Vad vill du boka?


För bokning av luggklippning vänligen ring oss på 0470-26140.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Microblading

Överväger du en kosmetisk tatuering kan det vara skönt att komma på en konsultation där vi träffas och pratar om dina önskemål och rädslor.
Vi gör en plan som passar dig och du blir väl informerad om vad det innebär att få en tatuering och även om hur vi bedövar och utför själva behandlingen.Du ska alltid kunna känna dig trygg i ditt val av kosmetiska tatuerare.
Priset på konsultationen dras av vid behandlingstillfället.
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö.
Den senaste manuella tatueringstekniken för att skapa ögonbryn med ett naturligt resultat är microblading som också kallas för 3D bryn som görs med stråteknik.
I priset ingår även ett återbesök inom 4-8 veckor.
Efter 8 veckor gäller "Påfyllning" som du hittar under vår Microblading meny.
Oavsett om du har en ögonbrynstatuering sedan tidigare gäller nybesök.
Nybesök gäller även för befintliga kunder som gjort tatuering hos oss och vill boka in sig igen efter 1,5 år.
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö
Du som vill ha en påfyllning skall ha gjort det hos All About You tidigare. Har du gjort dem på annan salong/klinik ska du boka behandlingen för ett "Nybesök" i Microblading menyn.
Påfyllning kan du boka från 6 månader efter ditt nybesök till 1,5 år efter. Därefter gäller nybesök.

Nybesök gäller även för befintliga kunder som gjort tatuering hos oss och vill boka in sig igen efter 1,5 år.
4-8 veckor efter ditt nybesök ska du komma på ett återbesök för att kontrollera att tatueringen läkt som den ska och ev korrigeringar görs.
Detta besök ingår i priset för ditt nybesök.
Se till att boka denna tid samtidigt som ditt nybesök.
Passerar det 8 veckor från nybesök, då är det behandlingen Påfyllning i menyn som gäller.
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö.

Tjänster

Färg & Stilanalys

Välj rätt färger på kläder och makeup så kommer detta förvandla ditt ansikte och hela din utstrålning. Du ser yngre, friskare, vackrare och, inte minst, säkrare och mer bekväm ut. Linjer och skuggor i ansiktet mjukas upp, hyn strålar och dina ögon glittrar. Fel färger däremot drar ner dig och kan få dig att försvinna. Man ser inte dig, utan bara det du har på dig...

Att vi alla ser olika ut – det är något som är självklart. Och lika självklart är det att vi alla passar olika bra i olika färger. Beroende på din hy-, hår och ögonfärg harmonierar vissa färger bättre med dig än andra. Passar du bäst i ljusa eller djupa färger? Behöver du varmare eller kallare nyanser? Kanske klarare kontrastrika toner känns bäst eller en mjukare färgskala som går mera ton i ton? Men hur ska man veta det?

Du får lära dig varför vissa färger passar dig bättre än andra och vi tar fram ditt hela unika färgmönster.

Vilka färger klär dig bäst? Lär dig känna igen dem när du själv är på shoppingtur.
Använd de färger du redan har på ett riktigt och fint sätt
Hur du kan kombinera färger med varandra så att din garderob blir mer flexibel, känns större och kan utnyttjas bättre.
Dessutom får du en makeup lagd i de färger som passar dig bäst.
I färganalysen ingår en färgpalett med just de färger som passar dig bäst som du kan ha med dig när du handlar kläder eller make-up
Välkommen till oss på All About You i Växjö

Vad är ditt rätta jag? Hur ska du klä dig för att uttrycka din personlighet och samtidigt känna dig bekväm i det du har på dig? Vi hjälper dig att hitta det som är individuellt just för dig. Hur ser din kroppsform ut? Vilka proportioner har du? Kanske har du en fullproppad garderob men ändå inget att ha på dig? Vi ger dig kunskap om passform och vad som är optimalt för dig – något som underlättar dina inköp och minimerar dina felköp.

Du får lära dig anpassa stil och kvalitet på dina kläder till din kroppsform, storlek, budget och livsstil.
Framhäv din personlighet genom din garderob.
Hur du skapar en planerad garderob som du kan mixa och matcha maximalt.
Hur du klär dig på rätt sätt, så du kan känna dig självsäker vid varje tillfälle.
Lär dig vilken makeup som passar din stil bäst
Dina bästa val för glasögon, frisyr, smycken och accessoarer för en komplett styling från topp till tå.
I stilrådgivningen ingår en personlig stilbok full av tips och råd.
Välkommen till oss på All About You i Växjö


Ansiktsbehandling

Aha behandling som vi på All About You i Växjö görs i samband med en Ansiktsbehandling Classic eller Ansiktsbehandling Compact. Aha förstärker effekten av ansiktsbehandlingen och din hud blir ännu renare, fräschare och klarare.
En avkopplande och alldeles underbar massage för ansikte och hårbotten. Ansiktsmassage gör att blod och syre flyter till och musklerna slappnar av: Huden livas och stramas upp och själen slappnar av. Ansiktsmassagen tar därför både fram din inre och yttre skönhet. Ansiktet är själens spegel. Varje ögonblick under dagen arbetar vi med vårt ansikte. Vi uttrycker glädje, smärta och stress. Spåren efter en hetsig arbetsvecka sitter i värsta fall kvar när det är dags för helgens vila. Med ansiktsmassagen tvättar du bort spåren efter en hård arbetsvecka. Varmt välkommen in till oss på All About You i Växjö.
Har du orenheter, pormaskar eller pigmenterad hud? Då är en AHA behandling/kur något för dig. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, massage, passande AHA Complex samt avslutande kräm. Det finns flera olika typer av AHA behandlingar beroende på problem. För mer information om vilken som passar just dig vänligen fråga oss på All About You i Växjö innan du bokar. ( Vanligtvis rekommenderar vi AHA behandlingar som en kur för att kunna uppnå ett bestående resultat. Vid köp av 6 behandlingar erhåller du en 7:e behandling utan kostnad.)
En ansiktsbehandling uppbyggd på vårt unika koncept. Ansiktsbehandlingen rekommenderas till alla, speciellt till dig som är ny. Inkluderar en grundlig rengöring med peeling, ånga, portömning samt avkopplande massage och mask. Brynplock ingår. Välkommen till oss på All About You i Växjö.
En enkel djuprengörande ansiktsbehandling för hela ansiktet. För dig som behöver grundlig rengöring men har ont om tid. Samma som en klassisk ansiktsbehandling dock lite kortare på de olika momenten. Enkelt och effektivt. Att ta hand om sin hud behöver inte vara komplicerat. Välkommen till oss på All About You i Växjö.
En ansiktsbehandling som passar dig som vill ha allt i en behandling!

Behandlingen innehåller:
Rengöring
Peeling
Ånga och portömning
Frans och brynfärgning och brynplockning/vaxning
Ansikts och decolletage massage
Ansiktsmask
Avslutande dagkräm
Råd från oss auktoriserade hudterapeuter om hur du tar hand om din hud på bästa sätt är en självklarhet!

