egentligen vill vara och det du drömmer om att göra!

Om du känner dig redo att expandera inifrån och ut för att känna dig mer levande så kan healing vara precis det du behöver för att komma vidare. Det kan ge dig kraft, stöd och vägledning för att släppa taget om gamla mönster och tankar. På så sätt kan livet bli lättare, du vågar lita mer till din intuition och hittar vägen till djupare och mer kärleksfulla relationer.

Healing skapar ett friare flöde av livsenergi och är ett sätt att släppa taget om fysiska smärtor och stressymtom, smärtsamma känslor som håller dig tillbaka, begränsande tankar och beteenden, begränsande historier från det förflutna och tilldelade roller vi fått från andra människor. Om du är en känslig, intuitiv och empatisk person så kan healing verkligen hjälpa dig att släppa taget om andras känslor som du uppfattar men som inte tillhör dig.

Att ta emot healing är att ta hand om sig själv på alla plan. Du får tillgång till en kraftfull blandning av de verktyg och allt stöd jag själv använder mig av för att känna glädje, sinnesfrid och se på livet ur ett större perspektiv. Det ger mig så mycket frihet att inte uppleva mig begränsad av tankar, gamla historier eller andra människors föreställningar om mig. 

Vi möts via ett telekonferenssystem eller Zoom bildkonferens online. Sessionen spelas in och skickas till dig efteråt. Du får uppgifter om inloggning via mail senast dagen innan vårt möte.

Vill du prova på en enstaka session, boka först ett kostnadsfritt samtal.
De fyra Riktningarna
eller
Förlåtelsens Väg

Varmt välkommen till Din egen Shamanska healingresa!

Detta äventyr är en djup personlig helanderesa såväl fysiskt, mentalt, själsligt och andligt.

Du bokar här den första av fyra sessioner i följd under en period av 4-6 månader. De fyra nivåerna av verklighet: ande, själ, sinne och kropp symboliseras av de fyra väderstrecken.

Detta är en helanderesa som hjälper dig att se på livet från högre nivå, och ger dig verktyg att använda de fyra riktningarna i ditt dagliga liv.

Sessionerna utformas individuellt utifrån din livssituation. Inga förkunskaper är nödvändiga. Kan med fördel bokas av dig som går eller kommer att gå utbildning i shamanism och vill fördjupa din medicin.

Vi möts via ett telekonferenssystem eller Zoom bildkonferens online. Sessionen spelas in och skickas till dig efteråt.

Du bokar här den första tiden av fyra sessioner och betalar paketpris i förskott via SWISH 1234-00 21 35.

Klarnas regler gör att delbetalning tyvärr inte användas för tjänster på distans.

Priset är inklusive moms för privatperson.

Företag pris exklusive moms. För faktura till företag, kontakta anna@alight.me
Varmt välkommen till Din egen Shamanska healingresa!

Detta äventyr är en djup personlig helanderesa såväl fysiskt, mentalt, själsligt och andligt.

Du bokar här den första av sju sessioner i följd under en period av 7-12 månader.

Vi jobbar en session med vart och ett av de sju chakrana och det livsområde varje chakra representerar.

Vi skräddarsyr resan utifrån dina önskemål och behov.

Mellan sessionerna får du uppgifter i form av meditationer, ceremonier och liknande så att du skapar en daglig rutin av avslappning och kontakt med dig själv.

Du får också lära dig tekniker för eget helande och ta emot initieringsceremonierna från shamanerna i Anderna som kallas Munay-Ki.

Kan med fördel bokas av dig som går eller kommer att gå utbildning i shamanism.

Vi möts via ett telekonferenssystem eller Zoom bildkonferens online. Sessionen spelas in och skickas till dig efteråt.

Du bokar här den första av sju sessioner och betalar paketpris i förskott till SWISH 1234-00 21 35.

Klarnas regler gör att det tyvärr inte är möjligt med delbetalning för tjänster på distans.

Priset är för privatperson inklusive moms.

Företag: pris är exklusive moms. För faktura till företag kontakta anna@alight.me

Tjänster i Skellefteå

Du bokar denna tjänst som en av sessionerna när du går De Fyra Riktningarna Helanderesa, Regnbågsbron Helanderesa eller en session i samband med utbildning.

Healing är ett sätt att genom djup avslappning fylla på livsenergi och komma i kontakt med sig själv och sin själ igen. Healing är ett fantastiskt sätt att släppa taget om det som varit - situationer, projekt, roller, relationer till andra - och ge plats för den du egentligen vill vara och det du drömmer om att göra!

Om du känner dig redo att expandera inifrån och ut för att känna dig mer levande så kan healing vara precis det du behöver för att komma vidare. Det kan ge dig kraft, stöd och vägledning för att släppa taget om gamla mönster och tankar. På så sätt kan livet bli lättare, du vågar lita mer till din intuition och hittar vägen till djupare och mer kärleksfulla relationer.

Healing skapar ett friare flöde av livsenergi och är ett sätt att släppa taget om fysiska smärtor och stressymtom, smärtsamma känslor som håller dig tillbaka, begränsande tankar och beteenden, begränsande historier från det förflutna och tilldelade roller vi fått från andra människor. Om du är en känslig, intuitiv och empatisk person så kan healing verkligen hjälpa dig att släppa taget om andras känslor som du uppfattar men som inte tillhör dig.

