Vad vill du boka?

Varmt välkommen till ALIGHT Anna Larsson i Skellefteå!

Här kan du boka healingsessioner, vägledning på distans och utbildningar i personlig utveckling och shamanism.

Healing är en väg till hälsa som kompletterar annan behandling, på samma sätt som yoga och massage. Det är en väg som underlättar förändringar av våra tanke- och beteendemönster som därmed leder till högre medvetenhet och sinnesfrid. Schamansk healing och vägledning bygger på tekniker från querofolket i Peru som praktiserats under hundratals år.

Jag som guidar dig längs vägen heter Anna Larsson och jag har vandrat den shamanska vägen i mer än tio år. Av mig får du ett erbjudande om en karta, kompass och personlig vägledning till ett medvetet liv. Jag skulle vara glad och hedrad att få följa dig på vägen, genom utbildning eller en personlig helanderesa.

Kostnadsfritt samtal

Varmt välkommen att börja med boka ett Kostnadsfritt 30 min samtal där vi tar reda på hur den schamanska vägen kan vara till hjälp för Dig just nu, och du får svar på frågor om sessionerna eller utbildningarna.

Shamansk Healing

Shamansk healing är en väg till att leva ett helt och medvetet liv, där förbättrad hälsa är en av de goda bonuseffekterna. Healing är en form av energiterapi som mänskligheten känt till sedan tidernas begynnelse och som fortfarande praktiseras över hela världen. Det unika med energimedicin är att vi går bortom intellektets begränsningar till verklig förändring på alla plan. Fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt. Du får mer än tips och goda råd - du får ett sätt att komma i kontakt med din egen intuitiva vägledning. Du får något betydligt mer djupgående än en stunds behaglig avslappning – du får lära dig sätt att hitta tillbaka till styrkan och tilliten inom dig själv.

Om du känner dig dragen till shamansk healing så är det inte en förändring utifrån som du söker. Det du längtar efter är att förändra ditt liv inifrån och ut. Shamansk healing ger dig konkreta verktyg att komma i kontakt med din intuition och din själ vilket leder till att du kan expandera ditt medvetande och förändra ditt liv på alla nivåer. 

En healingsession blir ofta livsförändrande när den löser upp en blockering som hindrat dig från att leva fullt ut. I healingsessioner reviderar vi gamla kontrakt där vi hållit oss själva tillbaka i tankemönster om vår egen otillräcklighet och skapar en ny grund för att ge och ta emot kärlek, att leva med en grundläggande känsla av lätthet och glädje i stället för oro. Jag ser mirakler ske varje dag. Emellertid vet jag också att vi inte bara har ett utan många kontrakt som håller oss tillbaka. När en del av oss helas, leder det ofta till att vi upptäcker fler mönster som behöver brytas. Och faktum är att det som skapar den stora förändringen på sikt är den förändring du själv gör när du börjar leva det nya i ditt liv varje dag.

Healing är en process som sker över tid. Min och mina kunders erfarenhet är att vi når de bästa resultaten genom att göra ett åtagande gentemot oss själva att göra allt vi kan för att leva ett helt och medvetet liv. Det innebär att vi tar fullt ansvar för våra egna tanke- och beteendemönster och ser vår del i det som sker, och inte låter en obalanserad värld påverka oss. Det innebär också att i alla beslut se till det högsta bästa för oss själva och andra vilket ofta kräver mod. Där vi tidigare hållit oss själva tillbaka av rädsla behöver vi nu kliva fullt ut i vår egen kraft och stå kvar även när världen omkring oss vill att vi ska bli som förr.

Helanderesor och enskilda sessioner

För att få de bästa resultaten av shamansk healing rekommenderar jag dig varmast att göra en överenskommelse med dig själv om ett arbete på längre sikt. Med ett kostnadsfritt samtal som utgångspunkt kan vi tillsammans utforska vad som skulle vara till störst hjälp för dig.

 Helanderesorna är ett ömsesidigt åtagande där din del är en överenskommelse med dig själv att göra vad du kan för att leva helt och fullt ut. Mitt åtagande är att vägleda dig genom att dela min kunskap och erfarenhet för att stödja dig att komma förbi motstånd genom att skifta perspektiv och visa på möjligheter. Förutom sessionerna där vi ses får du uppgifter och ceremonier att utföra mellan gångerna, och du kan kontakta mig via e-mail om frågor dyker upp. Du får därmed en unik möjlighet till stöd längs vägen.