Varmt välkommen till oss på All About You.
Ansiktsbehandling med Nannic produkter. Grundlig rengöring, brynplock, ånga, porrengöring, NBE massage, mask och avslutande produkter.
Nu kan du och din väninna, älskling eller varför inte svärmor få ansiktsbehandling duo samtidigt. Först får ni hudanalys följt av rengöring, peeling, portömning, ansiktsmassage, mask och dagcreme. Priset för ansiktsbehandling Duo delas av er och därför betalar ni 545kr/person.
Varmt välkomna till oss på All About You i Växjö.
En mycket effektiv behandling för alla med känslig och stressad hud samt obalanserade hudtillstånd såsom acne, rosacea, och eksemhud. Vi arbetar med produkter med levande probiotika, som ger din hud balans, lugn och ro, samt omedelbar lyster och fräschör. Trippelrengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask mask , och avslutande serum och ögon- och ansiktscreme.
En mycket effektiv behandling för alla med känslig och stressad hud samt obalanserade hudtillstånd såsom acne, rosacea, och eksemhud. Vi arbetar med produkter med levande probiotika, som ger din hud balans, lugn och ro, samt omedelbar lyster och fräschör. Trippelrengöring, hudanalys, enzympeeling, massage, ögon- och ansiktsmask mask , och avslutande serum och ögon- och ansiktscreme.
Behandlingen inleds med en underbar välkomstritual. Rengöring, peeling med massage under ånga åtföljs av Kalaharis egen underbara långa ansiktsmassage och avslutas med den underbara Honey Bush suffle' masken och till sist dagcreme. Honey Bush Facial skapar en välmående hud med en unik lyster tack vare de extra näringstillskotten. Ingredienserna är omsorgsfullt utvalda och rika på antioxidanter samt absorberas lätt av huden. Känn hur Kalahari Honey Bush Facial ger dig en total avslappning som vitaliserar trött och torr hud. Behandlingen gör huden silkeslen och återfuktad på djupet!
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö
Behandlingen inleds med grundlig rengöring, peeling, ånga och portömning följt av en avkopplande ansiktsmassage. Vi plockar och formar även dina ögonbryn. Behandlingen avslutas med passande mask och dagkräm. Den här ansiktsbehandlingen passar dig som vill ha en grundlig rengöring och samtidigt känna att huden får massor av fukt.
Varmt välkommen in till oss på All About You i Växjö
För dig som har ont om tid men vill hålla dig fräsch och koppla av för en stund. Ansiktsbehandling Spa inkluderar rengöring, peeling följd av en avkopplande lätt ansiktsmassage. Avslutas med passande mask och närande fuktkräm vilka ger din hy en fin lyster. (Ånga/portömning ingår ej) Välkommen till oss på All About You i Växjö.
När man gör både aha-behandling och C-vitaminbehandling efter en portömning i en ansiktsbehandling Classic eller Compact får man ett fantastiskt resultat! Huden blir känns renare och fräschare och får en fantastisk lyster. Behandlingsresultatet sitter i ännu längre efteråt. Vi rekommenderar verkligen dig som gör ansiktsbehandling Classic eller Compact att prova denna fantastiska avslutning.
Ansiktsbehandling Compact inkl portömning
Frans och brynfärgning inkl brynplockning/vaxning
C-vitaminbehandling
Nu endast 995kr (Ord.pris 1320kr)


Den perfekta snabba sommarbehandlingen för din hud!
C-vitamin behandlingen förbereder din hud för solen så att du får en mycket finare solbränna samtidigt som den förebygger solskador. Din hud får ny lyster och dessutom är den bra mot ojämn hudton.

Ansiktsbehandlingar för män

En effektiv rengöring för den maskulina huden. Ansiktsbehandlingen inkluderar rengöring, peeling, ånga och portömning samt massage. Avslutas med en uppfriskande ansiktsmask och kräm som ger din hud fukt och gör den redo för nya äventyr. Välkommen till oss på All About You i Växjö.
En enkel djuprengörande ansiktsbehandling för hela ansiktet. För dig som vill ha en grundlig rengöring men har ont om tid. Samma som Classic Man ansiktsbehandling bara lite kortare på de olika momenten. Enkelt men effektivt. Välkommen till oss på All About You i Växjö
För dig som har ont om tid men vill hålla hyn fräsch. Ansiktsbehandlingen består av rengöring och peeling följd av en lätt avkopplande ansiktsmassage. Avslutas med en ansiktsmask som ger din hy en uppfriskning samt passande kräm. (Ånga/portömning ingår ej)Välkommen till oss på All About You i Växjö.

Fotvård

Vill du ha en härligt avkopplande behandling för dina fötter?
Då är detta behandlingen för dig!
Behandlingen inleds med fotbad följt av peeling, fotmask och en underbar underbensmassage & fotmassage.
Fötterna känns mjuka, fräscha och totalt ompysslade.

(I den här behandlingen tar vi inte bort förhårdnader, filar fötterna eller klipper tånaglarna.)

Varmt välkommen in till oss på All About You i Växjö
När du behöver extra vård och omtanke för dina fötter. Dina fötter får ett härligt uppmjukande fotbad. Därefter behandlar vi liktorn, nageltrång och förhårdnader noggrannt medan du kopplar av i vår sköna fotvårdsstol. Likaså behandlas tånaglar och nagelband. Fotvården avslutas med en skön fotmassage. Välkommen till oss på All About You i Växjö.
Fixa iordning fötterna när det är dags att visa upp dem i sandaler eller om du vill ha lack som sitter länge. Först gör vi en fotvård classic där vi ger dina fötter vård och omtanke. Inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn, nageltrång och förhårdnader noggrannt. Likaså behandlas tånaglar och nagelband. Under tiden vi tar hand om dina fötter får du välja ut en färg som vi sedan applicerar på dina tånaglar med shellac. Denna uv-lack behandling gör att lacket sitter i många veckor på dina tånaglar. Avskavt nagellack på tånaglarna är nu ett minne blott! Behandlingen avslutas med lätt fotmassage.
Välkommen till oss på All About You i Växjö.
Ny supereffektiv behandling för förhårdnader, sprickor och torra fötter!
Fotvård Kalahari
I denna behandling ingår en klassisk fotvård som inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter behandlar vi liktorn och förhårdnader noggrannt. Sen följer den supereffektiva peelingbehandlingen från Kalahari och samtidigt som den verkar tar vi hand om naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med en avkopplande fotmassage.
Den här behandlingen bara måste upplevas! Resultatet är enastående och dina fötter blir otroligt lena och mjuka.
Perfekta att visa upp i finsandalerna!
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö
Vill du ha lackning i samband med din fotvård?
Boka då till denna behandling så får du både lackningen och nagellacket med dig hem.
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö
Denna fotvårdsbehandling passar dig som inte har några speciella besvär med dina fötter utan behöver en uppfräschning. Inleds med ett mjukgörande fotbad, skrubb och fuktighetsgivande mask, följt av filning, polering av tånaglarna. Avslutas med en lätt fotmassage. Välkommen till oss på All About You i Växjö.
Vill du enbart ha lack som håller i flera veckor på tånaglarna utan att göra klassisk fotvård så kan du naturligtvis boka shellac för tånaglar.
Välkommen in till oss på All About You i Växjö.

Fransar & Bryn

Vill du kasta ögonfranstången och ha vackra böjda ögonfransar? Då är permanent fransböjning eller Lash Lift som vi gör på All About You i Växjö behandlingen för dig. Vi anpassar behandlingen efter just dina fransar för att dem så böjda som du önskar.
Vill du kasta ögonfranstången och ha vackra böjda ögonfransar? Då är permanent fransböjning eller franspermanent som vi gör på All About You i Växjö behandlingen för dig. Dina fransar blir både böjda och färgade. Vi anpassar behandlingen efter just dina fransar för att dem så böjda som du önskar.

Fransförlängning

Är vår senaste FRANS NYHET i salongen!!
Kändisfransen med den svarta glamourlooken!
Den är en singels frans men ser mer ut som en volym frans pga att den är mer platt än rund. En mycket omtyckt frans av dem som testat den.
Denna frans har längre hållbarhet än singel och volymfransar.
Det går snabbare att sätta Black Diamond fransar än vad det tar att sätta volym fransar. Men det blir nästan samma resultat! Perfekt för dig som inte kan ligga på rygg så länge eller inte har så mycket tid.
Jag sätter på 2-5 fransar/egen frans som jag skapar till en solfjäder för att få mycket volym. I volymförlängningen använder jag mycket tunnare fransar än vid singelförlängningen. Det gör att du både får volym och önskad längd men att det ändå ser otroligt naturligt ut. Behandlingen tar ca 3 timmar.
Kan man välja storlek på ögonfransarna?
Ja, vi har olika storlekar på fransarna, det kan man välja när man kommer hit, om man vill ha en vacker naturlig look eller en mer glamourös Hollywood look.
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö
Jag sätter på fransar en och en på dina egna ögonfransar, så att varje öga får ca 60-150 st nya fransar, beroende på hur många egna fransar du har. Fransarna är av syntet och sätts fast av ett mycket starkt allergitestat svart lim. För att skydda de undre fransarna sätts skyddstejp på dom. Behandlingen tar ca 2 timmar.
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö
Är vår senaste FRANS NYHET i salongen!!
Kändisfransen med den svarta glamourlooken!
Den är en singels frans men ser mer ut som en volym frans pga att den är mer platt än rund. En mycket omtyckt frans av dem som testat den.
Denna frans har längre hållbarhet än singel och volymfransar.
Det går snabbare att sätta Black Diamond fransar än vad det tar att sätta volym fransar. Men det blir nästan samma resultat! Perfekt för dig som inte kan ligga på rygg så länge eller inte har så mycket tid.

