Vad vill du boka?

Hej, Kundaliniyoga är en skön mix mellan anspänning och avpänning, och har massor av hälsobringande effekter på oss! Välkommen att boka in dig på Amrit Yoga, terminskurser eller workshops i centrala Nyköping och på Husbygård 2 mil norr om Nyköping. När du gjort din bokning så kommer en bekräftelse på din mail. Läs mer om mig på www.amrit.se  eller kontakt mig på mail: jessica@amrit.se eller telefon 070-26 89 816.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Sommaryoga

Varje vecka hela sommaren erbjuds Kundalinyoga i Nyköping, tisdagar kl 19-20.30 14 maj till 13 augusti.

Drop-in 160 kr. Köp ett klippkort för 5 tillfällen, 550 kr. Obs, du behöver föranmäl dig när du vill komma så att du garanterat får en plast.

Jessica Amrit Eklöf, Gunnel Westberg och Susann Wass leder yogan. Vem som leder yoga och meditation på veckans pass står på Amrit yogas Facebook dagen innan.

Terminsyoga

Kundaliniyoga i Nyköping, kl 16.30-18 , pris 1.750 kr. Start 1/9 sista tillfället 10/12 vilket blir 15 ggr.

Amrit Yoga

Amrit Yoga drivs av mig Jessica Amrit Eklöf. Jag är sedan år 2010 internationellt diplomerad Yoga-och meditationslärare i Kundaliniyoga samt instruktör i Medicinskyoga. Jag erbjuder yoga i Nyköping samt på Husbygård där jag bor. På Husbygård ordnar jag även kurser och retreater, ibland själv och ibland med andra lärare.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Bagaregatan 3B
611 31 Nyköping
Öppna i Google Maps 🗗