Att ta emot healing är att ta hand om sig själv på alla plan. Du får tillgång till en kraftfull blandning av de verktyg och allt stöd jag själv använder mig av för att känna glädje, sinnesfrid och se på livet ur ett större perspektiv. Det ger mig så mycket frihet att inte uppleva mig begränsad av tankar, gamla historier eller andra människors föreställningar om mig. 

Du är skapare av ditt eget liv och min roll är att hjälpa dig att släppa taget om blockeringar så du kan omfamna din kraft och ditt ljus.

Vill du prova på en enstaka session, boka först ett kostnadsfritt samtal.
När du har bokat en Helande Resa om fyra eller sju tillfällen kan du välja en Vägledningsvandring vid ett eller flera möten.

Vägledningsvandring är shamansk healing och vägledning i kombination med en gemensam vandring längs Skellefteälven, där vi hämtar kraft från Moder Jord och elementen!

Vi kombinerar den meditativa rörelsen i vandringen med ett vägledande samtal. Vi stannar till längs vägen för att i ceremoni transformera det som inte längre tjänar oss, och hämta kraft och energi till det nya som är på väg in i ditt liv!

Vägledningsvandring är för dig som tycker om att röra på dig, som tycker att tankarna klarnar i frisk luft och som känner att naturen är ditt främsta helande rum!

Vägledningsvandringar är perfekt mitt på dagen vintertid då vi också får energi från dagsljuset!

En vandring är 90 minuter och om du inte har andra önskemål möts vi på parkeringen vid Rovön i Skellefteå och går mot Mobackendammen och tillbaka.

Du tar med dig tankar och frågor som du vill ha vägledning kring och kläder efter väder!

Vill du prova på en enstaka Vägledningsvandring, kontakta mig via mail anna@alight.me eller boka gärna ett kostnadsfritt samtal.
De Fyra Riktningarna
eller
Förlåtelsens Väg

Varmt välkommen till Din egen Shamanska healingresa!

Detta äventyr är en djup personlig helanderesa såväl fysiskt, mentalt, själsligt och andligt.

Du bokar här den första av fyra sessioner i följd under en period av 4-6 månader.
De fyra nivåerna av verklighet: ande, själ, sinne och kropp symboliseras av de fyra väderstrecken.

Detta är en helanderesa som hjälper dig att se på livet från högre nivå, och ger dig verktyg att använda de fyra riktningarna i ditt dagliga liv.

Sessionerna utformas individuellt utifrån din livssituation. Inga förkunskaper är nödvändiga. Kan med fördel bokas av dig som går eller kommer att gå utbildning i shamanism och vill fördjupa din medicin.

Du bokar här den första tiden av fyra sessioner och betalar paketpris i förskott. Vi möts på Varvsgatan i Skellefteå första tillfället. Kommande sessioner väljer du fritt om du vill ses på Varvsgatan, göra en Vägledningsvandring eller en session på distans - kombinera som du vill!

Delbetalning via Klarna är möjlig för privatperson, välj då Klarna som betalningsalternativ.

Priset är inklusive moms för privatperson.
Företag pris exklusive moms. För faktura till företag, kontakta anna@alight.me
Varmt välkommen till Din egen Shamanska healingresa!

Detta äventyr är en djup personlig helanderesa såväl fysiskt, mentalt, själsligt och andligt.

Du bokar här den första av sju sessioner i följd under en period av 7-12 månader.

Vi jobbar en session med vart och ett av de sju chakrana och det livsområde varje chakra representerar. Vi skräddarsyr resan utifrån dina önskemål och behov.

Mellan sessionerna får du uppgifter i form av meditationer, ceremonier och liknande så att du skapar en daglig rutin av avslappning och kontakt med dig själv. Du får också lära dig tekniker för eget helande och ta emot initieringsceremonierna från shamanerna i Anderna som kallas Munay-Ki.

Kan med fördel bokas av dig som går eller kommer att gå utbildning i shamanism.

Du bokar här den första av sju sessioner och betalar paketpris i förskott. Vi möts på Varvsgatan i Skellefteå första tillfället. Kommande sessioner väljer du fritt om du vill ses på Varvsgatan, göra en Vägledningsvandring eller en session på distans - kombinera som du vill!

Delbetalning via Klarna är möjlig för privatperson, välj då Klarna som betalningsalternativ.

Priset är för privatperson inklusive moms.

Företag: pris är exklusive moms. För faktura till företag kontakta anna@alight.me

ALIGHT Anna Larsson i Skellefteå

Healing har praktiserats av världens ursprungsbefolkningar i hundratals år. Här i väst är healing en förebyggande och kompletterande metod på samma sätt som massage och yoga.

Alight erbjuder individuell vägledning, healing och utbildning. Visionen är att dela schamansk visdom och de kraftfulla helandetekniker som världens ursprungsbefolkningar praktiserat i alla tider!

Alight startades 2011 av Anna Larsson. Alight finns i samma lokal som TCM i Skellefteå på Varvsgatan 9, källarplan.

Alight håller också utbildningar i schamanska tekniker och erbjuder sessioner för grupper. Mer information finns på hemsidan www.alight.me

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet på Varvsgatan måndagar samt vissa fredagar.

Övriga dagar på distans och telefon.

Endast tidsbokning.

Bokning kan ske fram till 12 timmar i förväg.


Adress
Varvsgatan 9
931 34 Skellefteå
Öppna i Google Maps 🗗