Frisör

Äntligen här! En keratinbehandling för håret som inte innehåller formaldehyd eller andra skadliga ingredienser!
En intensiv återuppbyggande och stärkande behandling för torrt, skadat eller frissigt hår. FRITT FRÅN SLS/SLES och PARABENER. En kombination av milda reaktiva ingredienser skyddar, återuppbygger och stärker ditt hår. Håret förblir mjukt, blankt, starkt och rakt i 2-3 månader!
Om du vill ha ett starkt, hälsosamt, blankt och mjukt hår som kan stylas i vilken form du vill, kommer ditt hår att tvättas och stylas på salongen direkt efter behandlingen. Om du vill ha rakare hår med en effekt som varar längre så väntar du i 72 timmar innan du tvättar håret. Vad du än väljer kommer behandlingen att ge håret ett hälsosamt och starkt utseende samtidigt som det blir otroligt mjukt och blankt i flera veckor. För att hjälpa dig att bevara effekten av behandlingen får du med Aqua S speciellt framtagna schampo och mask för att ta hand om håret hemma. Keratinet fungerar som en stärkande, återuppbyggande och anti-age behandling för torrt, livlöst och skadat hår. Vår keratinbehandling har en utjämnande och plattande effekt. Eftersom våra produkter inte innehåller starka kemikalier kan mycket lockigt och torrt hår kräva två behandlingar för att uppnå önskad platt effekt.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Äntligen här! En keratinbehandling för håret som inte innehåller formaldehyd eller andra skadliga ingredienser!
En intensiv återuppbyggande och stärkande behandling för torrt, skadat eller frissigt hår. FRITT FRÅN SLS/SLES och PARABENER. En kombination av milda reaktiva ingredienser skyddar, återuppbygger och stärker ditt hår. Håret förblir mjukt, blankt, starkt och rakt i 2-3 månader!
Om du vill ha ett starkt, hälsosamt, blankt och mjukt hår som kan stylas i vilken form du vill, kommer ditt hår att tvättas och stylas på salongen direkt efter behandlingen. Om du vill ha rakare hår med en effekt som varar längre så väntar du i 72 timmar innan du tvättar håret. Vad du än väljer kommer behandlingen att ge håret ett hälsosamt och starkt utseende samtidigt som det blir otroligt mjukt och blankt i flera veckor. För att hjälpa dig att bevara effekten av behandlingen får du med Aqua S speciellt framtagna schampo och mask för att ta hand om håret hemma. Keratinet fungerar som en stärkande, återuppbyggande och anti-age behandling för torrt, livlöst och skadat hår. Vår keratinbehandling har en utjämnande och plattande effekt. Eftersom våra produkter inte innehåller starka kemikalier kan mycket lockigt och torrt hår kräva två behandlingar för att uppnå önskad platt effekt.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Äntligen här! En keratinbehandling för håret som inte innehåller formaldehyd eller andra skadliga ingredienser!
En intensiv återuppbyggande och stärkande behandling för torrt, skadat eller frissigt hår. FRITT FRÅN SLS/SLES och PARABENER. En kombination av milda reaktiva ingredienser skyddar, återuppbygger och stärker ditt hår. Håret förblir mjukt, blankt, starkt och rakt i 2-3 månader!
Om du vill ha ett starkt, hälsosamt, blankt och mjukt hår som kan stylas i vilken form du vill, kommer ditt hår att tvättas och stylas på salongen direkt efter behandlingen. Om du vill ha rakare hår med en effekt som varar längre så väntar du i 72 timmar innan du tvättar håret. Vad du än väljer kommer behandlingen att ge håret ett hälsosamt och starkt utseende samtidigt som det blir otroligt mjukt och blankt i flera veckor. För att hjälpa dig att bevara effekten av behandlingen får du med Aqua S speciellt framtagna schampo och mask för att ta hand om håret hemma. Keratinet fungerar som en stärkande, återuppbyggande och anti-age behandling för torrt, livlöst och skadat hår. Vår keratinbehandling har en utjämnande och plattande effekt. Eftersom våra produkter inte innehåller starka kemikalier kan mycket lockigt och torrt hår kräva två behandlingar för att uppnå önskad platt effekt.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Jag ger dig tips och råd vilka färger som passar just dig och din frisyr bäst. Hårbottensmassage och styling ingår alltid. Tips på hur du sköter ditt korta hår, samt behåller din färg så länge som möjligt. Från pris 700 kr, pga färgåtgång. Välkommen in till All About You i Växjö.
Elumen är en skonsam färg med överlägsen teknologi som håller kvar de lysande pigmenten långt in i hårstrået och ger ett intensivt färgresultat med oslagbar glans. Elumen minimerar andelen porösa hårpartier och har extra lång hållbarhet.
Teknologi:
Elumen innehåller lysande, direktverkande färgpigment som förankras djupt in i hårstrået genom en unik magnetisk kraft. Elumen behöver inte blandas med väteperoxid utan verkar ändå, helt utan oxidering.
Hållbarhet:
Tack vare den unika teknologin som gör att färgpigmenten förankras långt in i hårstrået genom magnetisk kraft ger Elumen ett färgresultat som håller tvätt efter tvätt.
Täckförmåga:
Ger en nyansering åt vitandelen men täcker inte helt.
Elumen ekologiska färg är godkänd av danska Grön salong.
Välkommen till All About You i Växjö.
Jag ger dig tips och råd vilka färger som passar just dig bäst. Ett långt hår behöver också extra fukt, därför ingår alltid en inpackning efter färgningen, så att håret får extra näring, och behåller sin glans längre. Hårbottensmassage och styling ingår alltid. Från pris 900 kr, kan variera pga färgåtgång. Välkommen in till All About You i Växjö.
Elumen är en skonsam färg med överlägsen teknologi som håller kvar de lysande pigmenten långt in i hårstrået och ger ett intensivt färgresultat med oslagbar glans. Elumen minimerar andelen porösa hårpartier och har extra lång hållbarhet.
Teknologi:
Elumen innehåller lysande, direktverkande färgpigment som förankras djupt in i hårstrået genom en unik magnetisk kraft. Elumen behöver inte blandas med väteperoxid utan verkar ändå, helt utan oxidering.
Hållbarhet:
Tack vare den unika teknologin som gör att färgpigmenten förankras långt in i hårstrået genom magnetisk kraft ger Elumen ett färgresultat som håller tvätt efter tvätt.
Täckförmåga:
Ger en nyansering åt vitandelen men täcker inte helt.
Elumen ekologiska färg är godkänd av danska Grön salong. Välkommen till oss på All About You i Växjö
Färgning långt hår + Procortexx fantastiska hårbehandling. ProCortexx är en riktigt djupverkande stärkande hårbehandling, utformad för att bevara håret och skydda mot skador och uttorkning som annars kan uppstå exempelvis när man gör ljusa slingor och andra behandlingar. Behandlingen stärker bindningarna i hårstrået, och skapar faktiskt också nya. Håret får ny styrka och elasticitet, blir glansigt, lättjobbat och motståndskraftigt mot värme. ProCortexx är godkänt av Grön Salong, och innehåller alltså inte några skadliga ämnen, en fördel jämfört med liknande behandlingssystem.
Jag ger dig tips och råd vilka färger som passar just dig bäst. Ett mellanlångt hår behöver också extra fukt, därför ingår alltid en inpackning efter färgningen, så att håret får extra näring, och behåller sin glans längre. Hårbottensmassage och styling ingår alltid. Från pris 800 kr, kan variera pga färgåtgång. Välkommen in till All About You i Växjö.
Elumen är en skonsam färg med överlägsen teknologi som håller kvar de lysande pigmenten långt in i hårstrået och ger ett intensivt färgresultat med oslagbar glans. Elumen minimerar andelen porösa hårpartier och har extra lång hållbarhet.
Teknologi:
Elumen innehåller lysande, direktverkande färgpigment som förankras djupt in i hårstrået genom en unik magnetisk kraft. Elumen behöver inte blandas med väteperoxid utan verkar ändå, helt utan oxidering.
Hållbarhet:
Tack vare den unika teknologin som gör att färgpigmenten förankras långt in i hårstrået genom magnetisk kraft ger Elumen ett färgresultat som håller tvätt efter tvätt.
Täckförmåga:
Ger en nyansering åt vitandelen men täcker inte helt.
Elumen ekologiska färg är godkänd av danska Grön salong.
Färgning mellanlångt hår + Procortexx fantastiska hårbehandling.
ProCortexx är en riktigt djupverkande stärkande hårbehandling, utformad för att bevara håret och skydda mot skador och uttorkning som annars kan uppstå exempelvis när man gör ljusa slingor och andra behandlingar. Behandlingen stärker bindningarna i hårstrået, och skapar faktiskt också nya. Håret får ny styrka och elasticitet, blir glansigt, lättjobbat och motståndskraftigt mot värme. ProCortexx är godkänt av Grön Salong, och innehåller alltså inte några skadliga ämnen, en fördel jämfört med liknande behandlingssystem.
