1. Hem
  2. Massage Borlänge

Andersson, Sara

Borganäsvägen 48 78433 Borlänge, 78433, Borlänge
Välkommen till Sara! Här kan du få en massage helt skräddarsydd efter dina behov. Massagen har många positiva effekter såsom ökad blodcirkulation, smärtlindring, sänkt blodtryck och avslappning för både kropp och själ. Jag brinner lite extra för idrotten, så i mina behandlingar går jag ofta djupt ner i muskulaturen. Men ibland kan spända och trötta muskler behöva en avslappnande behandling också. Behöver du tejpas med Kinesiologi tejp i kombination med din behandling eller i en separat behandling så går det utmärkt. Jag är Certifierad idrottsmassör och medicinsk massageterapeut. Ni hittar mig på Må Bättre på Borganäsvägen i Borlänge centrum. Bokning görs lättast via BokaDirekt. Hittar du ingen passande tid så är du välkommen att höra av dig på min Instagram. Jag jobbar väldigt flexibelt. Ser fram emot att hjälpa dig och dina muskler!
9048

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Personal

Inte listad.

Om företaget

Sara Andersson håller till på Må Bättre i Borlänge centrum. Jag är Certifierad idrottsmassör och medicinsk massageterapeut. Har jobbat en hel del med idrottare och där ligger mitt stora intresse. Jag vill kunna hjälpa dig att återhämta dig snabbare, göra dig väl förberedd till match/tävling, ge dig verktyg och förutsättningar till ett långt aktivt liv oavsett på vilken nivå du befinner dig på. Är du engagerad i någon idrottsförening eller i något lag och önskar boka in behandlingar till dina atleter/spelare? Kanske ska ni ha något träningsläger eller bara känner att dom är i behov av behandling i kombination med match/träning. Då kontaktar du mig på 070 37 27 367 eller min på Instagram. Så kommer jag ut till eran träningsanläggning och behandlar till ett paketpris. Ser fram emot att hjälpa dig och dina muskler!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Öppettiderna är varierande och jag är flexibel. Hittar du inte någon passande tid på online bokningen så är du välkommen att kontakta mig enligt uppgifterna nedan.
  • 07037273 XXVisa nummer

  • Borganäsvägen 48 78433 Borlänge, 78433, Borlänge