Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Gruppträning

Löpning är så mycket mer än att bara springa och nu har du chansen att under 10 veckor lära dig mer om både löpning och löpteknik. Inga förkunskaper krävs, passen är anpassade för att alla ska kunna vara med. Syftet är att du ska lära dig att variera din löpning, utveckla ett effektivare löpsteg, få en spark i rumpan, hitta nya träningskompisar, och ha riktigt riktigt roligt.
Samling vid Norvalla. Här är vi flera ledare och delar in deltagarna i grupper utifrån löpvana. Inga förkunskaper krävs. Då grupperna kommer att utgå från samma ställe så är det inga problem att byta grupp om man känner att man hamnat i fel grupp.
Bas: Om du inte har sprungit tidigare, eller haft ett längre uppehåll från löpningen, så passar basgruppen dig.
Fortsättning: För dig som gått bas tidigare och vill fortsätta din utveckling. Intervallbaserad träning där du jobbar på din egen nivå och får hjälp med löptekniken.
Inspiration: En vidareutveckling av fortsättningsgruppen. Lite tuffare intervaller, men alla arbetar fortfarande utifrån egna förutsättningar och med fokus på en god löpteknik.

Drop-in 100 kr swishas till 1234536652
10-kort 950 kr kan användas på alla gruppträningspass förutom YinYoga
Samling vid Almsan Health & Performance på Prästgatan 23. Detta är ett lugnt joggingpass där vi bara njuter av den tidiga morgontimman. Inga intervaller, utan bara en helt vanlig mysjogg i trevligt sällskap. Endast klippkort eller drop-in.

Vid färre än 2 anmälda 30 min innan, ställs passet in.
Tycker du om att springa i skog och mark, men tycker det är roligare att springa tillsammans med andra? Då ska du hänga med på traillöpning! Vi kommer att erbjuda två olika grupper:
Nybörjare: Gruppen för dig som vill komma igång med löpningen och helst vill göra det i skogen. Vi har inga krav på att du ska orka springa varken fort eller långt. Det kommer blandas friskt med promenad, lunk och jogging på fina skogsstigar. Ju längre in på perioden, desto kortare promenadsträckor och längre joggingsträckor – men helt och hållet efter gruppens förutsättningar. Samling vid Frabes parkering på Gjuterivägen 1.
Original: Inte heller i originalgruppen har vi några förkunskapskrav, men du behöver åtminstone orka hålla ett tempo på ca 6:50-7:00/km i skogen för att du ska ha någon glädje av passet. Samling vid Frabes parkering på Gjuterivägen 1.
Samling vid Almsan Health & Performance på Prästgatan 23. Detta är ett bra styrke- och konditionspass för att förebygga skador och stärka upp kroppen både för löpning och för att hålla i vardagen. Vi jobbar mestadels med vår egen kroppsvikt, men tar även hjälp av diverse olika redskap som kettlebells, medicinbollar, bensindunkar och annat kul.

Dropinplatser bokas här och betalning swishas till 1234536652
50 kr/gång

Vid färre än 2 anmälda 30 minuter innan passet börjar, ställs det in.
Samling vid Almsan Health & Performance på Prästgatan 23. Detta är ett bra styrke- och konditionspass för att förebygga skador och stärka upp kroppen både för löpning och för att hålla i vardagen. Vi jobbar mestadels med vår egen kroppsvikt, men tar även hjälp av diverse olika redskap som kettlebells, medicinbollar, bensindunkar och annat kul.

Dropinplatser bokas här och betalning swishas till 1234536652
100 kr/gång
950 kr 10 ggr klippkort som gäller på samtliga gruppträningspass förutom YinYoga.

Kostrådgivning

Behöver familjen få ordning på matvanorna och rutinerna? Vet du om att hela familjen mår bättre av mindre halvfabrikat, mer hemlagad nyttig mat och en hälsosam livsstil? På en månad med "Sund och pigg familj" hjälper jag er till bättre vanor. Det enda som krävs av er är en vilja att bli en piggare, gladare och mer hälsosam familj.

Under en månad träffas vi en gång i veckan hemma hos er. Helst av allt ska så många familjemedlemmar som möjligt vara med, för att alla ska få förståelse för hur och varför förändringarna ska ske. Jag kommer ge er tips och råd som är enkla att följa. Den här månaden kommer fungera som en kickoff för er sundare livsstil, där ni kommer lära er att laga nyttig mat från grunden. Mellan våra träffar kommer ni att få en liten uppgift som ni tillsammans i familjen ska genomföra och som vi sen kommer diskutera kring veckan efter. Om det dyker upp frågor under veckan, så svarar jag på mail/sms inom 24 timmar.

Tidsåtgång: 4*60 minuter
Plats: Hemma hos er
Pris: 1995:- för hela perioden

Löpcoaching

Känner du att du vill utvecklas inom löpningen? Behöver löptekniken slipas eller vill du ha hjälp med motivation och inspiration? Är du anmäld till ett motionslopp eller tävling och vill ha hjälp att prestera ditt bästa när det är dags? Ta hjälp av en löpcoach och ta löpningen till nya höjder!