Välj denna behandling om du vill ha slingor, slingor och färg eller flera olika färger i ditt hår.
Vi ger dig tips och råd om vilken frisyr som passar just dig bäst. Formen på klippningen anpassas efter ansiktsform och vad vi vill framhäva hos just dig. Färgen tar vi fram för att framhäva dina egna färger. Hårbottensmassage och styling ingår alltid. Även tips på hur du sköter in frisyr hemma och bibehåller din färg. Från pris 1250, beroende på färgåtgång. Välkommen in till All About You i Växjö.
Välj den här behandlingen om du vill ha slingor, slingor och färg eller flera olika färger i ditt hår.
Vi ger dig tips och råd om vilken frisyr som passar just dig bäst. Formen på klippningen anpassas efter ansiktsform och vad vi vill framhäva hos just dig. Färgen tar vi fram för att framhäva dina egna färger. Hårbottensmassage och styling ingår alltid. Även tips på hur du sköter in frisyr hemma och bibehåller din färg. Från pris 1400, beroende på färgåtgång. Välkommen in till All About You i Växjö.
Klipp & Sling & Färg mellanlångt/långt hår + Procortexx fantastiska hårbehandling. ProCortexx är en riktigt djupverkande stärkande hårbehandling, utformad för att bevara håret och skydda mot skador och uttorkning som annars kan uppstå exempelvis när man gör ljusa slingor och andra behandlingar. Behandlingen stärker bindningarna i hårstrået, och skapar faktiskt också nya. Håret får ny styrka och elasticitet, blir glansigt, lättjobbat och motståndskraftigt mot värme. ProCortexx är godkänt av Grön Salong, och innehåller alltså inte några skadliga ämnen, en fördel jämfört med liknande behandlingssystem.
Hos oss på All About You finns det inga klippningar på löpande band. Jag börjar med en avkopplande hårbottensmassage, därefter ger jag dig gärna tips och råd om vilken frisyr som passar just dig bäst. Styling ingår alltid, och jag ger dig även lite tips som du kan ta med dig hem, så att du kan sköta håret lika bra hemma. Välkommen in till All About You i Växjö.
Klippning för barn upp till 8år. Välkommen till oss på All About You i Växjö.
När du bokar klippning 45min ingår tvätt och klippning. Passar dig med kort hår.
Vill du ha en helt ny frisyr och du har kort hår rekommenderar vi att du väljer klippning 60min för att vi ska kunna ge dig din nya look, de allra bästa råden och tipsen för just din nya frisyr.
Välkommen in till All About You i Växjö.
Jag ger dig tips och råd om vilken frisyr som passar just dig bäst. Formen på klippningen anpassas efter ansiktsform och vad vi vill framhäva hos just dig. Färgen tar vi fram för att framhäva dina egna färger. Hårbottensmassage och styling ingår alltid. Även tips på hur du sköter in frisyr hemma och bibehåller din färg. Från pris 1150, beroende på färgåtgång. Välkommen in till All About You i Växjö.
Elumen är en skonsam färg med överlägsen teknologi som håller kvar de lysande pigmenten långt in i hårstrået och ger ett intensivt färgresultat med oslagbar glans. Elumen minimerar andelen porösa hårpartier och har extra lång hållbarhet.
Teknologi:
Elumen innehåller lysande, direktverkande färgpigment som förankras djupt in i hårstrået genom en unik magnetisk kraft. Elumen behöver inte blandas med väteperoxid utan verkar ändå, helt utan oxidering.
Hållbarhet:
Tack vare den unika teknologin som gör att färgpigmenten förankras långt in i hårstrået genom magnetisk kraft ger Elumen ett färgresultat som håller tvätt efter tvätt.
Täckförmåga:
Ger en nyansering åt vitandelen men täcker inte helt.
Elumen ekologiska färg är godkänd av danska Grön salong.
Välkommen in till oss på All About You i Växjö
Jag ger dig tips och råd om vilken frisyr som passar just dig bäst. Formen på klippningen anpassas efter ansiktsform och vad vi vill framhäva hos just dig. Färgen tar vi fram för att framhäva dina egna färger. Hårbottensmassage och styling ingår alltid. Även tips på hur du sköter in frisyr hemma och bibehåller din färg. Från pris 1300, beroende på färgåtgång. Välkommen in till All About You i Växjö.
Elumen är en skonsam färg med överlägsen teknologi som håller kvar de lysande pigmenten långt in i hårstrået och ger ett intensivt färgresultat med oslagbar glans. Elumen minimerar andelen porösa hårpartier och har extra lång hållbarhet.
Teknologi:
Elumen innehåller lysande, direktverkande färgpigment som förankras djupt in i hårstrået genom en unik magnetisk kraft. Elumen behöver inte blandas med väteperoxid utan verkar ändå, helt utan oxidering.
Hållbarhet:
Tack vare den unika teknologin som gör att färgpigmenten förankras långt in i hårstrået genom magnetisk kraft ger Elumen ett färgresultat som håller tvätt efter tvätt.
Täckförmåga:
Ger en nyansering åt vitandelen men täcker inte helt.
Elumen ekologiska färg är godkänd av danska Grön salong.
Välkommen in till oss på All About You i Växjö
Klipp och färgning mellanlångt och långt hår + Procortexx fantastiska hårbehandling.
ProCortexx är en riktigt djupverkande stärkande hårbehandling, utformad för att bevara håret och skydda mot skador och uttorkning som annars kan uppstå exempelvis när man gör ljusa slingor och andra behandlingar. Behandlingen stärker bindningarna i hårstrået, och skapar faktiskt också nya. Håret får ny styrka och elasticitet, blir glansigt, lättjobbat och motståndskraftigt mot värme. ProCortexx är godkänt av Grön Salong, och innehåller alltså inte några skadliga ämnen, en fördel jämfört med liknande behandlingssystem.
Välj den här behandlingen om du vill ha slingor, slingor och färg eller flera olika färger i ditt hår.
Vi ger dig tips och råd vilka färger som passar just dig och din frisyr bäst. Hårbottensmassage och styling ingår alltid. Tips på hur du sköter ditt korta hår, samt behåller dina slingor/ färg så länge som möjligt. Från pris 850 kr, pga färgåtgång.
Välkommen in till All About You i Växjö.
Välj den här behandlingen om du vill ha slingor, slingor och färg eller flera färger i ditt hår.
Vi ger dig tips och råd vilka färger som passar just dig bäst. Ett långt hår behöver också extra fukt, därför ingår alltid en inpackning efter slingningen/färgningen, så att håret får extra näring, och behåller sin glans längre. Hårbottensmassage och styling ingår alltid. Från pris 1050 kr, kan variera pga färgåtgång. Välkommen in till All About You i Växjö.
Slingor eller Slingor & Färg långt hår + Procortexx fantastiska hårbehandling. ProCortexx är en riktigt djupverkande stärkande hårbehandling, utformad för att bevara håret och skydda mot skador och uttorkning som annars kan uppstå exempelvis när man gör ljusa slingor och andra behandlingar. Behandlingen stärker bindningarna i hårstrået, och skapar faktiskt också nya. Håret får ny styrka och elasticitet, blir glansigt, lättjobbat och motståndskraftigt mot värme. ProCortexx är godkänt av Grön Salong, och innehåller alltså inte några skadliga ämnen, en fördel jämfört med liknande behandlingssystem.
Välj den här behandlingen om du vill ha slingor, slingor och färg eller flera olika färger i ditt hår.
Vi ger dig tips och råd vilka färger som passar just dig bäst. Ett mellanlångt hår behöver också extra fukt, därför ingår alltid en inpackning efter slingningen/färgningen, så att håret får extra näring, och behåller sin glans längre. Hårbottensmassage och styling ingår alltid. Från pris 950 kr, kan variera pga färgåtgång.
Välkommen in till All About You i Växjö.
Slingor & färg mellanlångt hår + Procortexx fantastiska hårbehandling. ProCortexx är en riktigt djupverkande stärkande hårbehandling, utformad för att bevara håret och skydda mot skador och uttorkning som annars kan uppstå exempelvis när man gör ljusa slingor och andra behandlingar. Behandlingen stärker bindningarna i hårstrået, och skapar faktiskt också nya. Håret får ny styrka och elasticitet, blir glansigt, lättjobbat och motståndskraftigt mot värme. ProCortexx är godkänt av Grön Salong, och innehåller alltså inte några skadliga ämnen, en fördel jämfört med liknande behandlingssystem.
Vill du få håret tvättat och stylat av ett proffs en dag? Kanske ska du på jobbintervju, ett viktigt möte eller varför inte bara känna dig extra ompysslad och fin en grå dag. Vi tvättar och stylar ditt hår i en frisyr som passar just dig.
Välkommen in till oss på All About You i Växjö.

