Vad vill du boka?

Varmt välkommen till Alight i Skellefteå!  Här kan du boka individuella healingsessioner och vägledning. Healing är en väg till hälsa som kompletterar annan behandling, på samma sätt som yoga och massage. Det är också en väg som underlättar förändringar av våra tanke- och beteendemönster som därmed leder till högre medvetenhet och sinnesfrid. Schamansk healing och vägledning bygger på tekniker från querofolket i Peru som praktiserats under hundratals år.

* * * Sommarerbjudande maj-augusti en session 595 kr ( ord. 750 kr) * * * 

Flera sammanhängande sessioner rekommenderas varmt eftersom vi kan arbeta djupare, du får uppgifter att göra mellan sessionerna som vi följer upp och du får därmed ett mer varaktigt resultat. Boka den första sessionen och meddela att du vill göra ett av följande alternativ. Vi planerar för kommande sessioner vid första mötet. Från september får du rabatt utifrån ordinarie priser

De Tre Världarna: tre sessioner med fokus på dåtid, nutid och framtid. 

De Fyra Riktningarna: fyra sessioner med fokus på de fyra riktningarna i Medicinhjulet, de fyra årstiderna och de fyra elementen.

De Sju Färgerna - regnbågsbron: sju sessioner med fokus på vart och ett av de sju chakrana. En djupt personlig resa. 

Mer att läsa om sessionerna finns på hemsidan www.alight.me. Du kan också boka ett Kostnadsfritt 30 min samtal där vi tar reda på om den schamanska vägen passar för Dig just nu och du får svar på frågor om sessionerna. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster online och via telefon

Ett första samtal där vi tar reda på om den schamanska vägen passar dig just nu. Du får en möjlighet att ställa frågor om schamanska sessioner och om utbildningarna jag erbjuder.
Jag ringer upp dig på bokad tid.
Ett vägledande samtal och/eller en schamansk healing på distans. Du är hemma i lugn och ro och vi har kontakt via telefon. Jag ringer upp dig på bokad tid.

Tjänster i lokalen på Varvsgatan 9, Skellefteå

Vi träffas i lokalen på Varvsgatan i Skellefteå!

Schamansk healing arbetar i kroppens ljusenergifält så att ett friare flöde av livsenergi leder till helande av kropp och själ. Den djupa avslappningen vid en healingsession gör att du kommer i kontakt med dig själv, med din själ igen, och kan ge dig ett vidare perspektiv på din livssituation!
En healingsession kan vara till stor hjälp när du känner att du vill komma vidare i livet, eller känner dig trött och utan glädje utan en påtaglig orsak.

Utbildningar

Matens medicin är kursen som ger dig möjligheten att förändra ditt liv på alla nivåer!
Vi börjar med att bokstavligen bygga en ny fysisk kropp och uppgradera vår hjärna med rätt näring. Du får hjälp att gå över till en hälsosam vegetarisk kost. Du kan lägga till kött och fisk om du vill. Det du får stöd och motivation att avstå från är socker, gluten och snabba kolhydrater. Häri ligger nyckeln till Matens Medicin!

Kursen är inspirerad av boken ”Andens Medicin” av Alberto Villoldo, som ur ett shamanskt perspektiv beskriver hur det är av största vikt att vi byter ut gift mot näring om vi vill återfå hälsan och nå optimalt välbefinnande. Att lägga om kosten hjälper oss att läka vår kropp. Rätt näring till vår kropp och vårt nervsystem är en del av den fysiska förberedelsen för att göra oss mottagliga för upplevelser av ett högre medvetande.

Utbildningen bygger på fyra inspirerande workshops under hösten, söndag förmiddag 9.30 – 12 var fjärde vecka med start 16 september. Datumen är därefter 13 okt, 11 nov och 9 dec.


Du bokar och betalar samtliga fyra workshops i förskott när du köper denna tjänst. Ingen återbetalning sker om du får förhinder vid något av tillfällena.

