Vad vill du boka?

Hej!

Jag hjälper dig att lysa upp, inifrån och ut. Lös upp inre blockeringar och belys dem med kärleksfull energi. 

Jag arbetar med Multidimensionell healing, Regressionsterapi (Tidigare liv tex), Upplysningsguidning och håller även kurser och utbildningar inom healing och upplysning. 

De flesta av mina tjänster kan göras även på distans. Vid distansbokning, maila mig på mail@alyseas.com

För den som behöver och vill använda mina tjänster men har svårt att betala är jag öppen för frivillig donation! Dvs att du efter sessionen swishar mig en gåva i valfri storlek om du vill och kan. Pengar ska inte hindra någons andliga utveckling. 

Kom ihåg att använda ditt friskvårdsbidrag! Jag är ansluten till Actiway. 

Jag finns i Villa Fannalund, ingång på sidan närmast parkeringen, det står Aromaspecialisterna på dörren.

Välkommen! /Alysea Emelie Taavo

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

AKTUELLT

Välkommen att prova healing hos mig under Prova på dagarna i Villa Fannalund.

Jag arbetar ur ett upplysningsperspektiv, det vill säga att jag vill hjälpa dig för själens allra högsta bästa, att lysa upp inifrån och ut.

Under en healingsession kan budskap komma fram, men framförallt får du en skön stund och en energitransmission som startar upp din egna naturliga läkandekraft.

Jag kommer hålla til i Konstterapirummet vilket är det första rummet direkt till höger när man går in i stora ingången i Villa Fannalund.

Bokar du sedan någon av mina resterande tjänster samma dag så får du 25% rabatt.

Betalning kontant eller swish.

Välkommen!
Träffa mig under Prova på dagarna i Villa Fannalund och få en läsning för dig och din själs allra högsta bästa.

Sessionen kommer hållas i konstterapirummet, vilket är direkt till höger när man går in genom den stora ingången i Villa Fannalund.

Bokar du sedan en av mina resterande tjänster under denna dag erbjuder jag 25% rabatt.

Betalning kontant eller swish!

Välkommen!

Välkommen att delta i denna fantastiska healingcirkel! Vi kommer bli en grupp kvinnor och män som träffas på torsdagar och lär oss hur vi kan hela oss själva.

Du besitter en inre läkande kraft som du kan lära dig att använda. Vi arbetar ur ett andligt men också terapeutiskt perspektiv. Du kommer kunna öppna upp för din inre visdom och hitta ditt inre ljus. Lära att lyssna till själen.

Vi kommer bland annat behandla ämnen som:

• Energier och våra olika kroppar
• Våra inre energihjul
• Relationer
• Egot, Smärtkroppen
• Vårt högre jag
• Det undermedvetna
• Tankar
• Våra handlingar och vårt ansvar
• Intuition
• Omvandla smärta till livskraft
• Syftet i livet
• Lagen om attraktion

Praktiska övningar:
• Aktivering av din healingkraft
• Meditationer
• Få och Ge healing
• Regression
• Sharings

Hemuppgifter:
• Meditation
• Läsning av utvalda böcker
• Healing


Vi träffas torsdagar kl 18:30-21:00 i Enköping

6 tillfällen med start 23 Augusti

Kostnad 2222kr - Betalas via Klarna eller Swish
Avbetalning kan ordnas.
Kostnaden kan reduceras för den som gärna vill gå men har ont om pengar.

Använd ditt friskvårdsbidrag, jag är ansluten till Actiway!

Varmt Välkommen! Hälsningar Alysea

Gratis!

Ett kostnadsfritt första samtal där vi träffas och lägger upp en plan för din terapiperiod. På plats eller via telefon.

Jag guidar mina klienter in i sig själva, för att uppleva sina undangömda känslor. Det är här i livskraften finns.

Här blandas Healing, Regression och Vägledning efter klientens allra högsta bästa behov.

Läs mer här: www.alyseas.com/terapi

Regressionsterapi

En regression innebär att du guidas ner i djupavslappning där du får kontakt med ditt undermedvetna. Jag vägleder dig tillbaka i tiden och du får chans att återuppleva tidigare liv eller minnen från tex barndom osv.

Det är ett fantastiskt sätt att få förståelse för sig själv, sina känslor, sitt beteende osv. Och framförallt att lösa upp blockeringar som hindrar dig från att leva i din fullaste potential.

Ordinarie pris 1200 kr per tillfälle

5 tillfällen för 4750 kr (950 kr /tillf)

Använd ditt friskvårdsbidrag!