Priser och Betalningsalternativ

Tjänsternas angivna priser avser privatpersoner och är inklusive moms. För företag är priset exklusive moms. Önskas faktura till företag kontakta anna@alight.me

Som privatperson kan du välja att betala Helanderesor eller utbildningar i förskott vid första sessionen via Swish eller bankgiroinsättning. Ej kortbetalning.

Utbildningar och Helanderesor där vi möts i Skellefteå kan delbetalas via Klarna. Du väljer då Klarna som betalningsalternativ vid bokning. Allt ansvar för betalningen går då via Klarna.

Klarnas regler gör att det tyvärr inte är möjligt att välja delbetalning för tjänster som utförs på distans. Väljer du Helanderesor där vi möts online eller via telefon är endast Swish eller bankgiroinsättning i förskott möjliga betalningsalternativ.

Varmt välkommen till Shamanens Väg - en väg där vi väljer Att Vandra i Skönhet!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster online och via telefon

Ett första samtal där vi tar reda på hur den schamanska vägen bäst är till hjälp för Dig just nu. Du får en presentation och en möjlighet att ställa frågor om schamanska sessioner och om utbildningarna.

Jag ringer upp dig på bokad tid.
Du bokar denna tjänst som en av sessionerna när du deltar i utbildning eller går De Fyra Riktningarna Helanderesa alternativt Regnbågsbron Helanderesa.

Healing är ett sätt att genom djup avslappning fylla på livsenergi och komma i kontakt med sig själv och sin själ igen. Healing är ett fantastiskt sätt att släppa taget om det som varit - situationer, projekt, roller, relationer till andra - och ge plats för den du egentligen vill vara och det du drömmer om att göra!

Om du känner dig redo att expandera inifrån och ut för att känna dig mer levande så kan healing vara precis det du behöver för att komma vidare. Det kan ge dig kraft, stöd och vägledning för att släppa taget om gamla mönster och tankar. På så sätt kan livet bli lättare, du vågar lita mer till din intuition och hittar vägen till djupare och mer kärleksfulla relationer.

Healing skapar ett friare flöde av livsenergi och är ett sätt att släppa taget om fysiska smärtor och stressymtom, smärtsamma känslor som håller dig tillbaka, begränsande tankar och beteenden, begränsande historier från det förflutna och tilldelade roller vi fått från andra människor. Om du är en känslig, intuitiv och empatisk person så kan healing verkligen hjälpa dig att släppa taget om andras känslor som du uppfattar men som inte tillhör dig.

Att ta emot healing är att ta hand om sig själv på alla plan. Du får tillgång till en kraftfull blandning av de verktyg och allt stöd jag själv använder mig av för att känna glädje, sinnesfrid och se på livet ur ett större perspektiv. Det ger mig så mycket frihet att inte uppleva mig begränsad av tankar, gamla historier eller andra människors föreställningar om mig. 

Vi möts via ett telekonferenssystem eller Zoom bildkonferens online. Sessionen spelas in och skickas till dig efteråt. Du får uppgifter om inloggning via mail senast dagen innan vårt möte.

Vill du prova på en enstaka session, boka först ett kostnadsfritt samtal.
Varmt välkommen till Din egen Shamanska healingresa!

Detta äventyr är en djup personlig helanderesa såväl fysiskt, mentalt, själsligt och andligt.

Du bokar här den första av fyra sessioner i följd under en period av 4-6 månader. De fyra nivåerna av verklighet: ande, själ, sinne och kropp symboliseras av de fyra väderstrecken.

Detta är en helanderesa som hjälper dig att se på livet från högre nivå, och ger dig verktyg att använda de fyra riktningarna i ditt dagliga liv.

Sessionerna utformas individuellt utifrån din livssituation. Inga förkunskaper är nödvändiga. Kan med fördel bokas av dig som går eller kommer att gå utbildning i shamanism och vill fördjupa din medicin.

Vi möts via ett telekonferenssystem eller Zoom bildkonferens online. Sessionen spelas in och skickas till dig efteråt.

Du bokar här den första tiden av fyra sessioner och betalar paketpris i förskott via SWISH 1234-00 21 35.

Klarnas regler gör att delbetalning tyvärr inte användas för tjänster på distans.