Du har möjlighet att betala via Klarna och där kan du välja alternativet delbetalning. Allt ansvar för betalning går då via Klarna.
Medicinhjulet är utbildningen för dig som känner kallelsen att vandra den schamanska vägen. Det är en utbildning för dig som

- känner att du bär intuitiv kunskap och helandeförmåga som du vill utveckla
- har en längtan att utveckla din förmåga att höra och lita på din inre vägledning
- är trött på att vara begränsad av rädsla och vill leva i kärlek och tillit
- vill göra skillnad i världen för vår egen generation och våra barns framtid genom att leva med en högre medvetenhet
känner att samtalskontakt och kroppsterapier hittills inte har varit tillräckligt för att göra den transformation du önskar i ditt innersta väsen, din själ
- känner att du på djupet vill återknyta kontakten med Moder Jord och allt levande
- känner en dragning till schamanism och visdomstraditioner från världens ursprungsbefolkningar

Välkommen till ett forum för dig som vill stå upp för det som är viktigt för dig, som vill inspirera andra och vara en förebild för kommande generationer genom att sprida kunskap, medvetenhet och kärlek.
Utbildningen bygger på gamla kunskaper som våra ursprungsbefolkningar med kärlek, respekt och vördnad bevarat under hundratals år. Du lär dig att praktiskt tillämpa kunskaperna i vår moderna tid.
Utbildningen är tvåårig där vi träffas en helg per termin på kursgård i Skellefteå och däremellan möts i en cirkel online.
Mellan varje kurstillfälle får du två personliga vägledningssessioner med Anna, vi möts i Skellefteå eller via telefon/Skype.

Mer information om utbildningen finns på hemsidan www.alight.me

I köpet av denna tjänst ingår kurshelg 26-28 oktober, 6 månaders utbildning online samt två individuella sessioner som bokas separat.

När du köper denna tjänst kan du välja betalning eller delbetalning via Klarna. Allt ansvar för betalning sker då via Klarna.

Kurshelg i shamanism 3-5 augusti 2018
Varvsgatan 9, Skellefteå
Fredag: 18-21
Lördag: 9-17
Söndag: 9-16

Varmt välkommen till en helg där du får kliva in i en kärleksfull cirkel och ta del av kunskap från världens ursprungsbefolkningar! Inga förkunskaper behövs!

Munay-Ki härstammar från ett ord på quechua som betyder ”Jag älskar dig” och ”var som du är”.

Munay-Ki består av nio initieringsriter, ceremonier, som uppgraderar vår ljuskropp, som förankrar förändringar och ny kunskap och påskyndar helande och utveckling på livets alla plan.

Mer information om kursen finns på hemsidan. Har du frågor är du välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal!

När du köper utbildningen finns möjlighet till delbetalning via Klarna. Allt ansvar för betalning går då via Klarna.

ALIGHT i Skellefteå

Healing har praktiserats av världens ursprungsbefolkningar i hundratals år. Här i väst är healing en förebyggande och kompletterande metod på samma sätt som massage och yoga.

Alight erbjuder individuell vägledning, healing och utbildning. Visionen är att dela schamansk visdom och de kraftfulla helandetekniker som världens ursprungsbefolkningar praktiserat i alla tider!

Alight startades 2011 av Anna Larsson. Alight finns i samma lokal som TCM i Skellefteå på Varvsgatan 9, källarplan.

Alight håller också utbildningar i schamanska tekniker och erbjuder sessioner för grupper. Mer information finns på hemsidan www.alight.me

Telefon 070-2764771
Webbsida
E-post
Öppettider Öppet på Varvsgatan lördagar och måndagar enligt överenskommelse.

Övriga dagar på distans och telefon.

Endast tidsbokning.


Adress
Varvsgatan 9
931 34 Skellefteå
Öppna i Google Maps 🗗