Vad vill du boka?


10% rabatt ges till icke yrkesverksamma pensionärer.
10% rabatt ges till studerande.
10% rabatt ges till dig som är långtidssjukskriven.

OBS! Rabatten dras av i anslutning till betalning på plats och går inte att nyttja tillsammans med en Klarnabetalning, Wellnet eller tillfälligt erbjudande.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

För dig som söker för ett specifikt problem och vill ha en behandlande massage. Terapeutisk massage är oftast mer djupgående massage och lämpar sig för dig som tränar mycket men också för dig som har en arbetsrelaterad smärta. Begränsad rörlighet, domningar, impingment, rotatorcuffsbesvär, ländryggsbesvär, falsk ischias, spänningshuvudvärk är exempel på problem som ofta går att lösa. Massageterapeuten växlar massagetekniker som Strain Counterstrain, Myofascial release/ Revolving, pressur och muskeltöj. Även tips på hemövningar ingår i behandlingen för den som önskar.
En kortare klassisk helkroppsmassage på 50 minuter. Här knådas dina muskler från topp till tå i ett relativt raskt tempo.
För dig som vill ha mer än 10-15 minuter på ryggen rekommenderas 75 minuter Klassisk massage.
En längre klassisk helkroppsmassage på hela 75 minuter. Här knådas dina muskler från topp till tå i ett lugnt och behagligt tempo.
En lugn och avslappnande helkroppsmassage med varma lavastenar. Rekommenderas för dig som har mycket värk i kroppen. Lämpar sig också för dig som vill komma ner i varv. Hot stone är en perfekt behandling att ge i present till någon man tycker om.
Taktil massage är en 75 minuter mjuk behandling där endast huden berörs. Lämpar sig väl för dig som känner oro eller har mycket smärta. Medan du ligger nedbäddad i både täcke och handdukar masserar terapeuten kroppsdel för kroppsdel med mjuka upprepade, strukturerade rörelser. Behandlingen präglas av lugn, värme och sinnlig ro.
Graviditeten kan vara en påfrestande tid för kroppen. Vanligt förekommande är ländryggsbesvär, ischias, muskelkramp, karpaltunnelsyndrom och svullna ben. Med mjuk massage på specifik gravidbrits får du ett unikt tillfälle till total avslappning. Massagen anpassas helt efter dina behov. Rekommenderas from vecka 16 fram till beräknad nedkomst.
25 minuter massage lämpar sig bra som en prova på behandling för dig som kommer första gången. 25 min passar också dig som önskar kort nackmassage, käkbehandling, fot- eller benmassage samt ansiktsmassage.

Stresshantering

Boka mindfulness enskilt eller ihop med en eller ett par vänner. Vi går igenom enkla mindfulnessövningar som tex medveten andning, lätt meditation och kroppsskanning. Med regelbunden träning kan du successivt öka din förmåga att hantera stressfyllda situationer, förbättra din sömn och få en ökad koncentration.

Priset 500 kr gäller för en till tre personer. Bokningen görs i ett namn.
För dig som upplever mycket stress, oro eller ångest. Med små lätta knackningar på specifika beröringspunkter reduceras din dåliga känsla. Behandlingen går att utföra sittande på en stol eller i liggande på brits.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

andante massage & friskvård

Vid företaget arbetar diplomerad medicinsk massageterapeut Sara Holm, utbildad vid Axelsons Gymnastiska Institut och av Branschrådet Svensk massage certifierad massör, 2006. Sara är även diplomerad mindfulnessinstruktör, 2015.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag: 9.00 - 16.00
Tisdag: 11.00 - 19.00
Onsdag: 13.00 - 18.00
Torsdag: 9.00 - 18.00
Fredag: 11.00 - 17.00
Adress
Hackstavägen 22, Alceahuset plan 3
184 31 Åkersberga
Åkersberga
Öppna i Google Maps 🗗