Priset är inklusive moms för privatperson.

Företag pris exklusive moms. För faktura till företag, kontakta anna@alight.me
Varmt välkommen till Din egen Shamanska healingresa!

Detta äventyr är en djup personlig helanderesa såväl fysiskt, mentalt, själsligt och andligt.

Du bokar här den första av sju sessioner i följd under en period av 7-12 månader.

Vi jobbar en session med vart och ett av de sju chakrana och det livsområde varje chakra representerar.

Vi skräddarsyr resan utifrån dina önskemål och behov.

Mellan sessionerna får du uppgifter i form av meditationer, ceremonier och liknande så att du skapar en daglig rutin av avslappning och kontakt med dig själv.

Du får också lära dig tekniker för eget helande och ta emot initieringsceremonierna från shamanerna i Anderna som kallas Munay-Ki.

Kan med fördel bokas av dig som går eller kommer att gå utbildning i shamanism.

Vi möts via ett telekonferenssystem eller Zoom bildkonferens online. Sessionen spelas in och skickas till dig efteråt.

Du bokar här den första av sju sessioner och betalar paketpris i förskott till SWISH 1234-00 21 35.

Klarnas regler gör att det tyvärr inte är möjligt med delbetalning för tjänster på distans.

Priset är för privatperson inklusive moms.

Företag: pris är exklusive moms. För faktura till företag kontakta anna@alight.me

Tjänster i Skellefteå

Du bokar denna tjänst som en av sessionerna när du går De Fyra Riktningarna Helanderesa, Regnbågsbron Helanderesa eller en session i samband med utbildning.

Healing är ett sätt att genom djup avslappning fylla på livsenergi och komma i kontakt med sig själv och sin själ igen. Healing är ett fantastiskt sätt att släppa taget om det som varit - situationer, projekt, roller, relationer till andra - och ge plats för den du egentligen vill vara och det du drömmer om att göra!

Om du känner dig redo att expandera inifrån och ut för att känna dig mer levande så kan healing vara precis det du behöver för att komma vidare. Det kan ge dig kraft, stöd och vägledning för att släppa taget om gamla mönster och tankar. På så sätt kan livet bli lättare, du vågar lita mer till din intuition och hittar vägen till djupare och mer kärleksfulla relationer.

Healing skapar ett friare flöde av livsenergi och är ett sätt att släppa taget om fysiska smärtor och stressymtom, smärtsamma känslor som håller dig tillbaka, begränsande tankar och beteenden, begränsande historier från det förflutna och tilldelade roller vi fått från andra människor. Om du är en känslig, intuitiv och empatisk person så kan healing verkligen hjälpa dig att släppa taget om andras känslor som du uppfattar men som inte tillhör dig.

Att ta emot healing är att ta hand om sig själv på alla plan. Du får tillgång till en kraftfull blandning av de verktyg och allt stöd jag själv använder mig av för att känna glädje, sinnesfrid och se på livet ur ett större perspektiv. Det ger mig så mycket frihet att inte uppleva mig begränsad av tankar, gamla historier eller andra människors föreställningar om mig. 

Du är skapare av ditt eget liv och min roll är att hjälpa dig att släppa taget om blockeringar så du kan omfamna din kraft och ditt ljus.

Vill du prova på en enstaka session, boka först ett kostnadsfritt samtal.
När du har bokat en Helande Resa om fyra eller sju tillfällen kan du välja en Vägledningsvandring vid ett eller flera möten.

Vägledningsvandring är shamansk healing och vägledning i kombination med en gemensam vandring längs Skellefteälven, där vi hämtar kraft från Moder Jord och elementen!

Vi kombinerar den meditativa rörelsen i vandringen med ett vägledande samtal. Vi stannar till längs vägen för att i ceremoni transformera det som inte längre tjänar oss, och hämta kraft och energi till det nya som är på väg in i ditt liv!

Vägledningsvandring är för dig som tycker om att röra på dig, som tycker att tankarna klarnar i frisk luft och som känner att naturen är ditt främsta helande rum!

Vägledningsvandringar är perfekt mitt på dagen vintertid då vi också får energi från dagsljuset!

En vandring är 90 minuter och om du inte har andra önskemål möts vi på parkeringen vid Rovön i Skellefteå och går mot Mobackendammen och tillbaka.

Du tar med dig tankar och frågor som du vill ha vägledning kring och kläder efter väder!