Hårborttagning

Depilar är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar - är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Depilar - är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare. Depilar - behandlingar utförs av utbildade hudterapeuter på över 300 hudvårdssalonger i Sverige och fungerar bra på de flesta kunder Rekommenderas med intervaller mellan behandlingarna på 4-6 veckor. Antal gånger som behövs varierar från person till person, men 8-20 behandlingar, ibland krävs fler.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Depilar är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar - är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Depilar - är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare. Depilar - behandlingar utförs av utbildade hudterapeuter på över 300 hudvårdssalonger i Sverige och fungerar bra på de flesta kunder Rekommenderas med intervaller mellan behandlingarna på 4-6 veckor. Antal gånger som behövs varierar från person till person, men 8-20 behandlingar, ibland krävs fler.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Depilar är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar - är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Depilar - är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare. Depilar - behandlingar utförs av utbildade hudterapeuter på över 300 hudvårdssalonger i Sverige och fungerar bra på de flesta kunder Rekommenderas med intervaller mellan behandlingarna på 4-6 veckor. Antal gånger som behövs varierar från person till person, men 8-20 behandlingar, ibland krävs fler.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Depilar är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar - är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Depilar - är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare. Depilar - behandlingar utförs av utbildade hudterapeuter på över 300 hudvårdssalonger i Sverige och fungerar bra på de flesta kunder Rekommenderas med intervaller mellan behandlingarna på 4-6 veckor. Antal gånger som behövs varierar från person till person, men 8-20 behandlingar, ibland krävs fler.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Depilar är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar - är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Depilar - är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare. Depilar - behandlingar utförs av utbildade hudterapeuter på över 300 hudvårdssalonger i Sverige och fungerar bra på de flesta kunder Rekommenderas med intervaller mellan behandlingarna på 4-6 veckor. Antal gånger som behövs varierar från person till person, men 8-20 behandlingar, ibland krävs fler.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Depilar är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar - är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Depilar - är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare. Depilar - behandlingar utförs av utbildade hudterapeuter på över 300 hudvårdssalonger i Sverige och fungerar bra på de flesta kunder Rekommenderas med intervaller mellan behandlingarna på 4-6 veckor. Antal gånger som behövs varierar från person till person, men 8-20 behandlingar, ibland krävs fler.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Depilar är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar - är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Depilar - är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare. Depilar - behandlingar utförs av utbildade hudterapeuter på över 300 hudvårdssalonger i Sverige och fungerar bra på de flesta kunder Rekommenderas med intervaller mellan behandlingarna på 4-6 veckor. Antal gånger som behövs varierar från person till person, men 8-20 behandlingar, ibland krävs fler.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Depilar är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar - är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Depilar - är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare. Depilar - behandlingar utförs av utbildade hudterapeuter på över 300 hudvårdssalonger i Sverige och fungerar bra på de flesta kunder Rekommenderas med intervaller mellan behandlingarna på 4-6 veckor. Antal gånger som behövs varierar från person till person, men 8-20 behandlingar, ibland krävs fler.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Depilar är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar - är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Depilar - är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare. Depilar - behandlingar utförs av utbildade hudterapeuter på över 300 hudvårdssalonger i Sverige och fungerar bra på de flesta kunder Rekommenderas med intervaller mellan behandlingarna på 4-6 veckor. Antal gånger som behövs varierar från person till person, men 8-20 behandlingar, ibland krävs fler.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Depilar är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar - är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Depilar - är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare. Depilar - behandlingar utförs av utbildade hudterapeuter på över 300 hudvårdssalonger i Sverige och fungerar bra på de flesta kunder Rekommenderas med intervaller mellan behandlingarna på 4-6 veckor. Antal gånger som behövs varierar från person till person, men 8-20 behandlingar, ibland krävs fler.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Depilar är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden. Depilar - är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Depilar - är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare. Depilar - behandlingar utförs av utbildade hudterapeuter på över 300 hudvårdssalonger i Sverige och fungerar bra på de flesta kunder Rekommenderas med intervaller mellan behandlingarna på 4-6 veckor. Antal gånger som behövs varierar från person till person, men 8-20 behandlingar, ibland krävs fler.
Välkommen till oss på All About You i Växjö

Hårbotten

Är ditt hår i dåligt skick, glanslöst och kraftlöst? Eller har du problem i hårbotten, liksom mjäll, kraftigt håravfall, klåda eller överskott av talg? Då har vi lösningen!

Den Tricologiska metoden erövrade Finland år 1995 och har sedan dess varit en succé. Metoden är framtagen mot olika problem i hår och hårbotten. Rätt behandling av hårbotten samt fortlöpande användning av rätt produkter minskar känsligheten och ger resultat.

Tricoderms behandlingar innebär att hårbotten och hårstrået analyseras i dess naturliga tillstånd för att därefter kunna behandlas på rätt sätt. Dessa skräddarsys efter varje individ och inkluderar djuprengöring med fruktsyror, rengöring, näring samt stimulering av hårbotten med hjälp av olika ampuller, allt beroende på typ av problem. Dessutom gynnar den hårets naturliga tillväxt och håller den i balans.

Tricoderm produkter är kliniskt och hypoallerigiskt testade samt ses som en revolutionerande behandlingsmetod för att åtgärda olika problem i hårbotten.
Välkommen till All About You i Växjö.
Ozonbehandling behandlar obalanser i din hårbotten såsom klåda, fet hårbotten eller håravfall.
Ozonbehandlingen görs som en kur. Innan man gör den här behandlingen första gången så behöver man göra en hårbottensanalys.
Varmt välkommen in till oss på All About You i Växjö

Kropp & Ansiktsbehandling

Underbar helhetsbehandling för dig som är gravid Behandlingen inleds med en underbar, uppfriskande ansiktsbehandling som renar och återger huden dess balans. Sedan behandlas spänningarna i nacke, övre delen av ryggen och decolletaget i en muskelavslappnande och ljuvligt doftande organisk massage. Fötter och ben liksom händer och armar med extra fokus på de muskelspänningar och cirkulationsbesvär som kan uppstå under graviditeten. Mama behandlingen ger förnyad skönhet och lyster till dig och din hud så väl som ny, välbehövlig kraft och vitalitet till både kropp och sinne.
Låt din kropp svepas in i en njutbar inpackning av mango och ananas vars enzymer i stillhet exfolierar bort gamla döda hudceller så att din hudyta förnyas, blir slätare, spänstigare och får en jämnare hudton. Kroppens naturliga elasticitet förbättras och din hud blir silkesmjuk. Under inpackningen får du en uppfräschande spa-ansiktsbehandling med rengöring, peeling och mask som ger ditt ansikte ny energi och fördjupar effekten av behandlingen ytterligare.
Välkommen till oss på All About You i Växjö

Kroppsbehandlingar

En behandling som passar dig som har orenheter på ryggen och som tidigare gjort en ryggbehandling. Aha behandlingen inleds med rengöring och peeling följt av Ahasyra pensling. (Ej portömning) För bästa resultat görs behandlingen i kur.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Éminence organiska sockerskrubbar med naturlig AHA-syra polerar och djuprengör huden så att gamla hudceller försvinner och ny mjuk hud lyfts fram. De härliga sockerskrubbarna har olika effekt beroende på dess organiska innehåll. Välj den den som passar just din huds specifika behov.

APRICOT SCRUB
Aprikospolish är varsam men effektivt renande och vårdande för känslig hud som behöver förnyas med ny mjukhet och näring.

BLUEBERRY SCRUB
Blåbärspolish djuprengör huden. Rik på skyddande antioxidanter, verkar föryngrande och ger ny spänst till huden.

PEAR & GREEN APPLE SCRUB
Päron och äppelpolish för alla hudtyper. Rengör och polerar huden samt tillför rikligt med fukt och näring.

CHAMPAGNE & MIMOSA SCRUB
Lyxig champagnepolish för torr hud. Djuprengör, förfinar och föryngrar samt ger ny vacker lyster till din hud.

