Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Har du fastnat i någon del av ekorrhjulet? Har du rädslor som håller dig tillbaka. Fysiska smärtor som etablerat sig från upplevelser och känslor. Ogynnsamma omedvetna beteenden som du och omgivningen har skapat genom åren. Alla typer av energitjuvar som sitter i systemet och suger kraft jobbar vi med här! Genom kroppens & själens genialiska cellminnen når vi läkning - samma väg som tjuven kom in får den gå ut;)
Vid ditt första tillfälle hos mig bokar vi in 90 min. Anledningen till det är att vi grundligt går igenom dina önskemål samt att det skall finnas tid för att upptäcka eventuella obalanser, vilka vi i så fall framledes vet att vi ska jobba vidare med.

En komplett behandling innefattar både kropp & själ. Det är dina tankar, känslor & smärtor som får styra behandlingen. Det är en fördel att du kommer med ett öppet sinne;) Jag är här bara för dig och ditt välbefinnande så du kan helt slappna av och känna dig trygg.
Det dina tankar, känslor och smärtor som är laddade i din kropp och själ som får styra behandlingen. Den kan innehålla en blandning av QINOpraktik, EQ-terapi™, Zonterapi, öronakupunktur, massage, koppningsmassage etc. Målet är att få hela dig i balans - både till kropp & själ! Vilket verktyg som används kan variera.

Ibland kan 60 min vara lite tight och finns det tidsutrymme frågar jag dig om det är okej att dra över - för det betalar du bara per minut.
Nu har du varit hos mig och vet att du behöver längre tid. Kanske du har mycket traumor, mentala obalanser/blockeringar och smärtor.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Amaréus Livsbalans

Till mig kommer Du med obalanser! Om du känner smärtor i kropp och själ. Fysisk eller mental trötthet, upprördhet, sorg, depression, aggression – känslor helt enkelt.

Min uppgift är att hjälpa och leda Dig och Din kropp till helhet. Jag utgår från att kroppen är energi och behandlar därefter. Qinopraktik, EQ-terapi™ Massageterapi och Zonterapi är tekniker jag använder mig av.

Varje behandling kan se olika ut då jag utgår från Din dagsstatus och det Du behöver. Ibland stämmer det inte med vad du vill ha;). Ofta delar jag in behandlingen i olika delar som avslutas med avslappning.

Flera kommer även för att upprätthålla balansen och förebygga att obalanser
uppkommer.

Jag har behandlat sedan 2002. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund samt Kinopraktikförbundet. Friskvårdskuponger funkar hos mig! Fri parkering enkelt precis utanför dörren!

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!

Jag kan rekommendera våra fantastiska resor till Azorerna och El Camino de Santiago de Compostela. Läs mer på www.inspiredlifetravel.se

Se gärna www.qinopraktik.se och www.humanpotential.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Hittar ni ingen passande tid, vänligen SMSa på 0736-428562 för tidsbokning.
Gäller även akuta tider. Ha det så gott!
Adress
Hörens väg 4
239 42 Falsterbo
VELLINGE
Öppna i Google Maps 🗗