Vill du prova på en enstaka Vägledningsvandring, kontakta mig via mail anna@alight.me eller boka gärna ett kostnadsfritt samtal.
Varmt välkommen till Din egen Shamanska healingresa!

Detta äventyr är en djup personlig helanderesa såväl fysiskt, mentalt, själsligt och andligt.

Du bokar här den första av fyra sessioner i följd under en period av 4-6 månader.
De fyra nivåerna av verklighet: ande, själ, sinne och kropp symboliseras av de fyra väderstrecken.

Detta är en helanderesa som hjälper dig att se på livet från högre nivå, och ger dig verktyg att använda de fyra riktningarna i ditt dagliga liv.

Sessionerna utformas individuellt utifrån din livssituation. Inga förkunskaper är nödvändiga. Kan med fördel bokas av dig som går eller kommer att gå utbildning i shamanism och vill fördjupa din medicin.

Du bokar här den första tiden av fyra sessioner och betalar paketpris i förskott. Vi möts på Varvsgatan i Skellefteå första tillfället. Kommande sessioner väljer du fritt om du vill ses på Varvsgatan, göra en Vägledningsvandring eller en session på distans - kombinera som du vill!

Delbetalning via Klarna är möjlig för privatperson, välj då Klarna som betalningsalternativ.

Priset är inklusive moms för privatperson.
Företag pris exklusive moms. För faktura till företag, kontakta anna@alight.me
Varmt välkommen till Din egen Shamanska healingresa!

Detta äventyr är en djup personlig helanderesa såväl fysiskt, mentalt, själsligt och andligt.

Du bokar här den första av sju sessioner i följd under en period av 7-12 månader.

Vi jobbar en session med vart och ett av de sju chakrana och det livsområde varje chakra representerar. Vi skräddarsyr resan utifrån dina önskemål och behov.

Mellan sessionerna får du uppgifter i form av meditationer, ceremonier och liknande så att du skapar en daglig rutin av avslappning och kontakt med dig själv. Du får också lära dig tekniker för eget helande och ta emot initieringsceremonierna från shamanerna i Anderna som kallas Munay-Ki.

Kan med fördel bokas av dig som går eller kommer att gå utbildning i shamanism.

Du bokar här den första av sju sessioner och betalar paketpris i förskott. Vi möts på Varvsgatan i Skellefteå första tillfället. Kommande sessioner väljer du fritt om du vill ses på Varvsgatan, göra en Vägledningsvandring eller en session på distans - kombinera som du vill!

Delbetalning via Klarna är möjlig för privatperson, välj då Klarna som betalningsalternativ.

Priset är för privatperson inklusive moms.

Företag: pris är exklusive moms. För faktura till företag kontakta anna@alight.me

Utbildningar

Välkommen till en inspirerande heldag kring våra möjligheter att förändra världen inifrån och ut!

Det är inte makthavare, frälsare eller den ekonomiska eliten som kommer att lösa de utmaningar som vi står inför. Så länge vi tror att "någon annan" ska göra det som krävs så ger vi bort vår egen kraft.

Förändring sker när vi var och en gör vår del och hjälps åt för allas gemensamma bästa. Det finns inget "vi och dom", det finns bara vi. Vi behöver bli förändringen vi vill se i världen! Den förändring som sker i det yttre reflekterar vår inre medvetenhet.


Varmt välkommen till en dag i sällskap med medvetna vänner där du får inspiration från världens ursprungsbefolkningar som levt hållbart och medvetet i tusentals år. Dagen kommer att väcka nya tankar och du får möjlighet att se och reflektera över hur du själv kan bidra


* Du blir i meditation guidad till fyra nivåer av medvetande (kropp, sinne/mind, själ och ande/spirit) för att komma i kontakt med din intuition, din kreativitet och få svar vad du kan göra för din egen skull och för världen under det nya året.


Innan dagen är slut delar vi med oss av våra tankar och idéer och hur vi bäst kan hjälpa oss själva, varandra och världen.
Du kommer att få med dig bra idéer som kan få fortsätta "poppa" i oss under året som kommer. Du kommer att få en känsla av glädje och framtidstro. Denna dag tar vi vår kraft och medvetenhet tillbaka vilket ger oss glädje, hopp och styrka!


Varmt Välkommen!