Välkommen till oss på All About You i Växjö
Vill du skämma bort din kropp och unna dig något helt underbart skall du välja denna underbara chokladbehandling.
Chokladbehandlingen inleds med en härlig kakao kroppspeeling. Därefter packas hela kroppen in med en varm, mörk chokladmousse som bara smälter över kroppen och du får en skön och avkopplande stund för dig själv under värmefilt. Under appliceringen av moussen frigörs underbara dofter som stimulerar kroppens produktion av "må bra hormoner". Detta förstärker den slimmande och uppstramande effekten av behandlingen. När inpackningen har verkat duschas den av där de varma chokladdofterna omringar dig med en känsla av lyx och välbehag. Chokladbehandlingen avslutas med en mjuk och avslappnande halvkroppsmassage med riklig kakaosmör. Det exklusiva kakaosmöret friskar upp huden, ökar dess spänst och man blir underbart mjuk och len. Du känner dig glad, positiv och avslappnad. Välkommen till oss på All About You i Växjö.
Chokladbehandlingen inleds med en härlig kakao kroppspeeling. Därefter packas hela kroppen in med en varm, mörk chokladmousse som bara smälter över kroppen och du får en skön och avkopplande stund för dig själv under värmefilt. Under appliceringen av moussen frigörs underbara dofter som stimulerar kroppens produktion av "må bra hormoner". Detta förstärker den slimmande och uppstramande effekten av behandlingen. När inpackningen har verkat duschas den av där de varma chokladdofterna omringar dig med en känsla av lyx och välbehag. Chokladbehandlingen avslutas med en härlig och fuktrik kroppskräm av kakao. Välkommen till oss på All About You i Växjö.
Cocosbehandlingen är en exklusiv anti-age behandling som ger huden massor av fukt och näring. Huden blir mjuk och smidig och fast. Behandlingen inleds med en exklusiv kroppspeeling, cocosinpackning under värmefilt samt avslutas med en skön helkroppsmassage. Du och din kropp får uppleva totalt välbefinnande och den naturliga skönheten inom dig väcks till liv.
Ingefära Kaffir Lime är en behandling som är bra för hudens ämnesomsättning. Huden blir klar, fast och fräsch. Behandlingen inleds med en exklusiv kroppspeeling, ingefära kaffir lime inpackning under värmefilt samt avslutas med en skön halvkroppsmassage. Behandlingen rensar ut slaggprodukter ur huden och huden strålar av välmående. Välkommen till oss på All About You i Växjö
Har du problem med pormaskar och orenheter på ryggen? Då kan vi rekommendera en ryggbehandling med peeling. Behandlingen inleds med rengöring och peeling följd av grundlig portömning, lätt ryggmassage och passande mask som lugnar och ger fukt (vid större problem skippas massage då koncentrerar vi oss på en ordentlig rengöring istället).

Make Up

Brud make-up inklusive konsultation som görs på salongen All About You.
Make up Dag
30 min 395,00 kr
Make Up Fest
55 min 595,00 kr
Vill du verkligen lära dig hur man lägger en enkel men snygg make up? Då är en privat kurs perfekt för dig. Vi visar och du får under handledning lära dig alla tips och knep till en vardags make up.

Manikyr

Vårda din händer och naglar med en grundlig manikyr och låt inte dina händerna åldras i förtid. Vi tar hand om dina nagelband, formar och filar naglarna följt av polering och lätt handmassage. Avslutas med lackning
En manikyr med det lilla extra. Inleds med ett uppmjukande handbad följt av formning av naglar, vård av nagelband samt polering av nagelplattor. Därefter görs en avkopplande hand- och underarmsmassage med härlig peeling och sist men inte minst ett fuktighetsgivande paraffinbad. Avslutningsvis en skön handlotion samt lackning och du är redo för en ny dag.
Paraffinbad ger omedelbara synliga förbättringar på torra och nariga händer redan efter första behandlingen. Den har dessutom positiv effekt på valkar, självsprickor, nagelband, dålig blodcirkulation samt reumatism och känsliga leder. Händerna blir varma, mjuka och får ett välvårdat utseende. Kan göras som kur.
Denna behandling passar dig som har vårdade naglar men behöver en uppfräschning. Naglarna får ett vackrare utseende med formning, polering och lackning.
En vårdande nagelbehandling som ger din egen nagel en förstärkande och skyddande effekt. Det här är behandlingen för dig som vill ha en förstärkning av din egen naturliga nagel och som vill ha ett nagellack som verkligen sitter. Nagellacket sitter i minst 2 veckor och ger en otroligt vacker glans. När nagellacket har härdats sista gången i uv-lampan så är det helt torrt. Äntligen slut på problemet när man har nylackade naglar och råkar slå i så att lacket förstörs och man får lacka om! Enkel och skonsam borttagning av lacket. En vårdande mini-manikyr utförs innan lackningen.
Välkommen till oss på All About You i Växjö

Massage

En avkopplande men samtidigt energigivande massage för ryggen där du har kläderna på.
I denna massage sitter man upp i en massagestol.
Energimassage är en form av akupunkturmassage, där man med snabba tryck stimulerar akupunkter längs kroppens meridianer. Vi sätter fart på blodcirkulationen, lymf- och energiflödet i hela kroppen.
Denna behandling hjälper kroppens energier att balansera sig och ger dig därmed den effekt du behöver. Är du stressad och orolig känner du dig lugn och avslappnad efteråt. Är du däremot trött och hängig upplever du ökad energi.
Hot Stone XL
40 min 600,00 kr
En djupgående massage där vi jobbar med olika triggerpunkter i kroppen. Bra för spända och hårda muskler. Terapeutisk stretch ingår för den som behöver det.
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö
En djupgående massage där vi jobbar med olika triggerpunkter i kroppen. Bra för spända och hårda muskler.
Terapeutisk stretch ingår för den som behöver.
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö
En avspänningsmassage för hela kroppen med hudvårdande olja som löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen samt sänker stressnivån. Välkommen till oss på All About You i Växjö.
Välj denna om du har friskvårdscheck

En avspänningsmassage för hela kroppen som löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen samt sänker stressnivån.
En välgörande lätt avspänningsmassage med hudvårdande oljor för hela kroppen som löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen samt sänker stressnivån.
En välgörande avspänningsmassage med hudvårdande oljor för hela kroppen som löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen samt sänker stressnivån. I den här massagen fokuserar vi extra mycket på att lösa upp spänningar som kan uppstå i nacke, axlar eller ländrygg.
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö.
Välj denna om du har friskvårdscheck

En avspänningsmassage för nack och rygg som löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen samt sänker stressnivån.
Välj denna om du har friskvårdscheck

En avspänningsmassage XL för nack och rygg som löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen samt sänker stressnivån. Vi jobbar längre på rygg och nacke för ännu mer effekt.
Här används lavastenarna för att lösa upp muskelspänningar och ge smärtlindring. Passar bra efter muskelansträngning eller när man har träningsvärk eller bara riktigt ont i tex axlar eller rygg. Värmen från stenarna gör massagen behagligare än vanlig muskelmassage mot smärta.
Välkommen in till oss på All About You i Växjö.
Här används lavastenarna för att lösa upp muskelspänningar och ge smärtlindring. Passar bra efter muskelansträngning eller när man har träningsvärk eller bara riktigt ont i tex axlar eller rygg. Värmen från stenarna gör massagen behagligare än vanlig muskelmassage mot smärta.
Välkommen in till oss på All About You i Växjö.
Här används lavastenarna för att lösa upp muskelspänningar och ge smärtlindring. Passar bra efter muskelansträngning eller när man har träningsvärk eller bara riktigt ont i tex axlar eller rygg. Värmen från stenarna gör massagen behagligare än vanlig muskelmassage mot smärta.
Slappna av och njut under graviditeten. Med vår unika Hot Stone för gravida kan du välja att fokusera på att vi löser upp spänningar och muskelknutor samtidigt som sätter vi extra fokus på trötta och ömmande ben och fötter eller varför inte bara slappna av helt och bara njuta av en totalt mjukgörande gravidmassage med de underbara lavastenarna? Du väljer! Kan göras from graviditetsvecka 13.
Slappna av och njut under graviditeten. Med vår unika Hot Stone för gravida kan du välja att fokusera på att vi löser upp spänningar och muskelknutor eller varför inte bara slappna av helt och bara njuta av en totalt mjukgörande gravidmassage med de underbara lavastenarna? Du väljer! Kan göras from graviditetsvecka 13.
Visst är det härligt att vara gravid, att se fram emot ett helt nytt liv. Men det är också en period då ditt behov av avspänning ökar. Framåt fjärde månaden kan det börja kännas av ordentligt i kroppen och längre fram, då vikten ökar, får nära 85% av alla som väntar barn ont i ländryggen.

Att röra på sig, träna och vara i bra form hjälper naturligtvis. Och så finns det ett effektivt komplement: massage, som du kan börja med från 13:e veckan ända fram till strax innan förlossningen. Forskning visar att du minskar din oro, sänker stresshormonerna och har färre komplikationer under förlossningen och tiden efter att du fött.
Vår gravidmassage är öm och långsam och vi arbetar med djupa långa knådningar för att på så sätt motarbeta vanlig muskelvärk i rygg, axlar, armar eller ben.