Multidimensionell Healing

Upplysningen sker i flera steg, och allas resa är helt unik. Upplevelserna av ljuset som tränger igenom är individuella och sker i perfekt ordning just för dig. Och det finns inget som är fel, bara rätt.

Med hjälp av energitransmissioner kan din ljuskanal öppnas, vilket är grundläggande för att din Kundalini ska kunna flöda fritt och för att du ska kunna leva i din fulla potential med förhöjt medvetande och skapandekraft.

Dina chakran är redan öppna och flödande men nu handlar det om att öppna upp för mera ljus, att bredda kanalen inom dig och bli som en portal av ljus. Ljus som flödar igenom dig och öppnar energin från moder jord och energin från fader himmelen. Detta sker exempelvis genom dagliga övningar och meditationer men kan också få hjälp genom att få energitransmissioner från andra som har öppnat sin kanal och har flödande kundalini.

Det som står i vägen för ljuset, som t.ex. karma, löses då upp och din kundalini kan då flöda fritt. Själsliga kontrakt eller gamla fastkättade band till det jordsliga behöver kommas upp till ytan för att kännas, mötas och helas. Du lyser upp, inifrån och ut. Du kommer se hur världen omkring dig förändras och hur ditt medvetande utökas.

Effekten av dessa energitransmissioner kan vara enorma, och karmarensning sätts igång med ökad hastighet.
Detta görs på eget ansvar, alla ansvarar för sin egen karma. Bör endast göras av den som är medveten om att själen är på jorden i en människokropp och att det inte är allt. Det finns fler dimensioner och fler aspekter och perspektiv att se situationer ur än det mänskliga.

Tre tillfällen av energitransmissioner
Jag erbjuder tre tillfällen av energitransmissioner där ljuset från renaste källan hjälper till att rensa och öppna din unika ljuskanal. Detta tar ca 20-30 min per tillfälle, och så pratar vi innan och efter.

Boka in det första av tre tillfällen hos mig, sen bokar vi nästa tillfälle på plats. Priset är för alla tre tillfällen.
Healingkraften som jag kanaliserar är kraftfull, vacker och ljus, kanaliserad från renaste källan.

Jag får hjälp från mitt healingteam i kosmos, jag kanaliserar budskap i form av ord, bilder och toner och ger vägledning ur ett upplysningsperspektiv. Ibland med närvaro av änglar uppstigna mästare och ljusvarelser, beroende på vilka som kommer.

Jag arbetar intuitivt och guidat, och använder ibland olika metoder i kombination med healingarbetet i dialog med klienten så som regression (hypnos), vägledning i meditation, visualisering och resor in i emotioner och den fysiska kroppen. För att komma åt grundorsaker och lösa upp blockeringar. Gamla cellminnen får en chans att lösas upp och belysas med nytt kärleksfullt ljus.

Välkommen med din bokning!

Ordinarie pris 700kr

Spirituell vägledning

Känner du att du skulle vilja belysa en situation eller frågeställning i livet ur ett nytt perspektiv. Kanske få hjälp att se saker utifrån själens högsta bästa? Kanske få klarhet eller bekräftelse att du är på rätt väg?

Jag älskar att lägga kort och har otrolig respekt för vad som kommer fram. Jag är medial men vill ogärna kalla det att jag spår i korten. Utan använder korten som terapeutiskt verktyg för att du ska nå insikter i din själsliga upplysningsresa.

Välj, alternativ 1 eller 2:

1. Jag spelar in läggningen och mailar inspelningen sen till dig. En fråga för 150kr eller 3 frågor för 250 kr. Skriv dina frågor i din bokning. Tänk på att inte fråga ja och nej frågor...

2. Vi har samtal via telefon eller zoom och tar frågorna då i ca 30 minuter. 250:-

Betalning innan via swish 123 0079723 eller BG 829-7814

Varma hälsningar Alysea
Välkommen till mig för ett vägledande samtal. Vi kommer gemensamt att gå in i ett meditativt tillstånd och söka svar från högre dimensioner.

I dialog kommer vi närmare sanningen ur ett själsligt perspektiv, om dina relationer, om din uppgift på jorden, om dina känslor osv.

Jag använder gärna tarotkorten som ett terapeutiskt verktyg i dessa vackra möten.

Ibland kan det också bli gemensamma resor till andra dimensioner, kanalisering och djupa energitransmissioner.

Jag arbetar med att låta insikter upplevas istället för att bli berättade för klienten. Så detta är inte en typisk privat sittning eller spådom - utan det är en vägledning som främjar din själs allra högsta bästa.

Ange i din bokning om du önskar samtal på telefon eller på plats.

Välkommen! Hälsningar Alysea