Dag: lördag 2 februari
Tid: 10-16.00
Plats: Skellefteå, Medlefors folkhögskola

Pris: 950 kr inkl fika och digitalt kursmaterial att skriva ut och spara.

Lunch: Det finns möjlighet att äta Medlefors goda lunchbuffé för 139 kr

Ta med: yogamatta/liggunderlag för meditation. Papper och penna.

Har du önskemål eller allergier ang fikat så meddela mig.


Varmt välkommen!
Måncirkeln är en 15 timmars utbildning upplagd på fem träffar kvällstid under fem månader. Den ger dig verktyg att på ett naturligt och glädjefullt sätt omfamna din kvinnlighet, din kvinnliga kraft och gör det möjligt att äntligen vara allt som du är!

Du blir en viktig del i en cirkel av kraftfulla kvinnor som just nu är på samma resa som du. Det blir dina ”systrar” som du kan dela med och få stöd av under lång tid framöver. När vi lär känna varann inifrån och ut blir det ofta vänskap som varar livet ut!

Du får stöd mellan träffarna genom en sluten Facebookgrupp som gör det möjligt att hålla kontakt, dela och stötta varandra när som helst.

Efter avslutad utbildning får du en skriftlig manual som ger dig tips och råd så att du kan hålla egna kvinnocirklar!
Alla träffar är Måndagar kl 18-21 och platsen är Varvsgatan 9 i Skellefteå

Datum och teman:
25/2 Månens Magi – om att leva i samklang med egna och jordens cykler. Om vår fysiska kropp och dess fantastiska kraft. Om de hemligheter som gått förlorade kring blodets visdom. Om att leva sitt liv fullt ut utifrån månens kalender, inte bara solens!

28/3 Kvinnors nära relationer – om våra relationer till barn, föräldrar, män och andra kvinnor

27/4 Den Vilda Kvinnan – att omfamna allt vi är, att ge röst åt vår visdom, att kliva fram och ta vår plats

20/5 Kärlekens Alkemi – om sambandet mellan sexualitet och andlighet. Allt vi inte fick lära oss på sexualkunskapen, och hur de krafter vi förtryckt nu kan få komma till uttryck

17/6 ”The World will be saved by the Western Woman” – hur kan du dela din unika gåva med världen? Om hur våra drömmar ofta sammanfaller med vad världen behöver mer av.

Delbetalning via Klarna är möjlig, boka och välj Klarna som betalningsalternativ.
Det är en 15 timmars utbildning upplagd på fem träffar kvällstid under fem månader. Den ger dig verktyg att på ett naturligt och glädjefullt sätt omfamna din kvinnlighet, din kvinnliga kraft och gör det möjligt att äntligen vara allt som du är!
Du blir en viktig del i en cirkel av kraftfulla kvinnor som just nu är på samma resa som du. Det blir dina ”systrar” som du kan dela med och få stöd av under lång tid framöver. När vi lär känna varann inifrån och ut blir det ofta vänskap som varar livet ut!
Du får stöd mellan träffarna genom en sluten Facebookgrupp som gör det möjligt att hålla kontakt, dela och stötta varandra när som helst. Du får också komplettera utbildningen med egna vägledningstillfällen.

Efter avslutad utbildning får du en skriftlig manual som ger dig tips och råd så att du kan hålla egna kvinnocirklar!
Alla träffar är Måndagar kl 18-21 och platsen är Varvsgatan 9 i Skellefteå

Datum och teman:
25/2 Månens Magi – om att leva i samklang med egna och jordens cykler. Om vår fysiska kropp och dess fantastiska kraft. Om de hemligheter som gått förlorade kring blodets visdom. Om att leva sitt liv fullt ut utifrån månens kalender, inte bara solens!
28/3 Kvinnors nära relationer – om våra relationer till barn, föräldrar, män och andra kvinnor
27/4 Den Vilda Kvinnan – att omfamna allt vi är, att ge röst åt vår visdom, att kliva fram och ta vår plats
20/5 Kärlekens Alkemi – om sambandet mellan sexualitet och andlighet. Allt vi inte fick lära oss på sexualkunskapen, och hur de krafter vi förtryckt nu kan få komma till uttryck
17/6 ”The World will be saved by the Western Woman” – hur kan du dela din unika gåva med världen? Om hur våra drömmar ofta sammanfaller med vad världen behöver mer av.

