ALLT I HÄLSA

betyg5.0 Fantastiskt bra(12 betyg)
Hamngatan 1, 193 30, Sigtuna

Boka tjänst

Kraniosakral terapi/behandling - Craniosacral therapy

  • Biodynamisk Kraniosakral terapi60 minuter, 800 kr · Mer info
    Boka
  • Biodynamisk Kraniosakral terapi 90 min90 minuter, 1 200 kr · Mer info
    Boka
  • Biodynamisk Kraniosakral terapi, barn/ungdom 8-16 år45 minuter, 500 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Pernilla Ohlsson
(12 betyg)
Dipl. Kraniosakral Terapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
12 betyg
till Pernilla Ohlsson
Fint bemötande. Kraftfull behandling som verkar tom på gamla kroniska besvär. Tydligt förbättrat immunförsvar och cirkulation.
till Pernilla Ohlsson
Fått hjälp med min axel som varit ett problem länge. Pernilla är otroligt gullig och får en att slappna av helt! 100% nöjd!!!
till Pernilla Ohlsson
Jag finner knappt ord för att på ett tillräckligt sätt kunna förmedla hur Pernilla och biodynamisk kraniosakral terapi har hjälpt mig att läka till både kropp och själ. Framför allt har det hjälpt mig att kunna läka svåra och mångåriga besvär av panikångest, utmattning och flera olika stressrelaterade sjukdomssymptom, så som kronisk trötthet, magbesvär, värk och spänningar i olika delar av kroppen etc, på ett mer gediget sätt och på ett djupare plan än vad någon annan typ av traditionell eller alternativ terapi eller behandling har gjort. Efter att ha behandlats av Pernilla regelbundet under en längre tid, har jag återfått balansen i mitt nervsystem på ett sätt jag under många år av mitt liv inte trodde var möjligt. Jag är så obeskrivligt tacksam för att ha funnit denna möjlighet till läkning, hälsa och välmående- och att efter så lång tid kunna känna mig frisk igen. Pernillas biodynamiska kraniosakrala terapi har i sanning på riktigt förändrat mitt liv, och jag kan från djupet av mitt hjärta rekommendera Pernilla på Allt i Hälsa!
till Pernilla Ohlsson
Mycket duktig, kompetent och behaglig!

Om företaget

Vill du bli piggare, gladare och mer tillfreds med tillvaron? Är du genuint trött på att vara trött? Eller vill du bli fri från värk, depression, ångest, magvärk? Har du varit med om en olycka och har sviter av den? Känner du att det behövs en förändring i ditt liv? Eller är du nyfiken på vad en Biodynamisk Kraniosakral behandling kan göra för din hälsa? Välkommen att boka en behandling! För mer information besök: http://www.alltihalsa.se

Bilder