Jag är diplomerad löpcoach och erbjuder företagslöpningar, löpgruppträning samt agerar personlig tränare inom löpningteknik. Jag hjälper till med löpteknik och träningsupplägg, allt för att du ska bli en snabbare och bättre löpare.


Massage

Kinesiotejp kan användas i en mängd olika sammanhang, som att öka musklernas prestanda, minska svullnader eller ge smärtlindring. Den ger god stabilitet utan att för den skull ta bort rörligheten i muskler och leder. Med kinesiotejp kan man lindra och påskynda läkningen av allt från idrottsskador, träningsvärk och blåmärken till wiplash, ärrvävnad efter operationer, artros i exempelvis knän, mensvärk och åksjuka.

Personlig Träning

Jag hjälper dig där du vill ha hjälp. Är det med styrketräning inom eller utomhus, med löpträning, cykling eller liknande? Behöver du tekniktips eller bara en spark i rumpan? Jag finns här för dig! Är ni ett kompispar eller gäng som vill träna tillsammans? Inga problem!

Pris: 1 person 650:-
2 personer 425 kr/person
3-6 personer 350:-/person
Vill du ha hjälp med kost, träning eller kanske båda delarna? Vi träffas och pratar igenom dina behov och hur jag kan hjälpa dig. Ett första samtal helt enkelt.

Konditions- och hälsotester

Med hjälp av en Tanita bioimpedansvåg mäter vi din kroppskomposition och du får reda på hur stor andel av din kropp som består av fett respektive muskler samt skelett och vätska och även om du ligger i riskzonen för att ha ohälsosamt mycket visceralt fett (runt organen).
Efter testet går vi igenom ditt resultat.
Med hjälp av en kalipertång mäter vi på 7 punkter på din kropp och beräknar sedan din totala fettprocent.
Efter testet går vi igenom ditt resultat.
Detta test görs med andningsmask på, i övrigt utförs första delen av testet precis som laktattröskeltestet. Med hjälp av Cosmed Fitmate PRO mäter vi ditt syreupptag hela tiden. När du nått din laktattröskel fortsätter stegringarna med kortare intervaller tills du når utmattning. Utöver dina individuella träningszoner får du veta ditt maximala syreupptag och vi kan genom att titta på dina testresultat avgöra var du har dina styrkor och svagheter.
Självklart går vi igenom ditt resultat efter testet.
Detta test görs på en speciell testcykel (Monark PeakBike 894E) och mäter din maximala effektutveckling under 30 sekunder. Du får efter testet reda på max-, medel, och lägsta effekt, både i absoluta tal och i förhållande till kroppsvikt. Dessutom får du veta hur stark, explosiv och anaerobt uthållig du är under korta arbeten – som en spurt eller ett igångdrag.
Vill du få en komplett bild av dina styrkor och svagheter så rekommenderar vi att du kombinerar Wingate-testet med Laktattröskel- och VO2max-test.
Självklart går vi igenom ditt resultat efter testet.
Här mäter vi ditt maximala syreupptag med hjälp av andningsmask Cosmed Fitmate PRO och du kör på stegrande intensitet till utmattning.
Självklart går vi igenom ditt resultat efter testet.
Vill du använda dig av pulsbaserad träning? Då är detta testet för dig! Du kommer få dina individuella pulszoner uppmätta så att du kan träna effektivare och med mindre risk för skador och överträning.

Det här alternativet genomförs precis som laktattröskel- och VO2maxtest, men utan mätningen av syreupptag, d.v.s. utan andningsmask. Istället tittar vi enbart på din laktat- och pulskurva.
Självklart går vi igenom ditt resultat efter testet.

Vill du använda dig av pulsbaserad träning? Då är detta testet för dig! Du kommer få dina individuella pulszoner uppmätta så att du kan träna effektivare och med mindre risk för skador och överträning.

Testet genomförs på ett antal stegrande belastningar (oftast mellan 3-5 nivåer) à 5 minuter. I slutet av varje nivå tas ett blodprov i fingertoppen för att mäta laktatkoncentrationen (mjölksyran) i blodet och utifrån de värdena får vi reda på dina individuella träningszoner. Testet avslutas när du passerat din laktattröskel.
Självklart går vi igenom ditt resultat efter testet.

Har du en pulsklocka som du använder vid träning, men du vet inte vad du har för faktiskt maxpuls? Då passar det här testet dig.

Efter en ordentlig uppvärmning genomför du ett progressivt test för att mäta din maximala hjärtfrekvens.

Kan genomföras på testcykel eller löpband, men också utomhus på cykel eller i motionsspåret.

Detta test kan även göras i kombination med laktattest och du betalar då istället ett paketpris för båda testerna.
För dig som är frisk och vill veta hur du ligger till och för dig som är skadad och vill få ett kvitto på din rehabilitering. Passar även bra för dig som av olika anledningar inte får eller kan arbeta så hårt.

Vi använder oss av Åstrands submaximal cykelergometertest där du får ditt individuella testvärde enligt Åstrands-metoden.
Åstrands test är förmodligen världens mest kända och pålitliga test för beräkning av kondition (aerob förmåga).
Testen fungerar som utvärdering av motionärers och elitidrottares utveckling samt som en viktig faktor för bedömning av individens fysiska hälsotillstånd.