Delbetalning med Klarna är möjlig. Välj Klarna som betalningsalternativ. Du kommer då vidare så du kan välja alternativet "Dela upp". Allt ansvar för betalning går då via Klarna.
Matens medicin är kursen som ger dig möjligheten att förändra ditt liv på alla nivåer!
Vi börjar med att bokstavligen bygga en ny fysisk kropp och uppgradera vår hjärna med rätt näring. Du får hjälp att gå över till en hälsosam vegetarisk kost. Du kan lägga till kött och fisk om du vill. Det du får stöd och motivation att avstå från är socker, gluten och snabba kolhydrater. Häri ligger nyckeln till Matens Medicin!

Kursen är inspirerad av boken ”Andens Medicin” av Alberto Villoldo, som ur ett shamanskt perspektiv beskriver hur det är av största vikt att vi byter ut gift mot näring om vi vill återfå hälsan och nå optimalt välbefinnande. Att lägga om kosten hjälper oss att läka vår kropp. Rätt näring till vår kropp och vårt nervsystem är en del av den fysiska förberedelsen för att göra oss mottagliga för upplevelser av ett högre medvetande.

Utbildningen bygger på fyra inspirerande workshops under hösten, söndag förmiddag 9.30 – 12 var fjärde vecka.


Du bokar och betalar samtliga fyra workshops i förskott när du köper denna tjänst. Ingen återbetalning sker om du får förhinder vid något av tillfällena.

Du har möjlighet att betala via Klarna och där kan du välja alternativet delbetalning. Allt ansvar för betalning går då via Klarna.
Hur pengars energi kan verka för dig och dina drömmar i stället för att vara ett hinder

Känner du att du sitter fast i ett förhållningssätt till pengar som begränsar dig? Känner du att du vill förändra din relation till pengar men inte vet hur?

Du är inte ensam! De allra flesta av oss har föreställningar om pengar som inte är sanna, men eftersom vi håller dem för sant så blir de sanna till sina konsekvenser.

Några exempel på föreställningar som håller oss tillbaka:

* Vi associerar tanken på att ha mycket pengar till girighet och orättvisor, och tycker därför att det är fult att ha och tjäna mycket pengar – konsekvensen blir att vi hellre har lite pengar än blir ”såna som vi inte vill vara”.

* Vi associerar att betala – släppa taget om våra pengar - med brist och rädsla att bli lurat, berövad och fråntagen det vi har och tillåter oss därför aldrig vare sig att ge eller våga investera, trots att en klok investering ofta kan ge oss mer i slutändan.

* Vi tillåter oss inte att ta emot något från nån utan motprestation, för då blir vi ”skyldiga”.

* Vi köper och ger till våra barn och andra omkring oss, men unnar oss aldrig något för egen del.

Att reflexmässigt tänka och säga att vi inte har råd är den perfekta ursäkten för att inte behöva göra någon förändring. Våra föreställningar om pengar speglar egentligen vår rädsla för förändring. Vårt ego avskyr förändring – även, eller kanske i synnerhet, förändringar som är bra för oss!

Denna helg utforskar vi vad rädslor för förändring egentligen handlar om!

Delbetalning via Klarna är möjlig, boka och välj Klarna som betalningsalternativ.
Hur pengars energi kan verka för dig och dina drömmar i stället för att vara ett hinder

Känner du att du sitter fast i ett förhållningssätt till pengar som begränsar dig? Känner du att du vill förändra din relation till pengar men inte vet hur?

Du är inte ensam! De allra flesta av oss har föreställningar om pengar som inte är sanna, men eftersom vi håller dem för sant så blir de sanna till sina konsekvenser.

Några exempel på föreställningar som håller oss tillbaka:

* Vi associerar tanken på att ha mycket pengar till girighet och orättvisor, och tycker därför att det är fult att ha och tjäna mycket pengar – konsekvensen blir att vi hellre har lite pengar än blir ”såna som vi inte vill vara”.

* Vi associerar att betala – släppa taget om våra pengar - med brist och rädsla att bli lurat, berövad och fråntagen det vi har och tillåter oss därför aldrig vare sig att ge eller våga investera, trots att en klok investering ofta kan ge oss mer i slutändan.

* Vi tillåter oss inte att ta emot något från nån utan motprestation, för då blir vi ”skyldiga”.

