Vad vill du boka?

Jämna veckor är Ammi och ojämna veckor Nicole. Nicole gör fransförlängning 073-5152151.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Behandlingen inleds med en avslappnande rygg-, nackmassage som följs av en klassisk ansiktsbehandling.
Med peeling, rengörande mask och varm örtkompress. Portömning vid behov. Efter det följer en skön, kraftfull massage i ansikte, nacke, skuldror och dekolletage. Behandlingen avslutas med rosenvatten och en vitaminrik kräm. Ger garanterat avslappning men också vitalitet och lyster till huden i ansiktet!
En djuprengörande behandling med peeling, rengörande mask och varm örtkompress. Portömning vid behov. Efter det följer en skön, kraftfull massage i ansikte, nacke, skuldror och dekolletage. Behandlingen avslutas med rosenvatten och en vitaminrik kräm. Frans och brynfärg inkl. plock
En djuprengörande behandling med peeling, rengörande mask och varm örtkompress. Portömning vid behov. Efter det följer en skön, kraftfull massage i ansikte, nacke, skuldror och dekolletage. Behandlingen avslutas med rosenvatten och en vitaminrik kräm.
Slipp jobbet med att måla fransarna, du ser piggare ut "omålad" och du får en pigg vaken blick. Efter några veckor bör du göra en påfyllnad då man naturligt tappar fransar och nya växer ut.
Kalla eller varma färger, vad passar du bäst i? Du får en make up lagd efter resultatet av den gjorda analysen.
En massage som anpassas efter dina behov, exempelvis rygg och nacke eller kanske bara benen – du väljer själv. Massagen behandlar, mjukgör muskler och ökar cirkulationen.
Hela kroppen masseras med klassisk massage. Behandlingen inleds med en effektiv rygg-, nackmassage. Därefter masseras ben, armar och behandlingen avslutas med en ljuvligt skön ansikts- skalpmassage.
Vaxning överläpp, haka
Vi går igenom dina symptom och eventuell bakåtliggande problembild. Vikten av rätt kost, näring och motion diskuteras. Zonterapi passar de flesta, vi behandlar dock ingen med cancer eller diabetes.
Vi går igenom dina symptom och eventuell bakåtliggande problembild. Vikten av rätt kost, näring och motion diskuteras. Zonterapi passar de flesta, vi behandlar dock ingen med cancer eller diabetes.

Ammis Biologiska Hudvård Sävsjö

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet efter hur vi har bokningar! Telefon svarar vi alltid på mellan 8,00 - 17,00. Prova även senare då vi svarar om vi har möjlighet!
Adress
Stora Torget 6
576 35 SÄVSJÖ
Vid torget
Öppna i Google Maps 🗗