Tänk på att ju tidigare du börjar gå på gravidmassage desto mer kan vi hjälpa dig med att vara frisk, stark och smärtfri under din graviditet.

Bänken är specialanpassad så att du kan ligga på både mage eller rygg. Massagebänken passar även dig med silikonbröst eller om du har opererat dina bröst och har svårt att ligga på mage.
Välkommen till oss på All About You i Växjö.
Visst är det härligt att vara gravid, att se fram emot ett helt nytt liv. Men det är också en period då ditt behov av avspänning ökar. Framåt fjärde månaden kan det börja kännas av ordentligt i kroppen och längre fram, då vikten ökar, får nära 85% av alla som väntar barn ont i ländryggen.

Att röra på sig, träna och vara i bra form hjälper naturligtvis. Och så finns det ett effektivt komplement: massage, som du kan börja med från 13:e veckan ända fram till strax innan förlossningen. Forskning visar att du minskar din oro, sänker stresshormonerna och har färre komplikationer under förlossningen och tiden efter att du fött.
Vår gravidmassage är öm och långsam och vi arbetar med djupa långa knådningar för att på så sätt motarbeta vanlig muskelvärk i rygg, axlar, armar eller ben.

Tänk på att ju tidigare du börjar gå på gravidmassage desto mer kan vi hjälpa dig med att vara frisk, stark och smärtfri under din graviditet.

Bänken är specialanpassad så att du kan ligga på både mage eller rygg. Massagebänken passar även dig med silikonbröst eller om du har opererat dina bröst och har svårt att ligga på mage.
Välkommen till oss på All About You i Växjö.
Taktil massage skapar lugn, bland annat genom utsöndring av hormonet oxytocin även kallat "lugn och ro-hormonet". Här jobbar massören med lugna och mjuka rörelse.
Med mycket värme, då du som kund ligger på värmedyna under behandlingen.
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö

NBE & Deep Skin

ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Välkommen till oss på All About You i VäxjöANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. få ännu mer resultat med NBE 1000!
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Behöver din kropp koppla av? Då är en avslappningsmassage med NBE 1000 verkligen värt att pröva. Massagen görs på nacke rygg och baksida ben. De elektromagnetiska impulserna gör att hela kroppen kopplar av och ger en behaglig värme.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000!
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Nu har vi uppgraderat oss från det bästa till det allra bästa. Få ännu mer resultat med NBE 1000.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
NBE 3000 är tekniskt komplicerad och resultatmässigt fantastisk!
Du kommer att se resultat omedelbart!

NBE 3000 handlar om plus- och minuspooler och radiofrekventa vågor.
De pulserande radiovågorna tränger lätt igenom de djupare hudlagren, fettvävnaden och de underliggande musklerna.

NBE 3000 är som detox för huden där bla slagg bryts ned och slussas ut via njurarna, samtidigt som processen sätter igång att stimulera huden att producera nytt kollagen och elastin för att ge spänst och fräschör.

Priset för behandlingen är 1 700 kronor men är verkligen väl värd varenda krona.
Den är perfekt för dig som lider av akne, pigmentförändringar, svullnad i ansiktet, rosacea eller vill reducera rynkor och få en ny fin lyster.
RÅD innan behandlingen är att man bör dricka 2-4 glas rent vatten. Helst inget bubbelvatten.
Välkommen in till oss på All About You i Växjö
NBE 3000 är tekniskt komplicerad och resultatmässigt fantastisk!
Behandlingen tar 75 minuter och vi börjar med att gå igenom vilket område du behöver hjälp med.
Efter det gör vi tillsammans en plan för behandlingen.
Exempel på vad vi kan behandla är Ödemreducering, Slapp hud, Strie och ärr, Fettreducering och celluliter.

NBE 3000 handlar om plus- och minuspooler och radiofrekventa vågor.
De pulserande radiovågorna tränger lätt igenom de djupare hudlagren, fettvävnaden och de underliggande musklerna.

NBE 3000 är som detox för huden där bla slagg bryts ned och slussas ut via njurarna, samtidigt som processen sätter igång att stimulera huden att producera nytt kollagen och elastin för att ge spänst och fräschör.

NBE 3000 görs som en kur för bästa resultat.

RÅD innan behandlingen är att man bör dricka 2-4 glas rent vatten. Helst inget bubbelvatten.
Välkommen in till oss på All About You i Växjö
Lider du av svullnad? Har du varit sjuk och behöver få igång kroppen igen eller har du blivit opererad? Då är lymfdränage otroligt effektivt. Med mjuka rörelser flyttar vi bort din överflödiga vätska. Att göra lymfdränage med NBE 3000 är mycket effektivare än manuell lymfdränage då de elektromagnetiska impulserna jobbar bättre än vad man kan göra med händerna.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Har du ont i musklerna? Har du fått plötslig smärta som tex ryggskott? Då lindrar NBE 3000 muskelbehandlingen mycket effektivt. NBE 3000 behandlar dina ömmande muskler utan smärta och ger ett mycket effektivt resultat. I denna behandlingen kombinerar vi traditionell klassisk massage med NBE 3000.
Välkommen till oss på All About You i Växjö.
Har du ont i musklerna? Har du fått plötslig smärta som tex ryggskott? Då lindrar NBE 3000 muskelbehandlingen mycket effektivt. NBE 3000 behandlar dina ömmande muskler utan smärta och ger ett mycket effektivt resultat.
I denna behandlingen kombinerar vi traditionell klassisk massage med NBE 3000.
Välkommen till oss på All About You i Växjö.
ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Välkommen till oss på All About You i VäxjöANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Välkommen till oss på All About You i VäxjöANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.
Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.Kroppslyft utan att använda kniv!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.ANSIKTSLYFT UTAN ATT ANVÄNDA KNIV!
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar.
Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Huden triggas och förbättras inifrån och ut. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat kommer oftast direkt.Deep Skin Advanced
Det nya munstycket till Deep Skin som skapar fler möjligheter att få ännu mer fantastiska resultat.
Optimalt resultat för:
-Djupa rynkor
-Ärr
-Strie
-Mimiska rynkor
-Läppkonturen

Med NBE Deep Skin kan du få resultat du inte trodde var möjliga. Två specialdesignade verktyg som gör underverk för din hud, en avkopplande behandling som är 100% säker, utan risk för eventuella komplikationer. NBE Deep Skin går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för blödningar eller infektioner. EFFEKTIVT, SMÄRTFRITT OCH SÄKERT!
Med ablatorn avlägsnas döda hudceller mycket effektivt. Huden "suddas" med ett verktyg i form av en penna och får en fantastisk lyster. Kan jämföras med microdermabrasion men på ett skonsammare men ändå effektivare sätt.Vi slipar huden från döda hudceller, orenheter, ojämnheter mm. Resultat är vacker lyster i huden.
Med infusorn punktbehandlas önskade områden med en pennformad applikator. Små mikrokanaler skapas så att de aktiva ingredienserna perfekt kan leta sig in i huden och åstadkomma unika resultat. Kan jämföras med microneedling där vi gör en kontrollerad skada i huden med hjälp av små nålar (ingen smärta eller blod) och direkt efter slussar vi in en ren hyaluronsyra (finns i alla fillers som botox, restylan etc) som boostar upp huden och minskar alla rynkor, slapp hud mm. Behandlingen avslutas med en återfuktande och lugnande anti-stress mask.
Behandlingen passar alla hudtyper även dom känsligaste som rosacea. Man får synliga resultat på en gång där huden ser ut yngre, fastare och har bättre lyster! Du kan gå på fest eller date samma kväll!!!

Unika resultat på:
▪ Djupa och ytliga rynkor
▪ Slapp hud
▪ Acne
▪ Grova Ärr
▪ Acneärr
▪ Bristningar
▪ Ytliga kärl (couperoser)
▪ Pigmentering
▪ Porreducering

Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö
Från succén NBE kommer nu NBE Deep Skin, unikt utvecklad för djupgående behandlingar. Kombinera den med NBE 500/1000 och få enastående effekter!
Med NBE Deep Skin kan du få resultat du inte trodde var möjliga. Två specialdesignade verktyg som gör underverk för din hud, en avkopplande behandling som är 100% säker, utan risk för eventuella komplikationer. NBE Deep Skin går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för blödningar eller infektioner. EFFEKTIVT, SMÄRTFRITT OCH SÄKERT!
Med ablatorn avlägsnas döda hudceller mycket effektivt. Huden "suddas" med ett verktyg i form av en penna och får en fantastisk lyster. Kan jämföras med microdermabrasion men på ett skonsammare men ändå effektivare sätt.Vi slipar huden från döda hudceller, orenheter, ojämnheter mm. Resultat är vacker lyster i huden.
Med infusorn punktbehandlas önskade områden med en pennformad applikator. Små mikrokanaler skapas så att de aktiva ingredienserna perfekt kan leta sig in i huden och åstadkomma unika resultat. Kan jämföras med microneedling där vi gör en kontrollerad skada i huden med hjälp av små nålar (ingen smärta eller blod) och direkt efter slussar vi in en ren hyaluronsyra (finns i alla fillers som botox, restylan etc) som boostar upp huden och minskar alla rynkor, slapp hud mm. Även andra produkter används efter hudens behov. Behandlingen avslutas med en återfuktande och lugnande anti-stress mask.
Behandlingen passar alla hudtyper även dom känsligaste som rosacea. Man får synliga resultat på en gång där huden ser ut yngre, fastare och har bättre lyster! Du kan gå på fest eller date samma kväll!!!