* Vi köper och ger till våra barn och andra omkring oss, men unnar oss aldrig något för egen del.

Att reflexmässigt tänka och säga att vi inte har råd är den perfekta ursäkten för att inte behöva göra någon förändring. Våra föreställningar om pengar speglar egentligen vår rädsla för förändring. Vårt ego avskyr förändring – även, eller kanske i synnerhet, förändringar som är bra för oss!

Denna helg utforskar vi vad rädslor för förändring egentligen handlar om!

Förutom kurshelgen bokar vi också fyra sessioner där du under ytterligare fyra månader framåt får personligt stöd på vägen mot att förändra ditt förhållningssätt till pengar, motivation och förändring!
Medicinhjulet är utbildningen för dig som känner kallelsen att vandra den schamanska vägen. Det är en utbildning för dig som

- känner att du bär intuitiv kunskap och helandeförmåga som du vill utveckla
- har en längtan att utveckla din förmåga att höra och lita på din inre vägledning
- är trött på att vara begränsad av rädsla och vill leva i kärlek och tillit
- vill göra skillnad i världen för vår egen generation och våra barns framtid genom att leva med en högre medvetenhet
känner att samtalskontakt och kroppsterapier hittills inte har varit tillräckligt för att göra den transformation du önskar i ditt innersta väsen, din själ
- känner att du på djupet vill återknyta kontakten med Moder Jord och allt levande
- känner en dragning till schamanism och visdomstraditioner från världens ursprungsbefolkningar

Välkommen till ett forum för dig som vill stå upp för det som är viktigt för dig, som vill inspirera andra och vara en förebild för kommande generationer genom att sprida kunskap, medvetenhet och kärlek.
Utbildningen bygger på gamla kunskaper som våra ursprungsbefolkningar med kärlek, respekt och vördnad bevarat under hundratals år. Du lär dig att praktiskt tillämpa kunskaperna i vår moderna tid.
Utbildningen är tvåårig där vi träffas en helg per termin på kursgård i Skellefteå och däremellan möts i en cirkel online.
Mellan varje kurstillfälle får du två personliga vägledningssessioner med Anna, vi möts i Skellefteå eller via telefon/Skype.

Mer information om utbildningen finns på hemsidan www.alight.me

I köpet av denna tjänst ingår kurshelg 26-28 oktober, 6 månaders utbildning online samt två individuella sessioner som bokas separat.

När du köper denna tjänst kan du välja betalning eller delbetalning via Klarna. Allt ansvar för betalning sker då via Klarna.

Kurshelg i shamanism 3-5 augusti 2018
Varvsgatan 9, Skellefteå
Fredag: 18-21
Lördag: 9-17
Söndag: 9-16

Varmt välkommen till en helg där du får kliva in i en kärleksfull cirkel och ta del av kunskap från världens ursprungsbefolkningar! Inga förkunskaper behövs!

Munay-Ki härstammar från ett ord på quechua som betyder ”Jag älskar dig” och ”var som du är”.

Munay-Ki består av nio initieringsriter, ceremonier, som uppgraderar vår ljuskropp, som förankrar förändringar och ny kunskap och påskyndar helande och utveckling på livets alla plan.

Mer information om kursen finns på hemsidan. Har du frågor är du välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal!

När du köper utbildningen finns möjlighet till delbetalning via Klarna. Allt ansvar för betalning går då via Klarna.

ALIGHT Anna Larsson i Skellefteå

Healing har praktiserats av världens ursprungsbefolkningar i hundratals år. Här i väst är healing en förebyggande och kompletterande metod på samma sätt som massage och yoga.

Alight erbjuder individuell vägledning, healing och utbildning. Visionen är att dela schamansk visdom och de kraftfulla helandetekniker som världens ursprungsbefolkningar praktiserat i alla tider!

Alight startades 2011 av Anna Larsson. Alight finns i samma lokal som TCM i Skellefteå på Varvsgatan 9, källarplan.

Alight håller också utbildningar i schamanska tekniker och erbjuder sessioner för grupper. Mer information finns på hemsidan www.alight.me

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet på Varvsgatan måndagar samt vissa fredagar.

Övriga dagar på distans och telefon.

Endast tidsbokning.

Bokning kan ske fram till 12 timmar i förväg.


Adress
Varvsgatan 9
931 34 Skellefteå
Öppna i Google Maps 🗗