Vad vill du boka?

Hej!

Jag hjälper dig att lysa upp, inifrån och ut. Jag kan hjälpa dig att lösa upp inre blockeringar och att belysa dem med helande ljus och energi.

Jag arbetar med Multidimensionell healing, Regressionsterapi (Tidigare liv tex), Upplysningsguidning och håller även kurser och utbildningar inom healing och upplysning. 

De flesta av mina tjänster kan göras även på distans. Vid distansbokning, maila mig på mail@alyseas.com

Hittar du ingen tid i kalendern som passar? Hör då av dig till mig så kan vi kanske hitta en specialtid för dig! 

För den som behöver och vill använda mina tjänster men har svårt att betala är jag öppen för frivillig donation! Dvs att du efter sessionen swishar mig en gåva i valfri storlek om du vill och kan. Pengar ska inte hindra någons andliga utveckling. 

Kom ihåg att använda ditt friskvårdsbidrag! Jag är ansluten till Actiway. 

Jag finns i Villa Fannalund! Och från och med november så har jag bytt rum och ingången sker då i huvudentrén mot vägen. Väl inne i stora salen så är det första dörren till höger. Varmt välkommen!

Välkommen! /Alysea Jordsyster 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

AKTUELLT

Är du nyfiken på tidigare liv? Eller känner du att du vill lära känna dig själv på ett djupare plan? Vill du gå in på djupet för att renas och helas?

Nu erbjuds en vägledd inre resa till tidigare liv, en unik kombination av gruppregression i Saltgrottan som avslutas med en helande saltbehandling!

Alyseas

Jag hjälper dig att lysa upp, inifrån och ut.

Lös upp inre blockeringar och belys dem med kärleksfull energi.

Företag Alyseas AB

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Gånstavägen 4
749 43 Enköping
Bergvreten-Fanna-Korsängen
Öppna i Google Maps 🗗