Unika resultat på:
▪ Djupa och ytliga rynkor
▪ Slapp hud
▪ Acne
▪ Grova Ärr
▪ Acneärr
▪ Bristningar
▪ Ytliga kärl (couperoser)
▪ Pigmentering
▪ Porreducering

Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö
Med ablatorn avlägsnas döda hudceller mycket effektivt. Huden "suddas" med ett verktyg i form av en penna och får en fantastisk lyster. Kan jämföras med microdermabrasion men på ett skonsammare men ändå effektivare sätt.Vi slipar huden från döda hudceller, orenheter, ojämnheter mm. Resultat är vacker lyster i huden.
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö
Med infusorn punktbehandlas önskade områden med en pennformad applikator. Små mikrokanaler skapas så att de aktiva ingredienserna perfekt kan leta sig in i huden och åstadkomma unika resultat. Kan jämföras med microneedling där vi gör en kontrollerad skada i huden med hjälp av små nålar (ingen smärta eller blod) och direkt efter slussar vi in en ren hyaluronsyra (finns i alla fillers som botox, restylan etc) som boostar upp huden och minskar alla rynkor, slapp hud mm.
Med infusorn punktbehandlas önskade områden med en pennformad applikator. Små mikrokanaler skapas så att de aktiva ingredienserna perfekt kan leta sig in i huden och åstadkomma unika resultat. Kan jämföras med microneedling där vi gör en kontrollerad skada i huden med hjälp av små nålar (ingen smärta eller blod) och direkt efter slussar vi in en ren hyaluronsyra (finns i alla fillers som botox, restylan etc) som boostar upp huden och minskar alla rynkor, slapp hud mm.
Efter Infusorn fortsätter behandlingen med NBE 500 eller 1000. Med NBE byggs huden upp på djupet och resultatet blir ännu bättre!
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö
Här kombinerar vi både NBE Deep Skin och NBE 500/1000 i samma behandling.
Det här är verkligen den lyxigaste av lyxiga behandlingar och resultaten är enastående!!
Behöver din hud något alldeles extra för ett speciellt tillfälle när din hud behöver stråla av liv eller vill du ge din hud den bästa av bästa behandlingar?
Då ska du välja NBE Deep Skin Deluxe inkl. NBE 500/1000.
Läs mer om denna behandling på vår hemsida.
Varmt välkommen till oss på All About You i Växjö

Specialbehandlingar

A.C.N.E behandlingens aktiva ämnen penetrerar effektivt porerna, löser upp orenheter och är bakteriedödande i acnehud eller acnebenägen hud. Behandlingen är anti-inflammatorisk och bygger upp acneskadad hud.
pHformula – vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden. pHformula - är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Denna dermatologiska teknologi återskapar en optimalt välmående hud. Produkterna är helt nya banbrytande, vetenskapliga produkter som inte innehåller mineraloljor, parabener, doft eller färgtillsatser, lanolin. Behandlingarna görs som kur.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
A.G.E Antiagebehandling är en behandling för typiska tecken på åldrande som fotoåldrande, pigmentförändringar, matt, oelastisk hud, ytliga och måttligt djupa linjer.
pHformula – vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden. pHformula - är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Denna dermatologiska teknologi återskapar en optimalt välmående hud. Produkterna är helt nya banbrytande, vetenskapliga produkter som inte innehåller mineraloljor, parabener, doft eller färgtillsatser, lanolin. Behandlingarna görs som kur.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
C.R behandlingen behandlar kronisk rödhet i huden, roscacea och perioral dermatit. Motverkar även effektivt återfall.
pHformula – vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden. pHformula - är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Denna dermatologiska teknologi återskapar en optimalt välmående hud. Produkterna är helt nya banbrytande, vetenskapliga produkter som inte innehåller mineraloljor, parabener, doft eller färgtillsatser, lanolin.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
När Du har valt att göra specialbehandlingar med pHformulas mycket effektiva behandlingar gör vi först en konsultationsbehandling. Vi testar din hud för att se vilken/vilka behandlingar som passar din hud bäst. C-vitaminbehandlingen behandlar hyperpigmentering, minimerar framtida cellskador och tidiga tecken på skada i huden.
C-vitaminbehandlingen är en utmärkt sommarbehandling och passar mycket bra att göra när man är gravid/ammar. Denna behandling passar även bra för rökare.
pHformula – vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden. pHformula - är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Denna dermatologiska teknologi återskapar en optimalt välmående hud. Produkterna är helt nya banbrytande, vetenskapliga produkter som inte innehåller mineraloljor, parabener, doft eller färgtillsatser, lanolin.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
När Du har valt att göra specialbehandlingar med pHformulas mycket effektiva behandlingar gör vi först en konsultationsbehandling. Vi testar din hud för att se vilken/vilka behandlingar som passar din hud bäst. pHformula – vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden. pHformula - är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Denna dermatologiska teknologi återskapar en optimalt välmående hud. Produkterna är helt nya banbrytande, vetenskapliga produkter som inte innehåller mineraloljor, parabener, doft eller färgtillsatser, lanolin.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
En ovanligt kraftfull kombination av aktiva ingredienser i en unik bas av lera som bidrar till en jämn penetrering av de aktiva ämena. Perfekt att använda då man vill uppnå en påtaglig förbättring i alla typer av hyperpigmenterad hud. pHformula – vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden. pHformula - är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Denna dermatologiska teknologi återskapar en optimalt välmående hud. Produkterna är helt nya banbrytande, vetenskapliga produkter som inte innehåller mineraloljor, parabener, doft eller färgtillsatser, lanolin. Behandlingarna görs som kur.
Välkommen till oss på All About You i Växjö
När Du har valt att göra specialbehandlingar med pHformulas mycket effektiva behandlingar gör vi först en konsultationsbehandling. Vi testar din hud för att se vilken/vilka behandlingar som passar din hud bäst. C-vitaminbehandlingen behandlar hyperpigmentering, minimerar framtida cellskador och tidiga tecken på skada i huden.
C-vitaminbehandlingen är en utmärkt sommarbehandling och passar mycket bra att göra när man är gravid/ammar. Denna behandling passar även bra för rökare.
pHformula – vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden. pHformula - är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Denna dermatologiska teknologi återskapar en optimalt välmående hud. Produkterna är helt nya banbrytande, vetenskapliga produkter som inte innehåller mineraloljor, parabener, doft eller färgtillsatser, lanolin.
Välkommen till oss på All About You i Växjö

Spraytanning

För bästa resultat skrubba hela kroppen och ansiktet med peeling innan spraytanningen. Smörj inte in dig med fuktkräm efteråt. Ha gärna löst sittande kläder när du kommer
För bästa resultat skrubba hela kroppen och ansiktet med peeling innan spraytanningen. Smörj inte in dig med fuktkräm efteråt. Ha gärna löst sittande kläder när du kommer.
Den säkra och skonsamma metoden för att snabbt få en jämn och fin färg.
För bästa resultat skrubba hela kroppen och ansiktet med peeling innan spraytanningen. Smörj inte in dig med fuktkräm efteråt. Ha gärna löst sittande kläder när du kommer.
Kroppen sprayas och blir brun på ca 5 minuter, snabbt och enkelt. En bra grundfärg varar i ca en vecka (individuellt) och med upprepade behandlingar samt rätt hemmavård blir färgen djupare och varar längre.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

All About You

All About You
Vi vill välkomna dig till en värld där välbefinnande möter skönhet. Låt stressen rinna av och unna dig en njutning där allt handlar om just dig. Vi erbjuder professionella behandlingar från topp till tå.

Vi utför behandlingar som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, fotvård, fransförlängning, spraytan, make up, mm.

För mer information om våra behandlingar och oss besök gärna vår hemsida.
Varmt välkomna!

Telefon 0470-261 40
Webbsida
E-post
Adress
Deltavägen 10
352 45 Växjö
Norremark